- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 24
- Konu Sahibi Benneyapicam
Huzurun yoksa düşkünlüğün bir anlamı yok.Okadar dogruki.. adamın tek doğrusu bana olan düşkünlüğü oda karın doyurmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huzurun yoksa düşkünlüğün bir anlamı yok.Okadar dogruki.. adamın tek doğrusu bana olan düşkünlüğü oda karın doyurmuyor
Umudum bu yondeUmarim tekrar Geri donmezsiniz bu adama.....
7 yıllık evliydim bosanipntekrar barıştık. Kw lerleyasiyoruz eşim ev tutacağına söz verdi bende barıştım. Bana çok düşkündür bensiz bir yere gitmez sadece haftada 1 gün maça gider genelde büyük kızımıza götürür. 2 kızımız var. Şimdi olay şu senelerdir kv beni istemedi bana cektirmedikleri şey kalmadı eşimle sonra eşim düzeldi barıştık tekrar. Kv me geldim eşim üstüne 130 bin borç yapmış kadının dedi onu odeyim sonra da ev parası biriktiricem Evi wyiralim.sehir dışında calisiyor gidiyor 3 gün kalıyor ya anlaşamıyor ya iş kötü geri geliyor ne borç bitiyor ne ev tutuluyor. Bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. İddia ya giriyor evet anlıyor 3 4 bin kesin kazanıyor öyle annesinin banka taksitlerini yatırmaya çalışıyor. Ihtiyclri ailesi karşılıyor annesi büyük kızıma xok düşkün küçüğü yanında doğmadı alışamadım vs ona ilk zamanlar kötü davranıyordu bundn huzursuzum. Ben sabah kalkarim yatana kadar çocuk iş anası babası bi tarafin yer görmez. Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.1 kere kavga ettik kadinligima laf etti bende sen hangi erkeklik görevini yapiosundedim. En son dayanamadım ayrılalım dedim bugün. Yalvardı falan mayısa kdr sabret işler açılacak dedi Gmail gösterdi 10 15 yere başvurmuş daha önce haber bekliyomus bende ben bu evde yaşamak istemiyorum mutlu değilim 7 senedir bi evim yok sen tutsanda o evi gecindirmeezsjn çalışıp dedim. Nerden biliyosun hata ediyosun az sabret bende istiyorum evimiz olsun falan dedi hayır dedim ben istemiyorum artık sorumsuzsun. Bu borç içinde kendine 10 bin liraya bilgisayar slip oyun oynuyorsun sen mi borç bitireceksin dedim ayrıldım. Kavga yok dövüş yok ortada bideye yok cocuklara yazık ediyosun dedi heryerden engelledi şu saatten sonra ne ölüme ne önüne dedi. Bencil miyim bilmiyorum ama düzeleceğine inanmıyorum kendi önüme bakmak istiyorum seviyorumda ama aklım çok karışık nolur bana akıl verin kötü cümleler kurup qsagilamayin
O zaman hiç başa sarmayın önünüze bakınŞiddet önceden vardı boşandık. Tekrar barıştık 4 aydır birsey yok. Çalışmıyor.. calisacaginida sanmıyorum.
Yav zaten döveceğini dövmüş adam boşanmadan evvel. Barıştıktan sonraki 4 ayda dayağı yokmuş. Bundan ala sorun mu olur? Dövmese bile şu an çalışmıyor, anasının evinde oturtuyor.Öpüşüne sevişine aldanarak tonla yamuğunu sineye çekiyorsunuz, sonra vay efendim hiç kavga dövüş yok.
Kavga dövüş olmayan hali bu işte. Anası ile oturmaya zorlama, evin geçimini sağlamama, 5 liraya muhtaçken 10 bin TL oyun bilgisayarına gömme, kumar ohoooo. Ama çok düşkünmüş haa, hiç yanından ayrılmazmış sadece maça gidermiş. Allah'ım!Yav zaten döveceğini dövmüş adam boşanmadan evvel. Barıştıktan sonraki 4 ayda dayağı yokmuş. Bundan ala sorun mu olur? Dövmese bile şu an çalışmıyor, anasının evinde oturtuyor.
Siz evlimisiniz çok merak ediyorumKavga dövüş olmayan hali bu işte. Anası ile oturmaya zorlama, evin geçimini sağlamama, 5 liraya muhtaçken 10 bin TL oyun bilgisayarına gömme, kumar ohoooo. Ama çok düşkünmüş haa, hiç yanından ayrılmazmış sadece maça gidermiş. Allah'ım!
Evet , iki çocuğum var. Hatta şimdi de diyeceksiniz ki , hepinizin mi kocası mükemmel, bi yamuk bende mi var. Bi yamuk sizde yok, ama bu adamın yamuk olduğu gerçeğini de değiştirmiyor be. Dışarda tonla düzgün adam var, bütün erkekler sizin elinizdeki anasının babasının yetiştiremediği gibi değil. Valla da billaha da değil.Siz evlimisiniz çok merak ediyorum
Eşiniz ve kaynananiz beraber mi iddia oynuyor?7 yıllık evliydim bosanipntekrar barıştık. Kw lerleyasiyoruz eşim ev tutacağına söz verdi bende barıştım. Bana çok düşkündür bensiz bir yere gitmez sadece haftada 1 gün maça gider genelde büyük kızımıza götürür. 2 kızımız var. Şimdi olay şu senelerdir kv beni istemedi bana cektirmedikleri şey kalmadı eşimle sonra eşim düzeldi barıştık tekrar. Kv me geldim eşim üstüne 130 bin borç yapmış kadının dedi onu odeyim sonra da ev parası biriktiricem Evi wyiralim.sehir dışında calisiyor gidiyor 3 gün kalıyor ya anlaşamıyor ya iş kötü geri geliyor ne borç bitiyor ne ev tutuluyor. Bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. İddia ya giriyor evet anlıyor 3 4 bin kesin kazanıyor öyle annesinin banka taksitlerini yatırmaya çalışıyor. Ihtiyclri ailesi karşılıyor annesi büyük kızıma xok düşkün küçüğü yanında doğmadı alışamadım vs ona ilk zamanlar kötü davranıyordu bundn huzursuzum. Ben sabah kalkarim yatana kadar çocuk iş anası babası bi tarafin yer görmez. Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.1 kere kavga ettik kadinligima laf etti bende sen hangi erkeklik görevini yapiosundedim. En son dayanamadım ayrılalım dedim bugün. Yalvardı falan mayısa kdr sabret işler açılacak dedi Gmail gösterdi 10 15 yere başvurmuş daha önce haber bekliyomus bende ben bu evde yaşamak istemiyorum mutlu değilim 7 senedir bi evim yok sen tutsanda o evi gecindirmeezsjn çalışıp dedim. Nerden biliyosun hata ediyosun az sabret bende istiyorum evimiz olsun falan dedi hayır dedim ben istemiyorum artık sorumsuzsun. Bu borç içinde kendine 10 bin liraya bilgisayar slip oyun oynuyorsun sen mi borç bitireceksin dedim ayrıldım. Kavga yok dövüş yok ortada bideye yok cocuklara yazık ediyosun dedi heryerden engelledi şu saatten sonra ne ölüme ne önüne dedi. Bencil miyim bilmiyorum ama düzeleceğine inanmıyorum kendi önüme bakmak istiyorum seviyorumda ama aklım çok karışık nolur bana akıl verin kötü cümleler kurup qsagilamayin
Merak ettim eşinizi ve yaşantınzi sadeceEvet , iki çocuğum var. Hatta şimdi de diyeceksiniz ki , hepinizin mi kocası mükemmel, bi yamuk bende mi var. Bi yamuk sizde yok, ama bu adamın yamuk olduğu gerçeğini de değiştirmiyor be. Dışarda tonla düzgün adam var, bütün erkekler sizin elinizdeki anasının babasının yetiştiremediği gibi değil. Valla da billaha da değil.
Bacım daha kavga dövüş mü arıyorsun, ölmeden mezara girmişsin bir de bencil miyim diyorsun, at başından gitsin.7 yıllık evliydim bosanipntekrar barıştık. Kw lerleyasiyoruz eşim ev tutacağına söz verdi bende barıştım. Bana çok düşkündür bensiz bir yere gitmez sadece haftada 1 gün maça gider genelde büyük kızımıza götürür. 2 kızımız var. Şimdi olay şu senelerdir kv beni istemedi bana cektirmedikleri şey kalmadı eşimle sonra eşim düzeldi barıştık tekrar. Kv me geldim eşim üstüne 130 bin borç yapmış kadının dedi onu odeyim sonra da ev parası biriktiricem Evi wyiralim.sehir dışında calisiyor gidiyor 3 gün kalıyor ya anlaşamıyor ya iş kötü geri geliyor ne borç bitiyor ne ev tutuluyor. Bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. İddia ya giriyor evet anlıyor 3 4 bin kesin kazanıyor öyle annesinin banka taksitlerini yatırmaya çalışıyor. Ihtiyclri ailesi karşılıyor annesi büyük kızıma xok düşkün küçüğü yanında doğmadı alışamadım vs ona ilk zamanlar kötü davranıyordu bundn huzursuzum. Ben sabah kalkarim yatana kadar çocuk iş anası babası bi tarafin yer görmez. Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.1 kere kavga ettik kadinligima laf etti bende sen hangi erkeklik görevini yapiosundedim. En son dayanamadım ayrılalım dedim bugün. Yalvardı falan mayısa kdr sabret işler açılacak dedi Gmail gösterdi 10 15 yere başvurmuş daha önce haber bekliyomus bende ben bu evde yaşamak istemiyorum mutlu değilim 7 senedir bi evim yok sen tutsanda o evi gecindirmeezsjn çalışıp dedim. Nerden biliyosun hata ediyosun az sabret bende istiyorum evimiz olsun falan dedi hayır dedim ben istemiyorum artık sorumsuzsun. Bu borç içinde kendine 10 bin liraya bilgisayar slip oyun oynuyorsun sen mi borç bitireceksin dedim ayrıldım. Kavga yok dövüş yok ortada bideye yok cocuklara yazık ediyosun dedi heryerden engelledi şu saatten sonra ne ölüme ne önüne dedi. Bencil miyim bilmiyorum ama düzeleceğine inanmıyorum kendi önüme bakmak istiyorum seviyorumda ama aklım çok karışık nolur bana akıl verin kötü cümleler kurup qsagilamayin
Şiddet gösteriyorsa size nasıl düşkün oluyorŞiddet önceden vardı boşandık. Tekrar barıştık 4 aydır birsey yok. Çalışmıyor.. calisacaginida sanmıyorum.
Hayır böyle biriyle çok bile zaman geçirmişsiniz. Aileye destek olmak ayrı sadece anne babayla yaşıyormuş gibi ana kuzusu olarak tüm harcamalarını onlara yapmak çok ayrı bir durum. Şu iddia oynayanlara ayrı kılım zaten uyuşturucu gibi bırakamıyorlar maalesef. Saygı desen oda yok. Huyda değişmez hiç değişeni de görmedim. Benim üvey babamda anneme çok çektirirdi o kadar çok parası var ki ona rağmen kiralarda süründürdü bizi. Yoksa ben eşler arasında para muhabbetinin fazla olmasından hoşlanmam ama aylık 10 bin alan birinin de bizi kirada süründürmesi trajikomikti gerçekten ki birikim yapan biri. Annemde en sonunda sizin hesap ya kendi evime çıkarım buradan dedi ki ev sahibi kendi oğlunun geleceğini bizim acilen 1 ay içinde çıkmamızı söylemişti sürekli taciz ediyorlardı birilerini gönderip. Kadın haklı olarak delirdi artık bu arada biz 8 kez ev değiştirdik 20 yıl öncesine kadar tabi. Ya evime geçerim ya da kiraya geçersem kızımla beraber sen olmadan giderim deyince bize 3 ayda müstakil ev yaptı Ama ömrümüzden ömür gitti yaptırırken o kadar cimri ki anlatamam. Gerçekten de ayrılacaktı kadın zaten o kadar parası olmadığını memur maaşı aldığını düşünsek yine bi şey söylemiycekti ama erkekler böyle senin o evde çektiğin çileyi ev sahibi komşu kayınvalide ev iş vs. ile ilgili sıkıntılarını asla problem yerine koymuyor onlar basit meseleler erkekler için. Sizin de öyle annesinin borçlarını ödeyesiye şimdiye bi eviniz olurdu.7 yıllık evliydim bosanipntekrar barıştık. Kw lerleyasiyoruz eşim ev tutacağına söz verdi bende barıştım. Bana çok düşkündür bensiz bir yere gitmez sadece haftada 1 gün maça gider genelde büyük kızımıza götürür. 2 kızımız var. Şimdi olay şu senelerdir kv beni istemedi bana cektirmedikleri şey kalmadı eşimle sonra eşim düzeldi barıştık tekrar. Kv me geldim eşim üstüne 130 bin borç yapmış kadının dedi onu odeyim sonra da ev parası biriktiricem Evi wyiralim.sehir dışında calisiyor gidiyor 3 gün kalıyor ya anlaşamıyor ya iş kötü geri geliyor ne borç bitiyor ne ev tutuluyor. Bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. İddia ya giriyor evet anlıyor 3 4 bin kesin kazanıyor öyle annesinin banka taksitlerini yatırmaya çalışıyor. Ihtiyclri ailesi karşılıyor annesi büyük kızıma xok düşkün küçüğü yanında doğmadı alışamadım vs ona ilk zamanlar kötü davranıyordu bundn huzursuzum. Ben sabah kalkarim yatana kadar çocuk iş anası babası bi tarafin yer görmez. Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.1 kere kavga ettik kadinligima laf etti bende sen hangi erkeklik görevini yapiosundedim. En son dayanamadım ayrılalım dedim bugün. Yalvardı falan mayısa kdr sabret işler açılacak dedi Gmail gösterdi 10 15 yere başvurmuş daha önce haber bekliyomus bende ben bu evde yaşamak istemiyorum mutlu değilim 7 senedir bi evim yok sen tutsanda o evi gecindirmeezsjn çalışıp dedim. Nerden biliyosun hata ediyosun az sabret bende istiyorum evimiz olsun falan dedi hayır dedim ben istemiyorum artık sorumsuzsun. Bu borç içinde kendine 10 bin liraya bilgisayar slip oyun oynuyorsun sen mi borç bitireceksin dedim ayrıldım. Kavga yok dövüş yok ortada bideye yok cocuklara yazık ediyosun dedi heryerden engelledi şu saatten sonra ne ölüme ne önüne dedi. Bencil miyim bilmiyorum ama düzeleceğine inanmıyorum kendi önüme bakmak istiyorum seviyorumda ama aklım çok karışık nolur bana akıl verin kötü cümleler kurup qsagilamayin