Kaynana Sorunsalı

Kaynanam bizimle gezmeye gelmeli mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 23 100,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canim resmiyette birsey olmasa da 5 senedir beraber oldugun birinin annesini kv olarak gormen gayet normal bence. Hatta simdiden tam bir kaynana olmus zaten. Erkek arkadasina de ki ; annenlei gitmek istiyorsun benimle mi? Annenle gitmek istiyorsan beni bahane etme gidin siz ben neden geleyim ki? Sahsen ben boyle derdim. He bu lafiimin ustune giderse de burnundan getirirdim tabi :)

Senin hastane olayından önce sohbetiniz var mıydı? Eğer daha önce konuşmamışsanız hastanede aramaması çok abes değil. Ama sohbetiniz varsa aramalıydı.

Gezme olayı ise tamamen farklı. Siz iki sevgilisiniz. Sarılıp birbirinize elele dünyayı unutmak istiyorsunuz. O ne yapacak sizin yanınızda? Arabada ön koltukta oturup seni arkaya atacak. Oğluşum diye dolaşacak, siz çekinip elele tutuşamayacaksınız. E ne anladın gezmeden?? Çok istiyorsa annesini görürsün bursaya... Sen de annenle gidersin...

Kendinize niye bu kadar dert ariyosunuz ki.
Kaynanan degil senin daha arkadasinin annesi.
Ortada sonucta adi konulmus bi durum varmi yokmu bilmiyorum ama.
Oooooo evlensen daha nelerini gorcen.belki hic gelmesini gitmesini istemeyeceksin bile.
Suan oda belki de hic gorusmediniz o yuzden bisey dememistir.
Ha gorusuyosaniz normaldede ya soguk biridir.yada sizden hoslanmiyodur.

Sen gitme zaten, bide sevgilinin yaptığı çok saçma..misafirimiz var bilmem ne..ayyy gıcık gıcık hareketler..bu ilişkiyi gözden geçir derim..

Bunun neresi normal söylermisiniz..

sen annenle git demelisin. onun ne işi var ya. Başka zaman götürsün onu oğlu. Tirmis satmaya mı geliyormuş allah allah.

Ne münasebet kadının gelmesi ya.Gelin değilsin ki birlikte geliyor sizinle.Hadi seni geçtim,sen gençsin.Kendi ne sıfatla orada bulunacak?ben olsam bende annemi ćağarırdım!Nasil olsa rahat olamicaksiniz kadinda rahat olmasin.

Kibar bir dille reddet.kizdigim bi konuda neden annesine bunu söylüyor? şimdi kötu olmamak için seni öne sürüp istemiyor diyecek sen kötü olacaksın.

Daha önce bir araya geldiniz mi kadinla?

bir yapışkan kaynana adayı daha
siz annen gelmesın demeyın
annenle sen git biz snr gtsek de olur canım deyin
gelmemeli tabıkı de , erkek arkadasınıza da pes

Anneni aileni götür biz daha sonra Başbaşa gideriz de uygun bir şekilde..Kaynana konusunda haklısın böyle bir kAdın kayınvalide değil ancak kaynana olur sna.Şimdiden eZdrme kendini.

daha neler ya.

siz gidin canım biz başka zaman gideriz diyin. 2 sevgili başbaşa romantik kar gezisi yanlarında kayınvalide. ne kadar yakışıksız ve hadsiz. insan yaşlandıkça gururu mu gidiyor ben para versen gelmem iki sevgiliye 3. bir kişi arkadaşım bile olsa bi de oğlum olsa yaşça küçük olsalar ohooo...

cevap veriyorum hayır gelmesin zor gününde yanımda olmayan bana ırak cehenneme direk olsun

gezmeye tabikii seni gormeye degil ancak erkek arkadasin ailesine bir sey anlatmamis olabilir mi bilmiyorlar gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…