Allah yardımcınız olsun maalesef evlilikler bu şekilde zor oluyor. Çok aileci yazmışsınız eşiniz için. Neredeyse aynı sorunlar bizde de vardı. Ama benim kv değil kp her zaman küserdi. 2gün aramayayım 3 gün eşimle haber geliyordu “ Babam sana küsmüş haberin olsun

”. Niye ne yaptım ki diye sorunca da aramamışsın gibi saçma sapan konular. İlk zamanlar sizin gibi çok tartıştım ama bir gün eşime dedim ki “ Sen bizimkileri en son ne zaman aradın ?” Annemi ya da babamı en son ne zaman aradığını sordum. Hatırlamadı bile. Çünkü aramıyor. Bu ne benim için bir sorun ne de ailem için. Bizimkiler hiç bir zaman küsmediler eşime. Ondan sonra eşim bizimkileri aramaya başladı ben şok

Her hafta 2 3 gün giderdim kv ye. Şimdi okulum var kursum var diyip 2 haftada 1 gidiyorum. Hatta önceden ben derdim eşime gidelim diye şimdi demiyorum da. Oda demiyor. Tek başına annemlere gideceğim diyor akşam tamam diyorum. Nedenini bile sormuyorum. Ya da ben de geleyim mi demiyorum. Canıma minnet yani.
Kv eşinizi sürekli el eleler yazmışsınız. Aynısını bende yaşadım yeminle. Hatta o kadar garibime gitti ki. Yeni evliyiz 1 aylık falan. Kv ye gidiyoruz bunlar analı oğullu bir odaya gidip hasret gideriyorlar

Ben mi gelin gitmişim oğlu mu belli değil

. Hele ben yapaydım annemle öyle bit şeyi vuuuu eşim 2 ay konuşurdu. Ama hala eşim ile annesi aynı. Hiç de kıskanmıyorum anası sonuçta isterse yüzünü gözünü yalasın akşam olunca varlı vakitli eviiimize gidiyoruz biz.
Demem o ki bazı şeyleri görme. Abartılmadığı sürece. Kv hastaneye de götürecek , hasta olduğunda bakacak da evladı çünkü. Sende umursamamazlıktan gel. Bırak El ele otursunlar akşam olunca evinize gidiyorsunuz zaten. Kv kendisini avutsun dursun

. yani yoksa bu şekilde çok üzülürsünüz o yüzden söylüyorum yanlış anlamayın. Kendimde aynı şeyleri yaşadığım için uzun uzun yazdım.
Bende hala çocuk yok ve işin en iyi tarafında bu galiba. Tekrardan Allah yardımcınız olsun.