Kaynana, elti, kayın,kayınpeder dörtlüsü tehlikesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizin etlinizin espri anlayışı mesela benim eltimle aynı :) ve sizin o espriye bakış açınızda benimkiyle aynı. Benim esprilerim onun aleyhine olan espriler değil aile içi şakalar gülüşmeler vs.

Teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığınız için. Buraya içim döküp böyle medet umuyorumya sonra biri alaycı yazıyor linçlemeye çalışıyor. Tepki vermem bu yüzden. Ama zaten olumsuz mesajlara cevap dahi vermiycem şu an itibariyle. Bu arada çok güzel yazmışsınız. İki kere okudum. Faydalı bir yorum olmuş. Tekrar teşekkür ederim

Haklısınız ama ben buraya çok açık açık soyut örnekler veremedim. Objektif yorumlara yargısız faydalı olanlara objektif dedim. Bilmiyorum ya yeni evliyim öğrenmem lazım bazı şeyleri sanırım.

o kadar haklısınız ki. konu sahibi daha çok toy ve olaylara kendi açısından bakıyor hatta kuruntu yapıyor. umarım yazdıklarınızı dikkate alır
Evet yeni evli olduğum için toy olduğum doğrudur. Evlilikte insan ilişkilerine hakim değilim. Öğrenmeye çalışıyorum işte siz gibi tecrübelilerden. Olaylara herkes gibi ben de kendi açımdan bakıyorum. Ama bir de kaynanam tarafından bakmayı deniycem. Gerçi deniyorum ama yine ben haklıyım.

Herkesle iyi geçinmeye çalış.
Baktın olmuyor kendini geri çek.
Saygısızlık yapma ama kafaya da takma.
Bu işler böyle ilerliyor.

Neden abartiyoruz gerçekten bu kadAr eş ailesini

Konunuzda somut hiçbir şey yazmamışsınız, arkamdan konuştuklarına eminim insan hissediyor ne demek? Böyle bir şey olabilir mi? Büyğk ihtimalle büyütüyorsunuz, sevmiyor olabilirsiniz, mesafeli olursunuz olur biter. Bunca insan şeytan bir siz melek olamazsınız, bir yerlerde hata yapıyorsunuz muhtemelen.

Findik kabugu doldurmayacak seyler. Cok küçüksün daha sanirim. En basiti, kv'de nasil her gün övebiliyor? Niye haftada yada iki haftada bir sadece esin ile gitmiyorsun? Orda 2-3 saat kal, güler yüz göster ve tekrar evine git. Kv'denin eltiyi övemesinide "hi hiii" diye geçistir.

Bakislardan dolayi biri ile küsmek çok cocuksudur. Zaten onun ile samimiyet kurma mecburiyetinde degilsin. Arada bir kv'dede görüsürsün. Esin kardesi ile çok samimi ise arada evine davet edersin. Hiç olmuyorsa davet etmezsin fakat kv'dede gördügünde normal davranirsin.

Arkadaşlar ben konumla alakalı faydalı bulduğum yorumları dikkate alıcam. Şimdiden iyi güzel yazan herkese teşekkür ediyorum. K
teşekkürler

Yanlış anlamayın ama bir de karşı tarafı dinlemek isterdim ben :)
Bu arada asıl tehliklei gorumcedir sizde o yok sanırım, şanslısınız
Şaka bir yana, malesef ülkemizde bu meseleler hiç bitmiyor çoğu evlilikler bu sebeplerden sarsılıyor bitiyor Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Merhaba ben de 8 aylik evliyim. Bahsettiğiniz sıkıntıları yasamayan yoktur emin olun. Hayalinizdeki poncik kv sanirim yok ya da cok az :) herkes birilerinin arkasindan konuşuyor. Siz hic kardeşinize , arkadasiniza kv'deyi sikayet etmediniz mi? Duymak sevimsiz olmuş evet ama yine de herkesin maruz kaldığı bir durum bu boyle iliskiyi kesecek derecede bir sorun değil. Cunku onlar esinizin ailesi. Esiniz simdi yaninizda dursa da yeri gelince sen de cok abartiyorsun diyebilir, o da melek değil neticede ki erkeklere bu sorunlar sorun gibi bile gelmez muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…