- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
-
- Konu Sahibi maydanozca04
Maalesef benim de o görüşmediğim günler gelir umarım , ben de yüzyüze görmüyorum bu arada iki senedir ama telefonda her an sanki yazacak hissi bile sinir bozucu He bu arada ben hiç yazmam kendisi yazar boş boş muhabbetler aylarca yazmadığım da olmuştur Aynı şekilde onlarında ama atamalar ve aynı şehir olunca kaynana ile iletişimleri arttı benimle önceden uzaktık süperdi :/Eşim var gorumcelerim de var. Hatta gorumcelerimden bir tanesiyle 2 yildir filan gorusmuyoruz.
Siz bilirsiniz daha cok saciniz beyazlar.
Peki siz ne yapıyorsunuz bu gibi durumlar karşısında.
Haklısınız ama bilmek iyi değil mi sizce yoksa güvenip çok çok iyi olacaktım onlara şimdiBu gibi durumlarla karşılaşmıyorum çünkü insanların özel yazışmalarını okumuyorum.
Küçük kardeş kaç yaşında bilmiyorum ama annesiyle ablasının mesajlarını size okutması terbiyesizlik. O gösterse bile siz okumamalıydınız.
Sonra böyle düşünür durursunuz işte "ne yapsam ne etsem" diye.
22 yaşında pek sevmez ablasını ablası da onuKüçük görümce kaç yaşında?
Amacı neydi acaba ?
Pek iyi niyetli değil yaptığı.
Diğerlerine gelincede hakkımda söylediği seylere göndermeler yapardım.
Sevmese de yaptığı fitne çıkarmak.22 yaşında pek sevmez ablasını ablası da onu
Haklısınız ama bilmek iyi değil mi sizce yoksa güvenip çok çok iyi olacaktım onlara şimdi
Unutmaya çalışmak diyelim teşekkürlerDaha kocanizla ilgili sorunu cozmeden baska konu acmissiniz caniniz sıkılıyor galiba. Burada sizinle ilgili bir dert yok bence ortada birbirini sevmeyen aile üyeleri var karismayin gorusmeyin dert aramayin kendinize
Küçük görümceye de güvenmeBir önceki konumdan sonra biraz gülmek istediğim için anlatıyorum. Küçük görümcem çok saygılıdır ve hep benim yanımdadır sadece sevsemde ser veririm sır vermem kendisine. Neyse bir gün annesinin ve ablasının mesajlarını gösterdi. Pek anlaşamazlar çünkü küçük görümcem bana göre haklının yanında olan ve banada gör,bil güvenme diye anlatan biri. Mesajlar hep şu şekilde benim paylaşımlarım söz konusu whatsap insta gibiannesi kızına yazıyor kızı annesine şunu paylaşmış gördün mü, bunu yazmış gördün mü, böyle demiş gördün mü bir mesajda büyük görümcem tam bir şizofren, annesi olacak kadında demiş ki .... oğlum çok çeker bu şizofrenden...görünce şok oldum bütün mesajları nerdeyse benim paylaşımlarımla ilgili... velhasıl kelam, bu iki anne kızın arası da şuan pek iyi değil, iyi olacağını da sanmam soğuk bir yapıları var genelde ve dikbaşlılık. İkisi de gelip ayrı ayrı bana dert anlatıyorlar. Yani normal olmadıklarını ben de biliyorum genel de insani olarak tepkilerim işte kızıştırmaya yönelik değil, normalleştirmeye yönelik oluyor. Eşim kişisi sana bir şey derlerse ağızlarının payını ver diyen biri. Fakat mesajlarınızı okuttu kardeşin, kıızn diyemem ki , o da zan altında kalır bu sefer. e bu insanlar bi de gelip yüzüme gülüyor? Kaynana görümce kişisiyse mesafe koymak imkansız oluyor yüzümüze hakaret edilse hadi neyse. Peki siz ne yapıyorsunuz bu gibi durumlar karşısında.
Ya sonuçta siz bi aile oldunuz niye bu tarz işleri konuşursunuzki anlamam.. iyisiyle kötüsüyle bazı şeyleri görmezden gelin.. Küçük görümcenin başka işi yokmuduydu da gelip size bunları göstermiş.. ayrıca siz onu niye uyarmadınız.. böyle şeyleri size iletmesi çok saçma..Bir önceki konumdan sonra biraz gülmek istediğim için anlatıyorum. Küçük görümcem çok saygılıdır ve hep benim yanımdadır sadece sevsemde ser veririm sır vermem kendisine. Neyse bir gün annesinin ve ablasının mesajlarını gösterdi. Pek anlaşamazlar çünkü küçük görümcem bana göre haklının yanında olan ve banada gör,bil güvenme diye anlatan biri. Mesajlar hep şu şekilde benim paylaşımlarım söz konusu whatsap insta gibiannesi kızına yazıyor kızı annesine şunu paylaşmış gördün mü, bunu yazmış gördün mü, böyle demiş gördün mü bir mesajda büyük görümcem tam bir şizofren, annesi olacak kadında demiş ki .... oğlum çok çeker bu şizofrenden...görünce şok oldum bütün mesajları nerdeyse benim paylaşımlarımla ilgili... velhasıl kelam, bu iki anne kızın arası da şuan pek iyi değil, iyi olacağını da sanmam soğuk bir yapıları var genelde ve dikbaşlılık. İkisi de gelip ayrı ayrı bana dert anlatıyorlar. Yani normal olmadıklarını ben de biliyorum genel de insani olarak tepkilerim işte kızıştırmaya yönelik değil, normalleştirmeye yönelik oluyor. Eşim kişisi sana bir şey derlerse ağızlarının payını ver diyen biri. Fakat mesajlarınızı okuttu kardeşin, kıızn diyemem ki , o da zan altında kalır bu sefer. e bu insanlar bi de gelip yüzüme gülüyor? Kaynana görümce kişisiyse mesafe koymak imkansız oluyor yüzümüze hakaret edilse hadi neyse. Peki siz ne yapıyorsunuz bu gibi durumlar karşısında.
Görümce fitne yapıyor sende düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek beraber işbirliği yapıyorsun ama görümcen bir gün akıllanıpta bunu yapmaktan vazgectiginde ilk seni yakacak haberin olsun.. Ayrıca biri size birilerinin ayıplarını alenen açıyorsa bilinki aynısını size de yapıyordur, yapacaktır.. Bununla ilgili birsürü söz ve hadis var , uyanık olmakta hayır var , ava giderken avlanabilirsin..Bir önceki konumdan sonra biraz gülmek istediğim için anlatıyorum. Küçük görümcem çok saygılıdır ve hep benim yanımdadır sadece sevsemde ser veririm sır vermem kendisine. Neyse bir gün annesinin ve ablasının mesajlarını gösterdi. Pek anlaşamazlar çünkü küçük görümcem bana göre haklının yanında olan ve banada gör,bil güvenme diye anlatan biri. Mesajlar hep şu şekilde benim paylaşımlarım söz konusu whatsap insta gibiannesi kızına yazıyor kızı annesine şunu paylaşmış gördün mü, bunu yazmış gördün mü, böyle demiş gördün mü bir mesajda büyük görümcem tam bir şizofren, annesi olacak kadında demiş ki .... oğlum çok çeker bu şizofrenden...görünce şok oldum bütün mesajları nerdeyse benim paylaşımlarımla ilgili... velhasıl kelam, bu iki anne kızın arası da şuan pek iyi değil, iyi olacağını da sanmam soğuk bir yapıları var genelde ve dikbaşlılık. İkisi de gelip ayrı ayrı bana dert anlatıyorlar. Yani normal olmadıklarını ben de biliyorum genel de insani olarak tepkilerim işte kızıştırmaya yönelik değil, normalleştirmeye yönelik oluyor. Eşim kişisi sana bir şey derlerse ağızlarının payını ver diyen biri. Fakat mesajlarınızı okuttu kardeşin, kıızn diyemem ki , o da zan altında kalır bu sefer. e bu insanlar bi de gelip yüzüme gülüyor? Kaynana görümce kişisiyse mesafe koymak imkansız oluyor yüzümüze hakaret edilse hadi neyse. Peki siz ne yapıyorsunuz bu gibi durumlar karşısında.
Yutmuş gibi yapma olan sana oluyor diyeyim bnYutmayıp yutmuş gibi yapıyorum, kuyu kazmakla işim olmazda uzak olmaları için dua ediyorum hep