Bir önceki konumdan sonra biraz gülmek istediğim için anlatıyorum. Küçük görümcem çok saygılıdır ve hep benim yanımdadır sadece sevsemde ser veririm sır vermem kendisine. Neyse bir gün annesinin ve ablasının mesajlarını gösterdi. Pek anlaşamazlar çünkü küçük görümcem bana göre haklının yanında olan ve banada gör,bil güvenme diye anlatan biri. Mesajlar hep şu şekilde benim paylaşımlarım söz konusu whatsap insta gibi
annesi kızına yazıyor kızı annesine şunu paylaşmış gördün mü, bunu yazmış gördün mü, böyle demiş gördün mü
bir mesajda büyük görümcem tam bir şizofren, annesi olacak kadında demiş ki .... oğlum çok çeker bu şizofrenden...görünce şok oldum bütün mesajları nerdeyse benim paylaşımlarımla ilgili... velhasıl kelam, bu iki anne kızın arası da şuan pek iyi değil, iyi olacağını da sanmam soğuk bir yapıları var genelde ve dikbaşlılık. İkisi de gelip ayrı ayrı bana dert anlatıyorlar. Yani normal olmadıklarını ben de biliyorum genel de insani olarak tepkilerim işte kızıştırmaya yönelik değil, normalleştirmeye yönelik oluyor. Eşim kişisi sana bir şey derlerse ağızlarının payını ver diyen biri. Fakat mesajlarınızı okuttu kardeşin, kıızn diyemem ki , o da zan altında kalır bu sefer. e bu insanlar bi de gelip yüzüme gülüyor? Kaynana görümce kişisiyse mesafe koymak imkansız oluyor yüzümüze hakaret edilse hadi neyse. Peki siz ne yapıyorsunuz bu gibi durumlar karşısında.