• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana Kaynana

Merhaba, ben anlattiklarinizda bir sorun goremedim. Akraba iliskileri esinizi ilgilendirir. Is yaptirmamasi da doğal daha nisanlisiniz ustelik normali budur..

1- Kendisi kayınvalidesinden çok çektiği için, onun yaptıklarını size yapmak istemiyor. Yani gelinden iş beklemek gibi.
2-Köpeğiniz olduğu için mutfakta eliniz değsin istemiyor.

kayınvalide konusu,tam benlik,geline saydırayım diye konuya bodoslama daldım ama kuyu köpeği okuyunca kayınvalideye saydırasım geldi.
sadece ilk yazdığınız konuyu ben de yapıyorum ya.ama tamamen kibarlık olsun diye.yani bir art niyetim yok.gelinim,gelince
aman kızım sen bırak,zahmet etme.zaten tüm gün çalışmışsın,yorulma diye,yaptırmıyorum.demek ki yanlışmış.

bekliyoruz da,kibarlık yapıyoruz aklımız sıra.üstelik,benim gelinim.17 aylık evli.hala evimde,sofra kurmak ve toplamak dışında iş yaptırmadım.dur bu hafta geldiğinde,bulaşıkları makineye yerleştirmek isterse,karışmayayım.ya da salatayı ona yaptırayım.

Yok yok bakma sen bu arkadasa istisna :KK45: kim iş yaptirilmayinca rahatsiz olur. Aynen devam et

Back