- 24 Nisan 2022
- 73
- 124
- 32
-
- Konu Sahibi Benneyapicam
Daha ilk cümleniz falso. Boşanıp barışmak nedir ya.7 yıllık evliydim bosanipntekrar barıştık. Kw lerleyasiyoruz eşim ev tutacağına söz verdi bende barıştım. Bana çok düşkündür bensiz bir yere gitmez sadece haftada 1 gün maça gider genelde büyük kızımıza götürür. 2 kızımız var. Şimdi olay şu senelerdir kv beni istemedi bana cektirmedikleri şey kalmadı eşimle sonra eşim düzeldi barıştık tekrar. Kv me geldim eşim üstüne 130 bin borç yapmış kadının dedi onu odeyim sonra da ev parası biriktiricem Evi wyiralim.sehir dışında calisiyor gidiyor 3 gün kalıyor ya anlaşamıyor ya iş kötü geri geliyor ne borç bitiyor ne ev tutuluyor. Bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. İddia ya giriyor evet anlıyor 3 4 bin kesin kazanıyor öyle annesinin banka taksitlerini yatırmaya çalışıyor. Ihtiyclri ailesi karşılıyor annesi büyük kızıma xok düşkün küçüğü yanında doğmadı alışamadım vs ona ilk zamanlar kötü davranıyordu bundn huzursuzum. Ben sabah kalkarim yatana kadar çocuk iş anası babası bi tarafin yer görmez. Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.1 kere kavga ettik kadinligima laf etti bende sen hangi erkeklik görevini yapiosundedim. En son dayanamadım ayrılalım dedim bugün. Yalvardı falan mayısa kdr sabret işler açılacak dedi Gmail gösterdi 10 15 yere başvurmuş daha önce haber bekliyomus bende ben bu evde yaşamak istemiyorum mutlu değilim 7 senedir bi evim yok sen tutsanda o evi gecindirmeezsjn çalışıp dedim. Nerden biliyosun hata ediyosun az sabret bende istiyorum evimiz olsun falan dedi hayır dedim ben istemiyorum artık sorumsuzsun. Bu borç içinde kendine 10 bin liraya bilgisayar slip oyun oynuyorsun sen mi borç bitireceksin dedim ayrıldım. Kavga yok dövüş yok ortada bideye yok cocuklara yazık ediyosun dedi heryerden engelledi şu saatten sonra ne ölüme ne önüne dedi. Bencil miyim bilmiyorum ama düzeleceğine inanmıyorum kendi önüme bakmak istiyorum seviyorumda ama aklım çok karışık nolur bana akıl verin kötü cümleler kurup qsagilamayin
Annesiyle bakar derken ? Ana ogul kumarbaz yani :)Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.
EvetAnnesiyle bakar derken ? Ana ogul kumarbaz yani :)
Hata sende ; adami birakiyorsun sonra seni kandirmasina izin veriyorsun..
Ayni duzenin icerisine seni soktuktan sonra o da kaldigi yerden devam ediyor..
Yahu kurmar oynayarak ev sahibi olan kac kisi taniyorsun ?
Sans oyunlarina kaldiysa ev planlariniz daha cok beklersin.
Param yok diyen adam 10.000 tl verip bilgisayar almis kendisine..
Asagilamiyorum,sen boynunu bukersen sirtina binen cok olur..
Okadar dogruki.. adamın tek doğrusu bana olan düşkünlüğü oda karın doyurmuyorKeşke ilk kararnızda arkanıza bİle bakmasaydınız.Şimdiye unutup hayatınıza bakıyor olacaktınız.
Bende onu dedim kavga dövüş e gerek yok senden n koca ne baba olmaz inancim yok dedimDaha ilk cümleniz falso. Boşanıp barışmak nedir ya.
Sorun kaynana değil bence eviniz ayrı da olsa bu sorumsuz adamla ne yapmayı düşünüyorsunuz, nasıl gecineceksiniz?
Kabullenemiyorum kendi işini bulamıyorsan asgari ücretle bir işe gir borç bitirmek isteyen adam böyle yapar7 senedir ev kurup gecindirmeyen adamla durmaniz hata. İlla kavga dövüş olmasi gerekmez, kaldi ki kavga dövüslük bir sürı mevzu var.
Sonuç peki, boşanacak mısınız?Bende onu dedim kavga dövüş e gerek yok senden n koca ne baba olmaz inancim yok dedim
Malzeme bu. Bir 7 sene daha harcamak isterseniz siz bilirsiniz.7 yıllık evliydim bosanipntekrar barıştık. Kw lerleyasiyoruz eşim ev tutacağına söz verdi bende barıştım. Bana çok düşkündür bensiz bir yere gitmez sadece haftada 1 gün maça gider genelde büyük kızımıza götürür. 2 kızımız var. Şimdi olay şu senelerdir kv beni istemedi bana cektirmedikleri şey kalmadı eşimle sonra eşim düzeldi barıştık tekrar. Kv me geldim eşim üstüne 130 bin borç yapmış kadının dedi onu odeyim sonra da ev parası biriktiricem Evi wyiralim.sehir dışında calisiyor gidiyor 3 gün kalıyor ya anlaşamıyor ya iş kötü geri geliyor ne borç bitiyor ne ev tutuluyor. Bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. İddia ya giriyor evet anlıyor 3 4 bin kesin kazanıyor öyle annesinin banka taksitlerini yatırmaya çalışıyor. Ihtiyclri ailesi karşılıyor annesi büyük kızıma xok düşkün küçüğü yanında doğmadı alışamadım vs ona ilk zamanlar kötü davranıyordu bundn huzursuzum. Ben sabah kalkarim yatana kadar çocuk iş anası babası bi tarafin yer görmez. Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.1 kere kavga ettik kadinligima laf etti bende sen hangi erkeklik görevini yapiosundedim. En son dayanamadım ayrılalım dedim bugün. Yalvardı falan mayısa kdr sabret işler açılacak dedi Gmail gösterdi 10 15 yere başvurmuş daha önce haber bekliyomus bende ben bu evde yaşamak istemiyorum mutlu değilim 7 senedir bi evim yok sen tutsanda o evi gecindirmeezsjn çalışıp dedim. Nerden biliyosun hata ediyosun az sabret bende istiyorum evimiz olsun falan dedi hayır dedim ben istemiyorum artık sorumsuzsun. Bu borç içinde kendine 10 bin liraya bilgisayar slip oyun oynuyorsun sen mi borç bitireceksin dedim ayrıldım. Kavga yok dövüş yok ortada bideye yok cocuklara yazık ediyosun dedi heryerden engelledi şu saatten sonra ne ölüme ne önüne dedi. Bencil miyim bilmiyorum ama düzeleceğine inanmıyorum kendi önüme bakmak istiyorum seviyorumda ama aklım çok karışık nolur bana akıl verin kötü cümleler kurup qsagilamayin
Okurken fenalık geçiren hayatınızı siz nasıl yasiyorsunuz7 yıllık evliydim bosanipntekrar barıştık. Kw lerleyasiyoruz eşim ev tutacağına söz verdi bende barıştım. Bana çok düşkündür bensiz bir yere gitmez sadece haftada 1 gün maça gider genelde büyük kızımıza götürür. 2 kızımız var. Şimdi olay şu senelerdir kv beni istemedi bana cektirmedikleri şey kalmadı eşimle sonra eşim düzeldi barıştık tekrar. Kv me geldim eşim üstüne 130 bin borç yapmış kadının dedi onu odeyim sonra da ev parası biriktiricem Evi wyiralim.sehir dışında calisiyor gidiyor 3 gün kalıyor ya anlaşamıyor ya iş kötü geri geliyor ne borç bitiyor ne ev tutuluyor. Bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. İddia ya giriyor evet anlıyor 3 4 bin kesin kazanıyor öyle annesinin banka taksitlerini yatırmaya çalışıyor. Ihtiyclri ailesi karşılıyor annesi büyük kızıma xok düşkün küçüğü yanında doğmadı alışamadım vs ona ilk zamanlar kötü davranıyordu bundn huzursuzum. Ben sabah kalkarim yatana kadar çocuk iş anası babası bi tarafin yer görmez. Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.1 kere kavga ettik kadinligima laf etti bende sen hangi erkeklik görevini yapiosundedim. En son dayanamadım ayrılalım dedim bugün. Yalvardı falan mayısa kdr sabret işler açılacak dedi Gmail gösterdi 10 15 yere başvurmuş daha önce haber bekliyomus bende ben bu evde yaşamak istemiyorum mutlu değilim 7 senedir bi evim yok sen tutsanda o evi gecindirmeezsjn çalışıp dedim. Nerden biliyosun hata ediyosun az sabret bende istiyorum evimiz olsun falan dedi hayır dedim ben istemiyorum artık sorumsuzsun. Bu borç içinde kendine 10 bin liraya bilgisayar slip oyun oynuyorsun sen mi borç bitireceksin dedim ayrıldım. Kavga yok dövüş yok ortada bideye yok cocuklara yazık ediyosun dedi heryerden engelledi şu saatten sonra ne ölüme ne önüne dedi. Bencil miyim bilmiyorum ama düzeleceğine inanmıyorum kendi önüme bakmak istiyorum seviyorumda ama aklım çok karışık nolur bana akıl verin kötü cümleler kurup qsagilamayin
Şiddet önceden vardı boşandık. Tekrar barıştık 4 aydır birsey yok. Çalışmıyor.. calisacaginida sanmıyorum.Forumun yeni boşamanı geldi
Valla 2 çocukla boşanma işi kolay değil. İşim var maddi manevi ailem yanımda çalışıyorum da.
Evliliğin temelini sarsacak birşey yoksa denenebilir ama palavraya aldanmayın. İşe girsin yeni evi ayarlasın öyle barışın barışacaksınız. Yoksa yine verilen sözler tutulmaz. Sizi seviyor, şiddeti falan yok, iddia kumar sayılırsa bıraksın onu da bir zahmet.
Yaşayamıyorum.. hergun mutsuzumOkurken fenalık geçiren hayatınızı siz nasıl yasiyorsunuz
Zaten bosandik tekrar barıştık sözler verdi 4 aydır beraberdik ben nikahı güvenmediğim için hemen yapmadım. Güvenirsen yaparim dedim. Düşündüğüm gibi yapamadım olmadı ayrildimSonuç peki, boşanacak mısınız?