Kaynana, elti, kayın,kayınpeder dörtlüsü tehlikesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela benim kv cok israrcidir. Hala cocuk gibi eşime şunu yapin,boyle davranin diye mesajlar atar. Eşim hiç cevap vermez. Bir kere demedim" Anne cocuk muyum desene " diye. Aralarina girmek istemem asla. Ama kendi annem dese tepki gösteriyorum.
Sizin kaş göz bakistan ima aramaniz bana yorucu geldi. Hepimizin mimikleri var :) bazen kayinbabam biseyler soyler bana sacma gelir. Nasil bakiyorsam artik, tabi kizim vs diye sözü cevirir. Belki de o " gelin bana soyle bakiyor" vs diyordur bilmiyorum.
Size gore siz sacma konusmuyor olabilirsiniz ama herkesin muhabbetten anladığı başkadır. Belliki frekanslar uymuyor eltiyle. Bu onu kötü yapmaz ya da sizin cok doğru konustugunuzu da ortaya koymaz. Sadece ortak yanlarinizin olmadığı anlamina gelir.
Hemen hemen ayni zamanlarda evlenmisiz ben esimin ailesine alisip olduklari gibi kabullenmeye gayret ediyorum. Esimin mutluluğu icin bile değer buna.

Neden celalleneyim canım bana ne .. ne sizi ne eltinizi tanımam etmem.
Sadece hissettiğimi söyledim ..

Takım tam değil sanki hani görümce yokmu

Konunuzun sonlara dogru guzumu kabaca gezdirdim , lütfen Paragraf kullanin.

Ne güzel hepsi sana küs daha ne istiyorsun ohhh miss gibi bence böyle iyi ...ne kadar mesafe okadar kafan rahat

O en başı hiç anlamış değil noluyor o başta istemiyen bir aileye neden gelin gidilir sorular sorular

O en başı hiç anlamış değil noluyor o başta istemiyen bir aileye neden gelin gidilir sorular sorular
Ya siz ne diyorsunuz nasıl bi soru bu ya. istenmeyen aileye nasıl gelin gidilir mi ! Severek evlendik biz. Aile istemiyor diye eşimden vazgeçecektim öyle mi ? Bi gidin yazmayın ya tutamıyonuz kendinizi illa affilli mesaj atıp ego tatmin etceniz ya. Hadi ablacım hadi.

Tamam yazdığınız mesaja 3 saat sonra aydınlanma gelmiş gibi tekrar cevap veren sizsiniz ama Genellemesini yazan da çıkarsa iyi olur mu? Eşinize de okutuyor musunuz burayı bak bana karşı yazan bir sürü kişi oldu bakışlarını göremiyorum ama bak bakalım haklı mıyım diye bir sorun bakalim

E
Espri yaptı balkabağı

İstediğim saatte yazarım keyfimin kayhası mısın

Bence sen terket burayı daha fazla rezil kepaze etmeden seni

İstediğim saatte yazarım keyfimin kayhası mısın
Kayha değil kahya... yazdigin saate takılmadim farkında isen zaten cevap yazdığınız mesaja gelip tekrar cevap yazıp yaa yazamadın duramıyorsunuz ego tatmini yapıyorsunuz deyip 10 Kişiden 8inin yaptığı tespiti yapmanızı eleştirdim. Acaba kim yazmadan duramıyor ortada bir şey yokken cevap yazdığına saatler sonra tekrar yazıyor diye. Tekrar diyorum keşke bakışlar kadar satır aralarını da okusanız

Klavye hatası o, imla hatası değil ordan yürüyemeyeceksin yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…