Kaynana eş sorunsalı

Yorgunnnanne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
1.014
1.262
63
32
Merhaba kizlar uzun süredir burdayım ama pek aktif değilim. İsmimi değiştim biri görür tanır vs korktum. Şimdi sorunumu anlatıyorum sizden yardım bekliyorum ne yapmalıyım tükendim artk gerçekten
Eşimle uzun süre flört ettk snra evlendik ailesine yani annesine aşık bı adam şimdi diceksinz e tanismssn gorusmussun hiç mi anlamadn. Evet anladm farkındaydım ama o zmn bana karşı da çok iyiydi ztn bı kahve içmekle bı kaç saat görüşmekle kimse kimseyi tanimiyomus çok geç anladm 2 senedir evliyiz sürekli kavga ediyoruz bı bebegmz var artk saygı sevgi hiç bisy kalmadi. Her ne sorun olursa eşime göre annesi haklı ben haksizm iki gün iyi beş gün kötü günler böyle geçiyor smdi son kavgada karar aldk eşim ailemle gorusmuyo bende ailesiyle gorusmuyorm ama bu bı çözüm değil anlatamiyorm aksamlari anneme gidiyorm diyo çıkıyor gidiyo bazen. O kadr sogudm ki yzuune bakmak istemiyorum bizi eve bağlayan tek şey cocugmz napcam hiç bilmiyorum çok mutsuzm

Ana kuzusu düzelmez, boşamadan kurtuluş ve çözümü yok..

Medeni bir şekilde konuşmaya çalışın olmuyorsa da boşanın. olan çocuğunuza olur psikolojisi bozuk bir insan olur ilerde.

Ne kadar sorunlu yada hastalıklı olursa olsun annesi çoğu adam 2 3 yıllık eşini en az 30 35 yıllık annesine değişmiyor
Birde annesi oğlunu sizin tanıdığınızdan çok daha iyi tanıyor
Eğer iyi bir insan değilse kv kocada süzmeyse kusura bakmayın daha maça başlamadan yeniksiniz
siZ tek değil bdv de sayısız örneği vardır mesela
Çözüm genelde itaat yada boşanma oluyor
Kavga gürültü gitmez bu

Annesiyle derdiniz tam olarak ne?

1 bu şekilde bir yaşam szi hasta eder, çocuğunuza bakamaz hale gelirsisniz. 2 çocuğunuzun psikolojisi bozulur.
Çok haklısınz ben sürekli bı evlilik danismanina gitmek istediğimi söylüyorum ama eşim tamamen karşı cocgun yanında kavga ediyoruz ve çok etkileniyo korkuyo böyle olunca daha çok üzülüyorum
⁷neden birbirinizin ailesi ile gorüsmuyorsunuzki. Böyle hayat mi geçer hep gergin
Eşimin kararı ve evet hep gergin bı ortam
Ne oluyor da sürekli annesini haklı çıkarıyor

Ve neden görüşme yok ama bu halde bile kaynana halen var her kavgada

Yine evlenir evlenmez yapılmış çocuk ve mutsuzluk... Ne gibi rahatsızlıklara yol açıyor bu durum sizde o konuda detay vermemişsiniz
Tam bir ana kuzusu. Mesela sürekli el eleler çocuk gibi bu duruma sinir oluyorum belki haksizm bilmiyorum. Kaynnm Sürekli müdahale ediyo sende calisysn oğluma yardm et vs bu tarz emrivakiler bana itici geliyo hasta oluyo misal arayamiyorm buna tavır yapıyı yine kavga birz modum düşse o ortamda surat asmis oluyorm kavga daha anlatamadgm bı sürü saçma şey

Okuyana kadar canım çıktı düzgün yazmak bu kadar zor olmamalı.. Görüşmüyorsanız sorun ne onu anlamadım siz görüşmeyeceksiniz diye esinizde mi gitmeyecek yani ?
Yazım için kusura bakmayın. Benim demek istediğim gorusmeyince de evde soğukluk ve gergin bir ortam oluyo bu bir çözüm değil eşimle ve ailesyle konuşup sorunu çözmek istiyorum yani haklı olduğum ve haksız olduğum konuları konuşup beni anlamalarni istyorm bu şekilde ailelerle gorusmeyince hersy daha kötü oluyo eşim çıkıp gidio ben annme herkes ayri yerde duzen yok anlatabiliyomuym ama karsmdaki eşim beni anlamiyo her konuda ben haksizm ona göre. Bu sebeple orta yol bulamıyorum

Bu şekilde iki aileyle görüşmeyerek çözemezsiniz sorunu, ilerde daha büyük patlak verir.
Annesi tam olarak ne yapıyor ? Eşinize sizi mi kötülüyor ?
Ztn öyle olcak ailem artk eşimden nefret ediyo olaylara az çok şahit oldular. Yrn öbür gün nasıl yüz yüze bakılacak bilmiyorum. Kesin onun ailesi de beni istemiyodr artk. Ya eşim sürekli onların işini hallediyo yok doktor işi yok şuraya gidicem gotur yok market vs sürekli getir götür bunlara ses çıkarmıyorm ama işte kv sürekli ilgi istiyo sürekli cagirym gelsn hatta bizde yatsın oğlunu koklasn ben hep guluyim hep agirliym oğluna maddi destek oluym vs kendi aileme çok gitmiym böyle şeyler.

Hep aynı nedenler aynı hatalı sonuçlar, anneci bir adam, evlenmeden aksaklıkları görüp de evleneyim düzelir diyen, düzelmezse çocuk yapıp düzeltmeye çalışan bir kadın. Burnu her b.kun içinde bir kaynana. Evlenmeden önce çiftlere eğitim verilse buradaki konular ders diye okutulur. Kızlarım büyüdüğünde buraya getirip konuları okutacağım ki, ne yapmamaları gerektiğini örneklerle öğrensinler.

Ailesini hastaneye falan götürmesine de ses çıkartmayın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…