- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi incitanemtuana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sen koru yarapbi böle bi kayananadan bi de model olmuş hasbam pehhh delikafadulden
her isin sonunda bolca para yatiyordur , o zaman kadin agladigi günleri unuttu tabiiki..............
incitanemmm
her isin sonunda bolca para yatiyordur , o zaman kadin agladigi günleri unuttu tabiiki..............
meşhur olmaya meraklı,nerde tv programı var gezdi durdu olan oğluna oldu bu merakı yüzünden şimdide tvlerden eve gittiği yok anlaşılan bi pohlamadı ocak başı modellik kalmış.Onuda yapmış. .Çok üzgünüm çoook
bence de para var, bak recep bülbülsese, hiç tvlerde görünüyomu, neden çünkü para vermiyolar, neden çünkü tvye çıkartmıyolar kaydirigubbakcemile3 bu kadın meşhur oldu, cadı kaynana semra diye ün saldı, biz bunu tvlerden indirmeyelim, halk bunu izler diyip çıkartıyolar karşımıza, izleyenlerimiz de var, hangi kanal bilmiyom ama bi kanalda da çöp çatanlık yapıyo bu kadın delikafadulden bigün annem tesadüf izlemiş bana anlattı, ben de annemden öğrendim program sunduğunu, adamın biri buna evlenme teklif etmiş, sizi çok seviyorum gönlümün sultanısınız falan demiş galiba, semra teyze de ben halkımın sultanıyım halkımın gönlündeyim ben de sizi çok seviyorum diye laf yapmış, çok gülmüştüm annem anlattığında, ben halkımın sultanyıım diyo ya bittim yaaa :roflol::roflol:
gerçekmi bu. abowwwww semraya bak beee. para insana neler yaptırıyo.