Kaynana, elti, kayın,kayınpeder dörtlüsü tehlikesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Te
Tespitinizi ve virgülsüz muhteşem Türkçenizi alıp gider misiniz burdan

Sizin virgülleri de göremedim ben niye benimkine takıldınız ki:)) Tamam gidiyorum ama yine diyorum dünden beri gösteriyorsunuz ki hepiniz çok iyi anlaşırsınız kasmayın bu kadar
Çünkü bir Zeki Müren havasında olan sizsiniz. virgül kullanmamak yakışmıyor size o yüzden takıldım :)) Ben alenen yazar geçerim. Ama sen Zeki Müren bu hatayı yapamaz

Allah Allah M makbulecin insan gibi tavsiye verdik ona da beğenmedim atıyorsunuz. Çok ilginçsiniz gerçekten. Şu davranışınızdan asıl sorunun sizde olduğunu anlamış olduk. Kayın aileye de böyle davranıyorsanız insanlar az bile yapıyor o zaman. Ayırdığım vakte, verdiğim emeğe yazık.

Böyle devam ederseniz çevrenizde kimse kalmaz.

Cok iyi yapmislar o elti ve kaynana simdi anliyorum

Hanımefendi, bakın biz sizi tanımıyoruz. Yanınızda yaşamıyoruz. O yüzden konuya ilk ne yazarsanız onu yorumluyoruz. Yani siz bu detayları yazmazsanız en baştan, biz sizin zihninizi okuyup değerlendirme yapamayız. Eğer gerçekten hissettikleriniz anlaşılsın istiyorsanız konunuzu düzenleyin, aklınıza gelen detayları ekleyin. Sırf burada yazdığınız kadarına cevap veren insanları azarlayıp durmayın lütfen.
Ben çok hassas ve üzgün buraya içimi döküyorum saçma sapan mesajlara sizin tabirinizle ‘atar’ yapmakta en doğal hakkım elbette. İyi günler
Valla burda hepinizle tek tek uğraşırım hepinize de cevap veririm susar kalırsınız konum üzerinden ego tatmini yapıp durmayın. Gidin egonuzu başka yerde tatmin edin. Uğramayın buraya hadi güle güle
Bence sen terket burayı daha fazla rezil kepaze etmeden seni
Bu nasıl bir üslup? Tüm yorumları okudum. Size hak verenlere iyi davranıp hoşunuza gitmeyen yorum yapanları tersliyorsunuz. Bir yorumunuzda yazmışsınız atar yapmaya hakkım var diye, yapabilirsiniz ama bizlere değil. Forumda bazı kurallar var. Bizleri çocuk gibi azarlayamazsınız.

ha etrafınızdakilere istediğinizi yapın bizi ilgilendirmez. Ancak burada sizi desteklemedi diye kimseyi azarlayamazsınız.

ben eltiyi kıskanıyorsunuz falan demeyeceğim. Konuda anlattıklarınıza da yorum yapmıyorum. Şurada yazdığınız yorumlara bakarak çok net söyleyebileceğim tek şey: eğer gerçek yaşantınızda da bu ruh hali ve üslupla davranıyorsanız, insanlar sizden uzaklaşmakta haklılar. Kendinize çeki düzen verin bence, yoksa gerçekten yalnız kalacaksınız. Öz eleştiri yapabilmek olgunluktur, asalettir. Sizi küçük düşürmez.

Lütfen fikirlerinizi bir revize edin. Bu kadar insan size hatalısınız diyorsa - ki sizi tanımayız etmeyiz, yani size kastımız olamaz- bence ortada gerçekten bir yanlış vardır.

Bakın bu konunuzu da en altta tesadüfen gördüm. İlk birkaç cümleyi okudum. Burada da hemen onları kıskançlıkla suçlamışsınız. Mimiklerden, bakışlardan anlam çıkarmışsınız. Ve o kadar inanmışsınız ki bunların doğru olduğuna, asla yanlış anlamış olma ihtimalini göz önüne almıyorsunuz.

bence psikolojik olarak yıpranmışsınız. Profesyonel bir yardım size iyi gelebilir.

Offf ne kadar kaprisli, şüpheci ve sorunlu bir insansınız. Allah eşinize, ailesine, komşunuza, arkadaşınıza kısaca hayatınızda kim varsa sabır versin.

Kocam yanımda diye de rahat olmayın, daha yeni evlisiniz. İki gün sonra başlar adam uzatma artık yeter diye o zaman görürsünüz. Çekilecek dert değilsiniz yani.

Valla burda hepinizle tek tek uğraşırım hepinize de cevap veririm susar kalırsınız konum üzerinden ego tatmini yapıp durmayın. Gidin egonuzu başka yerde tatmin edin. Uğramayın buraya hadi güle güle
Bizde sizin uslubunuz ile konuşup sizi susturmayı biliriz ancak site kuralları var . Gerçekten çok terbiyesizsiniz..

yine bir kayanana, elti derdi..
bir de onlardan dinlemekte fayda var zannımca..

Bu yorumu okumadım

Canım ikk yazdıklarını okudum sonrasına çok bakamadım.açıkçası ben sana hak verdim yani tabiki yüzde yüz siz haklı yüzde yüz onlar haksız değildir ama demek istediklerini anladım.hani bazı şeyler vardır hissedersiniz anlarsınız ama tam anlatamazsınız bence sen sana verilen değersizliği hissetmişsin bi şekilde ama tam anlatamamışsın.zira bunu yaşayan bilir ben az buçuk senim yaşadıgın şeyleri anladım hani eltiyi sürekli övme mevzusu falan bendede vardı aynı durumlar.ama bence onun övülecek bi tarafı olmadıgı için ben bu duruu kendi içimde halletim.çünkü eşimde üzülsün istemedim.haa çok iyimiyim değilim bayramlarda bide dini gecelerde falan arayıp konuşuyorum okadar.bide bence üzerine fazla gelinmiş biraz forumda.sen sonuçta akıl almak istemişsin biraz daha ılımlı yakşılabilirdiüzme kendini herşey zmanla düzelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…