- 7 Ocak 2016
- 10.346
- 49.925
- 598
- Konu Sahibi Yorgunnnanne
Kv dem oğlunu övmeye başlayınca bende kendimi övüyorumkonu kapanıyor
Hahah ben de öyle yapıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv dem oğlunu övmeye başlayınca bende kendimi övüyorumkonu kapanıyor
Yani her fırsatta mi ovulur. benim ailem zaten uzak burda yalnızım bir de karşıma geçip öyle ovmuyor mu sinir oluyorum.Hahah ben de öyle yapıyorumGeçen kayınvalidem diyor ne iyi eşin var çok şanslısın asıl o şanslı dedim benim gibisini dünyada bulamaz, kadın şok oldu
Ooo gidip gelme olayını eşin de yapmamalı sende yapmamalısınYa şükür yaşadığımı yaşayan biriama tebrik ediyorum siz idare etmişsiniz ve bazı şeyleri asmissiniz. Bende eşime sordum en son ne zmn benim ailemi aradın kardeşim seneledr farklı ilde ne zmn aradn dedm bana dediği şu ben hep böyleydim ailemi arayan soran sendin senin aramaman sorun oldu. Bende dedm ki o zmn her cuma babamı arycaksin emir vermiş gibi konuştum diye inat etti aramadı.
Eşim de tek başına çıkıp gidio dün akşam yine gitti bugün ben aileme gittim akşam geldi bizi aldı. Ama aile kavramı kalmadı yani bölük pörçük olduk bı o gidiyo bı ben yani gittikçe çekilmez oluyo dün akşam aldm karşıma konstm bu böyle olmaz ailelere gitmemek çok saçma ikimzn de ailesi yanmzda. Annesi bı keresinde demistiki ben istemedim oldu evlendiler bu lafı kalabalık bı ortamda söyledi ben çok bozuldm snra iş yermde bı keresinde aradı bı gece önce orda surat asmism istemiyorsan gelme sürat asiyosan gelme fln ben nasl ağlıyorum şoktayım eşim geldi tesadüf adam hiç ses etmedi annem hakli dedi gitti bunun gibi bı sürü şey.
Dedm ki anneni al karşına konuş gülü seven dikenine katlanr seni çok seviyosa beni idare etsin yani yada sen arayi bul bı kere de arkmda dur soylenen şeyler çok mu normal snra yine kavga fln smdi yine konuşmuyoruz daha ne kadr böyle devam edicek hiç bilmiyorum
Benim Kv iyidir ama bazen oğluna sinirlenip sadece Kv derim. Senin oğlan yine başladı babası gibi huzursuzluğa diye. Hemen der çok iyi biri bilmem ne diye. Bende dedim ki o iyiyse bende mükemmelim her istediğini elimden geldiğince yapmaya çalışırım bir tane daha benden yok diyeHahah ben de öyle yapıyorumGeçen kayınvalidem diyor ne iyi eşin var çok şanslısın asıl o şanslı dedim benim gibisini dünyada bulamaz, kadın şok oldu
Adamına göre muamele edeceksin bu işe yarıyor. Buradan öğrendim politik olmayı ve gerçekten işe de yaradı. Hiç yalan konuşmadan istediklerimi söyleyince herkes( kayınaile) benim neye nasıl davranacağımı anladı. Herkese her şeyi açık açık anlatmak lazım. Hatta geçen eşim diyor ki aptala anlatır gibi anlatıyorsun eee dedim açıklayıcı olsun diye böyle yapıyorumYani her fırsatta mi ovulur. benim ailem zaten uzak burda yalnızım bir de karşıma geçip öyle ovmuyor mu sinir oluyorum.
Vallahi bunlar bundan anlıyor. ben onu anladım. Onların oğulları bulunmaz hint kumaşı bizimle lütfedip evlenmisler Allah razı olsun diycez her gün. Hergun soklamak lazım![]()
Adamına göre muamele edeceksin bu işe yarıyor. Buradan öğrendim politik olmayı ve gerçekten işe de yaradı. Hiç yalan konuşmadan istediklerimi söyleyince herkes( kayınaile) benim neye nasıl davranacağımı anladı. Herkese her şeyi açık açık anlatmak lazım. Hatta geçen eşim diyor ki aptala anlatır gibi anlatıyorsun eee dedim açıklayıcı olsun diye böyle yapıyorum![]()
Koca konudan bunu mu anladınız? Annesini bıraksin mi demisBu analarla ne derdiniz var ben anlamıyorum ya oğlu tabiki de yanında olacak senden bin tane bulur ama anne 1 tane kimse kendini vazgeçilmez sanmasın uyuz oluyorum böyle koca delisi kadınlra ya iyi oluyor sizin gibilerine kadın o yaşına kadar bakmış büyütmüş eee ne olcakto evlenince bırakacak mı annesini
Evet çünkü zihniyeti anladımKoca konudan bunu mu anladınız? Annesini bıraksin mi demis
Bende öyle yapıyorum ama benim kv ye kar etmiyor. Ztn eşim sayemde memlete geldi normalde iş sebebiyle disardaydi eş durumu tayini yani. Diyorm bak benim sayemde geldi oğlum iyiki varm fln ne biliym oğlunu her ovdugnde bende kendimi ovuyorm ama boş karsmdaki insan makinalı tüfek gibi karşındakini duymadan kendi diycegini diyo ve susuyoKv dem oğlunu övmeye başlayınca bende kendimi övüyorumkonu kapanıyor
Allah esirgesin öyle bisy istemem benimde annem var ben sadce birz anlayış istiyorum derler ya kişiyi rezil de eden vezir de eden eşidir diye bana değer versin ailesinin yanında ezdirmesin istiyorum bu kadr kavga olay olmuş bir kere annesyle konuşmams bulduğu çözüm gitme gelme arama o kadr mantıksız kiAnca annesi ölürse düzelir diye dusundum![]()
Valla benimki şok olmuyor sen çok yamansin benim oğlum sessz fln diye konsuyoHahah ben de öyle yapıyorumGeçen kayınvalidem diyor ne iyi eşin var çok şanslısın asıl o şanslı dedim benim gibisini dünyada bulamaz, kadın şok oldu
Ben ztn çok huzursuzm bu gitmeme olayndan eşimle dün konstm diyo ki ben senin ailenle gorussem seni aileme gotrmesem çok memnun olursun sesin çıkmaz yani ona göre benim düşüncem bu. Kafa mermer gibi kendi doğruları var ve anlamiyo ne kadr konuşsam boş ben annene bağır kız demiyorum sadce eşin olarak beni savun diyorm yokkk annesi kırmızı çizgisi tek kelime edemez kurban olurm sultanım fln filan anca birbirlerni sevsinler iksiide haklı tek suçlu benimOoo gidip gelme olayını eşin de yapmamalı sende yapmamalısıngerçekten bu aile kavramını yıkar. Ama eşinle konuşmaya çalış Kv belli ki sorunlu. Eğer başka sorunun yoksa Kv ile mesafeyi aç ve resmî ol. Sende eskisi kadar arama onları bahane et bir şeyleri. Yani işim vardı görmedim duymadım. Eşin de sorarsa niye açmadın falan diye dersin ki bir tek sizinkiler mi aile ? Benimde ailem var annem var babam var. O yapmıyorsa sizde yapmayın boşverin ama evinizden ayrılmayın. Eşiniz artık daha zora sokarsa o zaman ayrılık düşünebilirsin. Hem de çalışıyorsun çocuğuna da bakabilirsin yani.
Sen kendini önemsediğini ve evinde dedikodu istemediğini Huzur istediğini söyle. Belki etkili olurinşallah en kısa zamanda bu huzursuzluklarınız biter
![]()
Benim Kv iyidir ama bazen oğluna sinirlenip sadece Kv derim. Senin oğlan yine başladı babası gibi huzursuzluğa diye. Hemen der çok iyi biri bilmem ne diye. Bende dedim ki o iyiyse bende mükemmelim her istediğini elimden geldiğince yapmaya çalışırım bir tane daha benden yok diyedemek ki bunu herkes yapıyormuş
kimse yoğurdum ekşi demiyor buradan bunu anladım
![]()
Beni anlayan biriKoca konudan bunu mu anladınız? Annesini bıraksin mi demis
Ben eşime aileni at gel beni sev demiyorum tam tersi her kavgada kendisi ailelere gidilmesin olay kökten kapansın dedi hep ben direttm olmaz gitmeememk ayıp olur soğukluk olur diye ama hep kavgalar devm etti herkes ke dine göre haklı. Ama sizin yorumunuz çok yanls beni hiç anlamamssnzEvet çünkü zihniyeti anladım
Siz istiyorsunuz diye demiyorumAllah esirgesin öyle bisy istemem benimde annem var ben sadce birz anlayış istiyorum derler ya kişiyi rezil de eden vezir de eden eşidir diye bana değer versin ailesinin yanında ezdirmesin istiyorum bu kadr kavga olay olmuş bir kere annesyle konuşmams bulduğu çözüm gitme gelme arama o kadr mantıksız ki
Haklısınz babam da öyle bı yapıya sahip. Aile o kadr önemli ki evdeki anne baba rolü farketmeden geleceğimizi etkilio hep derdim babam gibi bı adamlar asla evlenmem diye malesf öyle oldu herseyleri aynı insan kör oluyo anlamiyo sanki babam da derdi çocuk eş bulunur anne baba bulunmaz yerine başkası konmaz diye eşimde aynı kafada annesi kirmzii çizgisi kimseye ezdirmez bir dedigini iki etmez haklı haksz sorgulamazSiz istiyorsunuz diye demiyorum
Boyleleri asla annesinden üstün kimseyi görmezler
İlk eşimden biliyorum
Herkes hata yapar herkes yanlış yapar ama annesi asla yapmaz. Kadını boşarsin gider ama anne hep onun annesidir böyle diyodu
2.kez evlendi hala değişmediğine adım kadar eminim
Ki bunu duyuyorum çevreden
Sizinkide o kategoride oluyor
Ayni benim babamda öyleydi, sizde benim gibi büyük konusmussunuz.Haklısınz babam da öyle bı yapıya sahip. Aile o kadr önemli ki evdeki anne baba rolü farketmeden geleceğimizi etkilio hep derdim babam gibi bı adamlar asla evlenmem diye malesf öyle oldu herseyleri aynı insan kör oluyo anlamiyo sanki babam da derdi çocuk eş bulunur anne baba bulunmaz yerine başkası konmaz diye eşimde aynı kafada annesi kirmzii çizgisi kimseye ezdirmez bir dedigini iki etmez haklı haksz sorgulamaz
Çocuk olmasa bir saniye beklemem ama elimi kolumu bagliyo evladım
Dün bı topikte boşananlarla ilgili bisyler okudum çocukların psikoljsi çok kötü etkileniyor veli toplantisnda bile anne baba geliyor bosananlar ayrı geliyo sıkıntı yani olan çocuğa oluyo![]()
Agrimayan basiniza caput sariyosunuz. Birakin gitsin. Siz de kendi annenize gidin. O sizin annenize tek gittiginizi bu kadar dert ediniyo mu? Kadinla gorusmuyosaniz rahatlamaniz gerek. O annesi tabi ki gidecek gorusecek. Bana haber getirme deyin. Gitsin her gun gorsun isterse. Siz istiyosunuz ki ben annesiyle gorusmeyim ama o da gitmesin. Ustelik benim aileme de kosa kosa gitsin. Malesef boyle bi dunya yok. Ya bu sekilde kafayi rahatlatcaksiniz ya da bosanicaksinizYazım için kusura bakmayın. Benim demek istediğim gorusmeyince de evde soğukluk ve gergin bir ortam oluyo bu bir çözüm değil eşimle ve ailesyle konuşup sorunu çözmek istiyorum yani haklı olduğum ve haksız olduğum konuları konuşup beni anlamalarni istyorm bu şekilde ailelerle gorusmeyince hersy daha kötü oluyo eşim çıkıp gidio ben annme herkes ayri yerde duzen yok anlatabiliyomuym ama karsmdaki eşim beni anlamiyo her konuda ben haksizm ona göre. Bu sebeple orta yol bulamıyorum
Haklısınz ama benim çocuğum o kadr düşkün ki babasına akşam eve gelişini dört gözle bekliyo esim de aynı şekilde. Onları ayırmak çocuğumu mutsuz etmek hiç istemiyorum.Ayni benim babamda öyleydi, sizde benim gibi büyük konusmussunuz.
Toplantıya bosanip ayrı gelen veli olmayı tercih ederim. Sırf çocuk baba figuru görsün diye boşanmamak mutsuz bir eve mahkum etmek daha kötü bi durum.
Ben kızım 6aylikken ayrıldım, hiç bir toplantısına gelmedi hatta hicbirseyine gelmedi. Kızım babasına gittiğinde hep babaanne asagiladi babasıda onayladı hep annesini tuttu.
Ben çok savaştim biz bir olamadık ama kızıyla iyi olsun, sevsin hep sahiplensin ve bunun için çoook kapılar açtım. Taa ki şu ana kadar, tam 3aydir habersiz.. Kızım asla ve asla babayi görmek istemiyor. Okadar çok şeyler yaşadıki...
Psikolog sürecimiz oldu ama atlattık şükür.
Her şeyin bedeli var, susup otursaydim belki kolayı sececektim ama ben kendi hayatımı kurdum. 0 dan başladım, kimseden bise beklemeden kendi yoluma baktım. Cok afedersiniz tabiri caizse sümsük sümsük sağda solda sığınacak bi liman koca aramadim. Hep yürüdüm, düştüm, çarptım yaralandım, öldüm bittim sandım ama pes etmedim hep yürüdüm. Rabbim güç verdi bütün engelleri aştım.
Elime diplomami aldım, işime girdim çalıştım ürettim. Evimi arabamı aldım.
9 yıl sonra tekrar evlendim çok iyi eşim var şükürler olsun. Bir evladim daha oldu. Cok sukur bugünlerime.
Ben benim aileme gelsin ama ben ailesine gitmiyim diye bisy demiyorum. Annesyle konuşsa orta yol bulunsa eskisi gibi iki tarafa da gidip gelsek bunu istiyorum. Böyle biz bölük pörçük oluyorz ben orda kendisi annesnde.Agrimayan basiniza caput sariyosunuz. Birakin gitsin. Siz de kendi annenize gidin. O sizin annenize tek gittiginizi bu kadar dert ediniyo mu? Kadinla gorusmuyosaniz rahatlamaniz gerek. O annesi tabi ki gidecek gorusecek. Bana haber getirme deyin. Gitsin her gun gorsun isterse. Siz istiyosunuz ki ben annesiyle gorusmeyim ama o da gitmesin. Ustelik benim aileme de kosa kosa gitsin. Malesef boyle bi dunya yok. Ya bu sekilde kafayi rahatlatcaksiniz ya da bosanicaksiniz
Fazla dusunuyosunuz. Aksam yine ayni eve giriyosunuz gobekten mi baglisiniz 3 5 saat ayri ayri annelere gidince bu kadar uzulmeniz cok garipBen benim aileme gelsin ama ben ailesine gitmiyim diye bisy demiyorum. Annesyle konuşsa orta yol bulunsa eskisi gibi iki tarafa da gidip gelsek bunu istiyorum. Böyle biz bölük pörçük oluyorz ben orda kendisi annesnde.
Artk düşün düşün psikoljm bozuldu resmn umarım hersy yoluna girer. Çok yoruldum![]()
Ayy bu ne? El ele tutusuyorlar ne demem? Midem bulandi. Baska seyler de oluyor mu aralarinda?! Gecen biri vardi, kocamla annesiyle benim yerimde yatiyor diyordu.Çok haklısınz ben sürekli bı evlilik danismanina gitmek istediğimi söylüyorum ama eşim tamamen karşı cocgun yanında kavga ediyoruz ve çok etkileniyo korkuyo böyle olunca daha çok üzülüyorum
Eşimin kararı ve evet hep gergin bı ortam
Tam bir ana kuzusu. Mesela sürekli el eleler çocuk gibi bu duruma sinir oluyorum belki haksizm bilmiyorum. Kaynnm Sürekli müdahale ediyo sende calisysn oğluma yardm et vs bu tarz emrivakiler bana itici geliyo hasta oluyo misal arayamiyorm buna tavır yapıyı yine kavga birz modum düşse o ortamda surat asmis oluyorm kavga daha anlatamadgm bı sürü saçma şey
Haklısınz ama benim çocuğum o kadr düşkün ki babasına akşam eve gelişini dört gözle bekliyo esim de aynı şekilde. Onları ayırmak çocuğumu mutsuz etmek hiç istemiyorum.
Sabrettigm kadr sabredecegm çocuğum için bakalm nereye kadr gidicek. Tabi o arada yanında kavga etmemeye calscam o kadr hassas ki herşeyden etkileniyo sonra gece uykusunda ağlıyor yavrum![]()