Kaynana mı gelini sever, yoksa gelin mi kendini sevdirir?

Evet yaşım genç ve hiç sevilmediğim olmadı yada sevilmediğimi bu kadar kiöse farkettirmedi. Dediğiniz gibi tıpkı işyerindeki o insanları benim seçmediğim gibi kv yide ben seçmedim. Sevmediğine bu kadar takılıp kafamı yormaman gerek. Dikkate alıcam denemeye çalışcam yani en azından :) teşekkürler

Oğlunu seven gelinini sever
Çok doğru bir söz bizde başta kv dyle arkadaş gibiydik evliliğimiz den 3 yil geçti çocuğumuz olmadı bütün köye yaymış gelinin çocuğu olmuyo diye ağlayarak birde gelip bana anlattılar ben cildirdim kavga ettik sonra yalandan aglamalara kendini ergen kızlar gibi yataklara atmaya başladı eşime durumdan bahsettim ben herşeyin farkındayım dedi birde kendi ailemle samimi olmamı çok istemiyo neymiş ben tek gelinmisim annemin evinden çıkmışım artık buraya aitmisin gibi cümleler kullandı bende açtım agmizi yumdum gözümü söz söyledim yaptığı hataları söyledim sürekli cimri olduğunu defalarca yüzüne vurdum falan filan oğlundan ayırmak için elinden geleni yapıyor şuan farkındayım 3 yıl sonra anladım ne mal olduğunu kaynanayla arladas falan olunmaz kesin ve net tek kapı sohbet ermeyin sorarsa söyleyin hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin sonra iyice aziyolar örneği benimsevgiler

Ben bu sözü akıllı olan kaynana oğlunu seviyorsa gelininide sever manasında söyledim yanlış anlayan arkadaşlar oldu

teşekkür ederim güzel yorumun için. ben elimden geleni yapıyorum ama eşim annesi bildiği için hayatını anlatmayı normal görüyo. ee haliyle kadın benimde hayatımı öğrenmiş oluyo..

Ah yazdıklarini okuyunca kendi halim aklima geldi.Bende bes yillik evliyim.benim kaynanamlar yarim saatliķ bir köyde oturuyorlar.Biz surekli gider destek oluruz.Ben koy islerini bilmiyorum diye beni baştan veri sevmediler.Sonra kendilerine saygisızlık yapmamak için hep sustum bu sefer saf kurnaz degilim diye sevmediler.Sonundada bana iftira atti hirsiz diye.Öyle zoruma gitti ki kac gundur aklima geldikce agliyorum.Birgün saygisizlik yapmadim evde elimden geleni yapmaya calistim Yemekti ,temizlikti.Ama yok sevemediler.Demem o.ki kardeşim yanlız degilsin.Bir kere sevmediler mi yada onlarin beklentilerini karşilamadigin zaman kotu gelinsin dışlarlar.Ben de uzulüyorum.Tek sevindigim taraf eşim sağ olsun her konuda arkamda durdu destekcim oldu.ama eşin ailesi olunca insan uzuluyor.Sizinde esiniz yaninizda ise cok uzulup kafaya takmamak gerek sanırim.Kendinize iyi bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…