Kaynana fobisi

Tekrar tekrar açıklamama rağmen dikleniyorsunuz. Bu tavırla kaynanaya da nur topu gibi bi gelin fobisi hediye edeceksiniz.

Haddiniz olmayan yorumlar yapıyorsunuz.Uslubunuza dikkat etmelisiniz.Konumu terk edin lütfen.

Ewlendikten sonra anlasamadiginizi anlamanız senin icin ayrı bir problem olacak.Elinden geldigi kadar tanış ve herşeylerini ögrenmeye çalış.Huylarını suylarini bil.Sonra betona cakılmiş gibi hissetme canm

Bakış açımı beğenmiyorsan yorum yazmazsın.Kimseye zorla yorum yazdırmıyoruz.Belli ki tartışmak istiyorsun .

Valla benim hiç fobim yoktu hatta gelin kaynana sorunu nasıl olur diye şaşardım ama şuan resmen takıntım oldular bence böyle düşünme iyi düşün umarım iyi insanlar çıkar karşına...

Aile onemli tabi anlaşamaz da eşiniz de denge kuramazsa sıkıntılar daha da büyür. E erkenden tanışın o zaman bu dertten kurtulun.ay tam nisanlanacaktik kv yüzünden böyle oldu demektense erkenden gerekiyorsa ayrılırsınız ömür boyu dert etmeyin kendinize. Kendinize guvenin tanışın tavrini görün. Ileridr evlenirseniz müstakbel eşiniz denge kurabilir mi ya da kv problemli de olsa.konusulabilir tipten mi anlamış olursunuz ona gore yolunuzu çizersiniz

Sadece sagdan soldan duydugunuz kv tiplerine bakarak mi boyle dusunuyorsunuz yoksa erkek arkadasiniz annesinden bahsederken sizde boyle bir izlenim mi birakti?

Seni seviyor gibi görünse de evlendikten Snr sevmeyecek zaten :)
Ben kv deme bayılıyordum
Hayatımda tanıdığım en tatlı insan derdim
Meğer oğlu nasılsa ayrılır benden diye idare etmıs :)
Asıl yüzünü gördük evlendikten Snr
Umarım sizinki iyi bir insandır

Teşekkür ederim yorumunuz için

Biraz titiz ve anlaşılması zor biri olduğundan bahsetmişti

Benim eşim de anlaşılması çok zor biri demişti kv için.

Az demiş.cok enteresan ve tuhaf bir tip.
Tabi ben pişman değilim eşimle evlendiğime.kv ile çok resmiyim.

Korkunum ecele faydası yok..tanışın madem eninde sonunda olacak.bir an önce olsun düşünüp duracağıniza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…