Bu sene çok zor geçiyor benim için önce kanser taramasından geçtim sonra enfeksiyon kaptım 1 haftada 2 ameliyat geçirdim öyle zor günlerdi ki dışarıdaki havanın kokusunu özledim. O zor zamanlarımda annem babam yanımdaydı bana yeterde artar bile! Ancak çoğu kişinin notunu bu dönemde verdim erkek arkadaşımın ablaları aramayı geçelim geçmiş olsun mesajı bile atmadılar anneside aramadı. Bir insanın kalbi nasıl bu kadar kararabiliyor üstelik benim kimsye zararım yokken. Her neyse Allah büyük dedim adaleti şaşmaz dedim kalbim kırık ona havale ettim. Erkek arkadaşım geçen gün zor zamanlar geçirdin seni kar yağınca gezmeye getircem sanada iyi gelir günü birlik gider döneriz dedi havalara uçtum sonrasında mesaj geldi yalnız bir misafirimiz olabilir dedi kim dedim annem dedi. Beni zor zamanlar geçirdi biraz toparlansın kar yağınca kar gezmesine getircem deyince annesi bende merak ediyorum bursayı bende geleyim demiş. İlk başta bişey demedim 5 senelik bir ilişkim var. Ve biz ilk defa böyle gezmeye gidecez. Sonra düşündüm hastanedeyken bi kere aramadın şimdi hangi hakla geliyosun! Sizce amacı ne zaten gezmeyi seven biri değil sizce kaynanam gelmeli mi gelmemeli mi tepkim ne olmalı lütfen fikir verin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynana Sorunsalı
- Konu Sahibi Bambuuuu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kaynana kaynana gelin sorunları kaynana sorunsalı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2008
- 141.462
- 212.845
- 1.423
- 60
Bu sene çok zor geçiyor benim için önce kanser taramasından geçtim sonra enfeksiyon kaptım 1 haftada 2 ameliyat geçirdim öyle zor günlerdi ki dışarıdaki havanın kokusunu özledim. O zor zamanlarımda annem babam yanımdaydı bana yeterde artar bile! Ancak çoğu kişinin notunu bu dönemde verdim erkek arkadaşımın ablaları aramayı geçelim geçmiş olsun mesajı bile atmadılar anneside aramadı. Bir insanın kalbi nasıl bu kadar kararabiliyor üstelik benim kimsye zararım yokken. Her neyse Allah büyük dedim adaleti şaşmaz dedim kalbim kırık ona havale ettim. Erkek arkadaşım geçen gün zor zamanlar geçirdin seni kar yağınca gezmeye getircem sanada iyi gelir günü birlik gider döneriz dedi havalara uçtum sonrasında mesaj geldi yalnız bir misafirimiz olabilir dedi kim dedim annem dedi. Beni zor zamanlar geçirdi biraz toparlansın kar yağınca kar gezmesine getircem deyince annesi bende merak ediyorum bursayı bende geleyim demiş. İlk başta bişey demedim 5 senelik bir ilişkim var. Ve biz ilk defa böyle gezmeye gidecez. Sonra düşündüm hastanedeyken bi kere aramadın şimdi hangi hakla geliyosun! Sizce amacı ne zaten gezmeyi seven biri değil sizce kaynanam gelmeli mi gelmemeli mi tepkim ne olmalı lütfen fikir verin.
Kaynanam gelmelimi?
Ortada resmi birşey yokken bu sıfat fazla değilmi..
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
sevgillilerin yanında kaynana adayının ne işi var ya, gezmeyi de sevmiyorsa oğlunu korup kollamaya mı geliyodur nedir
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.258
- 548
- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Çok geçmiş olsun.
Aramaları gerekirdi orada haklısın.
Ama ben olaya şöyle bakıyorum
Bunlar yaşanmamış bile olsa
Çift olarak gideceğiniz bir yere
Bende gelim demesi..
Sevgilinin de bambu zor günler geçirdi
çift olarak gideceğiz anne diyememesi..
Hiç hoşuma gitmezdi benim.
Siz annenle gidin derdim sanırım.
Aramaları gerekirdi orada haklısın.
Ama ben olaya şöyle bakıyorum
Bunlar yaşanmamış bile olsa
Çift olarak gideceğiniz bir yere
Bende gelim demesi..
Sevgilinin de bambu zor günler geçirdi
çift olarak gideceğiz anne diyememesi..
Hiç hoşuma gitmezdi benim.
Siz annenle gidin derdim sanırım.
- 8 Kasım 2016
- 963
- 609
- 103
- 29
kesinlikle hayır diyorum..
- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- 18 Eylül 2016
- 428
- 248
- 23
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Madem kaynanan, o zaman ilerde sizle aynı evde kalmalar, oğlunu sahiplenmeler vs vs gibi senaryoları şimdiden kafanda canlandır. Baksana kadın daha siz sevgiliyken oğluna sözünü geçirmiş oğluda maşh ne kadar düşünceli. Bu yarın sizle balayınada gelir diyim ben.
Bu arada çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
Bu arada çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
hastalık öncesi bir diyaloğunuz varmıydı?Bu sene çok zor geçiyor benim için önce kanser taramasından geçtim sonra enfeksiyon kaptım 1 haftada 2 ameliyat geçirdim öyle zor günlerdi ki dışarıdaki havanın kokusunu özledim. O zor zamanlarımda annem babam yanımdaydı bana yeterde artar bile! Ancak çoğu kişinin notunu bu dönemde verdim erkek arkadaşımın ablaları aramayı geçelim geçmiş olsun mesajı bile atmadılar anneside aramadı. Bir insanın kalbi nasıl bu kadar kararabiliyor üstelik benim kimsye zararım yokken. Her neyse Allah büyük dedim adaleti şaşmaz dedim kalbim kırık ona havale ettim. Erkek arkadaşım geçen gün zor zamanlar geçirdin seni kar yağınca gezmeye getircem sanada iyi gelir günü birlik gider döneriz dedi havalara uçtum sonrasında mesaj geldi yalnız bir misafirimiz olabilir dedi kim dedim annem dedi. Beni zor zamanlar geçirdi biraz toparlansın kar yağınca kar gezmesine getircem deyince annesi bende merak ediyorum bursayı bende geleyim demiş. İlk başta bişey demedim 5 senelik bir ilişkim var. Ve biz ilk defa böyle gezmeye gidecez. Sonra düşündüm hastanedeyken bi kere aramadın şimdi hangi hakla geliyosun! Sizce amacı ne zaten gezmeyi seven biri değil sizce kaynanam gelmeli mi gelmemeli mi tepkim ne olmalı lütfen fikir verin.
varsa ne boyuttaydı?
5 senelik ilişki de olsa daha evli bile değilsin.kaynanan filan değil ayrıca:))