kaynana gelin seda ya geline başvurdum :D

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar bugun ıse gıtmedım oyle evde oturuyordum. kaynana gelin sedaya geline başvurdum asıl mesela basvurduktan 2 saat sonra aradılar. kanal d bınasına cagırdılar c.tesı gunu yakın bıze erkek arkadaşımın ailesinide ayarladım tek sorun biz ne evliyiz ne nişanlı ne de sözlüyüz onlarda bu şartlar olması gerekli bır sorun olur mu acabaaaaa
çağıracaklarını ummazdım öylesine basvuru yapayım dedım

Son düzenleme:
:))))) bence başka biri adına kanalı arayıp bunu sorgula. Bir de diyelim ki sorun yok yarışmaya katıldın, ailen sorun eder mi? herkes görecek sonuçta?

anneme söyledim pek takmadı izin vermez diye düşündüm. sonra anne bak kim bedavadan çamaşır makınesı vercek dedım bıraz onayladı gıbı bırsey sonucta annem bılıyor bızı

benide aradılar gelin diye . .müsait değildim . . bir sonraki hafta için arıcam dediler bi dahada dönmediler

Ben o programı sevemedim. Kaynanalarla gelinleri birbirine düşürdüğünü düşünüyorum.
Bence oraya cıkan kadınlar eşleriyle kavga ediyolardır program sonrasında
Ben bilmem eşim bilire başvurun daha mantıklı

O program cok kasvetli yahu.Sanki isiklari kapatip cekim yapiyorlarmis gibi.Bogucu. Bir camasir makinesi icin rezil olamam.Keza Ben Bilmem Esim Bilir de uyduruk.Bir araba icin maymunluk yapiyorlar,belalti espriler..Ordakilerin cogu casttan zaten.

Son düzenleme:

O program cok kasvetli yahu.Sanki isiklari kapatip cekim yapiyorlarmis gibi.Bogucu. Bir camasir makinesi icin rezil olamam.Keza Ben Bilmem Esim Bilir de uyduruk.Bir araba icin maymunluk yapiyorlar,belalti espriler..Ordakilerin cogu casttan zaten.

Size katiliyorum arkadaslar. Bi programdan ciktiktan sonra bosanmalar cogalacak diye düsünüyorum...

İlgimi ceken kayinvalidelerle gelinlerin asiri benzerligi.kenfi cocuklari hic benzemiyor.bide ksmera onunde okadar rahatlarki baa oyun gibi geliyor kimse okadar ileri gidemez cok cirkefler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…