Kaynana Kaynana

Çalışmadğım dönem de farklı değildi hanımefendi. Farklı bir şeyler var ve fikir istiyorum. Acaba mezhep farkından dolayımı yardım istemiyor, dokundurmuyor diye

Kv evinde iş yapamadım diye dertlenmedim hiç valla İş yapıp napıcaksın? Evlenınce kendı evınde bol bol yaparsın, yemeğinide yaparsın. Orası kadının evi, düzeni. Herkes mutfagına baskasının gırmesınden hoşlanmaz. Kv senin evine misafirliğe diye gelip mutfagına gırse yemekti, bilmem neydi yapsa iyi mi olur? Belki sorun etmezsin ama bu konuda hassas insanlar çok fazla. Belki o da öyledir. Onun dışında aile işleri sizi ilgilendirmez. Köpek konusunda ise hayvan sevmeyen bırı belliki size özel demememiştir. Hayvan sevmeyen ınsanları bende sevmem.

2 dakika da kişilik analizi yatınız bana. Ne demek kvye göstermezsiniz. Bu duruma karşı oldugumu belirtiyorum ve görüştürmemek nedir. Ayrıca çekmiş biri de değil kv farklı durumlar var. Benim sordugum sizlere bambaşka bir şey. Önceden yardım etmeme izin verirken neden köpek konusu olunca beni geri itiyor. Sordugum bu saptırmayın.

sorunlu işte. belli ki çok problem yaşamış. kv nin iyisi olmuyor ki tatlım biz gelinlerin gözünde. ama burda baz alman gereken kv deil, nişanlının tavırları, senin yanındaki duruşu.. Eğer nişanlında sorun yoksa, kv ni anlamaya çalış. kolay bi hayatı olmamış belli..

bunlarda takılacak bir şey göremedim ya ben çok rahatım ya da siz sırf k.valideye karşı dolmak gerekiyor diye abartıyorsunuz.

köpek konusuna gelince k.validem de yolda giderken sahibi yanında olan bir hayvancığızı görüp bağıra bağıra ay bu pis hayvan git yanımdan demişti.bende uyarmıştım.bir daha da öyle saçma bir şey yapmadı.

beterin beteri var yani.

belki kendine vok iş yaptırdı kv si . oda ondan yaptırmıyor bizimkide banayaptırmıyor herseyi ben yaparım diyor bosver . sekerleride hemen birtircler sanmıstır belki içerdekiler

neden nişanlınızın ailesinin evinde siz iş yapma olayına bu kadar dahil oluyorsunuz?

önceden yardım etmenize izin vermiyormuş ki konunuzda öyle yazıyor.hiç izin vermemiş zaten.köpek konuyla ilgisi var gibi anlatmadınız insanlar da ona göre yorum yapıyor.

bakın konuyu saptıran kimse yok.

Daha nişanlıyken bu kadar inceleyip takıyorsan evlendiğin zaman tek derdin kv olur.
Kadının bir karekteri, yapısı var olduğu gibi kabullenip saygı duymak en iyisi, o sana saygısızlık yapmadığı sürece, onu dedi, bunu yaptı, şöyle düşünüyorla kendini doldurma, ön yargıya gerek yok, bütün gelin- kv deler düşman olmak zorunda değil.

"Kadin zamaninda cocuklarini alip esinin ailesini silmis, kim bilir neler yasattilar kadina ki cocuklarinin bile o tarafla gorusmesini istemiyor" diye dusundum ben.
Ayrica tamam hayvanlarin sevilmeyecek tarafi yok ama sevmeyen de sevmiyor iste ve bu onun mezhebiyle, dolayisiyla yasam tarziyla ilgili bir durum. Sen kopegin var diye ondan saygi bekliyorsan sen de onun bu huyuna saygi gostermelisin bence.
Muhtemelen evet kopegin var diye evde birsey yapmana izin vermiyor birak o da bahanen olsun, gelini kolelestiren kv ler de gorduk..

Soylemeden de gecemicem, yorum yapanlardan birini terslemissin "kv yemek yapmayi bilmiyor hanimefendi" falan diye. Cocuklarini bu yasa kadar getirdiyse emin ol yemek yapmayi senden benden daha iyi biliyordur

Soylemeden de gecemicem, yorum yapanlardan birini terslemissin "kv yemek yapmayi bilmiyor hanimefendi" falan diye. Cocuklarini bu yasa kadar getirdiyse emin ol yemek yapmayi senden benden daha iyi biliyordur
TRSLEMEK DEĞİL GERÇEKTEN BÖYLE. NİŞANLIMIN ANLATMASINDAN BİLİRİM. GENELDE DIŞARIDA YER KAYINPEDERİM VE NİŞANLIM :)

Madem sorduğunuz bu o zaman yazdıklarınız da gereksiz ayrıntı oluyor burada yüzlerce konu var Kvsi veya kösü yüzünden ayrılan bu yüzden ne kendisi ne cocuklarını görüştürmek isteyen. Siz kv bana kötü davransın olsun ben yine de görüştürüm çocukları derseniz burada kimse inanmaz kişilik analizinden çok samimi cevaplar önemli kusura bakmayın da.
Ayrıca benim gözlemim yaşlı insanlar evde kes köpek beslenmesi konusunda aşırı titizleniuor size de böyle bir kv denk gelmiş boş yere üzülmeyin zaman içinde ortak yol bulunur

iNŞALLAH. SAĞOLUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…