Kaynana derdi

Ben 31 yaşındayım evet mesafee kesınlıklee bir de mesafe evet koyuyorum ama arıyorr acmayınca hemen sıkayet edıyor cevresını doldurmaya baslıyor hatta iki üç ay konusmadım bı kere kayınpederımı de dolduruyor yalanlarıyla .
Eee açsan da dolduruyor açmasan da boşversene :)

Bir de şu da çok kötüüü ortak çalışıyorlar bir kere de işten attırırım istersem dedi işte cok calısmıyor vs dedi eşime anlattım hepsini hesap sordu annesınden ama ben öyle bişe demedimm falan yaptıı şok oldu kim dost kim dusman belli değil diyordu benim yanımda şoka ugradı ama dedim diyee diyemicemi sanıyordu galiba ortak işte çalışması cok kötüü bir durum
Sen öyle derse eşime iş mi yok çalışır isterseniz kovun ama bunu bana niye söylüyorsun eşime söylesene sonra ben yalancı oluyorum ben düşman oluyorum de anladığım kadarıyla bu kadının işi gücü yok bu tarz kadınlar evlerinde çok yokmsayıldıkları için sürekli konuşmak isteyen kadınlar oluyorlar sen işim var annem arıyor kapı çaldı de açma uyuyordum iş yapıyordum telefon başka yerdeydi diye mesaj at

Sen öyle derse eşime iş mi yok çalışır isterseniz kovun ama bunu bana niye söylüyorsun eşime söylesene sonra ben yalancı oluyorum ben düşman oluyorum de anladığım kadarıyla bu kadının işi gücü yok bu tarz kadınlar evlerinde çok yokmsayıldıkları için sürekli konuşmak isteyen kadınlar oluyorlar sen işim var annem arıyor kapı çaldı de açma uyuyordum iş yapıyordum telefon başka yerdeydi diye mesaj at
Keşke annemde olsaydı malesef kaybettim annemi evlenmeden önce beni tek görüyor basımda bir büyük yok ya böyle kendince istedini yapmaya yönetmeye yapamayınca laf sokma canımı sıkmak ıcın elınden gelenı yapıyor Allah hidayet versin diyorum bazen de gercekten ne dicemi bilemiyorum o an hazır cevap olamıyorum ama bundan sonra olucam hatta iletişimi kesicem cok ısrar edınce gecıstırıp kapatıcam

Eşimde ne bilim biraz korkuyormu ne anlamadımm sakın işten atın vs deme diyordu

Eşimde ne bilim biraz korkuyormu ne anlamadımm sakın işten atın vs deme diyordu
O zaman bi şey diyemem bu konular oğlunla senin aranda de geç. Eğer annen yokluğundan faydalanıp bunları yapıyorsa 2. Gelin de çok kötü şeyler yaşar etme bulma dünyası. Sen hayatına bak boşver bi de çok cahille savaşa girme takma ya baktın bunlara rağmen susmuyor cahil de geç herkese laf anlatırsın çocuğa köpeğe suya bitkiye ama cahile asla … bunu da unutma sonra sen hasta olursun ne olursa olsun akıl sağlığını koru iyi geceler canım❤️❤️❤️

O zaman bi şey diyemem bu konular oğlunla senin aranda de geç. Eğer annen yokluğundan faydalanıp bunları yapıyorsa 2. Gelin de çok kötü şeyler yaşar etme bulma dünyası. Sen hayatına bak boşver bi de çok cahille savaşa girme takma ya baktın bunlara rağmen susmuyor cahil de geç herkese laf anlatırsın çocuğa köpeğe suya bitkiye ama cahile asla … bunu da unutma sonra sen hasta olursun ne olursa olsun akıl sağlığını koru iyi geceler canım❤️❤️❤️
Haklısın Saol canım teşekkür ederim ❤️❤️❤️ iyi geceler

Bir de şu da çok kötüüü ortak çalışıyorlar bir kere de işten attırırım istersem dedi işte cok calısmıyor vs dedi eşime anlattım hepsini hesap sordu annesınden ama ben öyle bişe demedimm falan yaptıı şok oldu kim dost kim dusman belli değil diyordu benim yanımda şoka ugradı ama dedim diyee diyemicemi sanıyordu galiba ortak işte çalışması cok kötüü bir durum
Bir dahaki aradığında telefonuma dolandırıcılar dadandı, yeni uygulama indirdim bütün konuşmaları kaydediyor diyin. Zaten bazı telefonlarda otomatik var galiba bu uygulama. Ya tırsar aramaz ya da kafasına geleni söyleyemez. Aramaya cevap vermeyince herkese beni şikayet ediyor diyorsunuz da etsin. Emin olun herkes yaka silkiyordur.
Evet eşinizin ortak çalışması kötü, sevgili olsanız evlenmeyin derdim.

Merhabalar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorun kaynanam
Cok dengesiz ve terbiye yoksunu biri ona sorsan kendını bişey sanıyor osm kadını imiş ama alakası yok bugün kandil diye arayıp kutlayayım demıstım aramasaydım keske.Konu konuyu acıp cok konuusuyo ve herseyı dallanıp budaklandırır kendısı uzatır hep o kadar sacma seylerı bırbırne baglıyorkı konu geldı cocuklarına kaynım bekar bu yasına kadar kımseyle bişey yapmamıstır emınmıss ama eşime kefil değilmiş onu bilemem diyip yanı kısacası evlenmeden önce birileriyle bişeyler yapıp yapmadını bilemezmiş diyip resmen fitne sokmaya calısıyor baskasıyla yatmıs olabılır demek ıstıyor terbıyesiz bende cevabınu verdim ama aşırı sinirliyim Allah bildini yapsın buna diyorum mübarek günde yaptına bakarmısınız fitne nifak tohumları ekmeye calısıyor resmen cok sinirliyim ona bi ders vermek istiyorum haddini bilsin artıkkk 3 senelik evliyiz ama bıktım bu kadından başka yasadım cok olay var anlatsam iğrenirsiniz cok terbiyesiz bir de kayınpederım vs varken cok ıyımıs benı dusunuo gıbı davranıyor baskalarının yanında ama tekken yada telefonda çoğu zaman laf sokmaya calsıyor.Bana geldinde bi kere sen beni kıskanıyorsun yapıyor sakasına gibi ama kendi kıskanıyor bence
Yanlarındamıydın dicen de olmuyor işte. Çok terbıyesız gerçekten. Allahım neler yaşıyoruz

Kv nizin cinsel hayatı kötü ve kp onunla ilgilenmediği için böyle yapıyor olabilir... "Menopoza mı girdin annecim "diyip ekarte edebilirsiniz bir dahaki sefere .. Belden aşağı muhabbetleri hiç seven biri değilim ama kv biz bunu hakediyor.. mesafeyi koruyamayan sizde onun anlayacağı dilden konuşun artik..Ve sizden önceki zamanda eşiniz ne yasamışsa yaşamış beni ilgilendirmez diyemiyor musunuz ?? Ki bence yaşayan çok azdır..Lütfen biraz öz güvenli olun ya.. stres yapmayın içinize atmayın 🪷

Kandil kutlamasından yatak muhabbetine nasıl geçtiniz onu anlamadım, hayatımda duyduğum en ilginç dialoglardan biri.

Ben olsam derdim, iyi yapmış yarasın aslanıma
Oğlunu mu kötülüyor, olsun kötüsüde iyi, iyiside iyi derdim.
Sen beni kıskanıyorsun mu diyor, hemde çok derdim.
Geriside umrumda dahi olmazdı.

Madem böyle bir kadın olduğunu biliyorsunuz, uzak durmanız gereken yerde neden bir de kandil kutluyorsunuz? Mesafe koymanız gerekiyor, kandil kutlamasına gerek yokmuş.

Böyle konularda hep şunu merak ederim. Konuşurken konu bir anda nasıl eşinizin evlilik öncesi hayatına ya da kayınbiraderinizin bekarlığına geldi :D

Ben olsam derdim, iyi yapmış yarasın aslanıma
Oğlunu mu kötülüyor, olsun kötüsüde iyi, iyiside iyi derdim.
Sen beni kıskanıyorsun mu diyor, hemde çok derdim.
Geriside umrumda dahi olmazdı.
Aslında öyle birşey yok bilerek ortalıgı bulandırmak için dedi

Elbetteki dediğin gibidir, bunda problem yok.
Kayın validem ara ara problem çıkarır ama her defasında eşim tarafından engellenir.
Bilirim. Ama sorun olmaz hiç evde !
Çok güzel eşiniz destek benim eşimde annesinden bıkmıs benıde desteklıyor koruyor onlara karsı ama oda bıkmıs bunalmıs ve ben artık o kadını hayatımda istemiyorum nefret ediyorum

Merhabalar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorun kaynanam
Cok dengesiz ve terbiye yoksunu biri ona sorsan kendını bişey sanıyor osm kadını imiş ama alakası yok bugün kandil diye arayıp kutlayayım demıstım aramasaydım keske.Konu konuyu acıp cok konuusuyo ve herseyı dallanıp budaklandırır kendısı uzatır hep o kadar sacma seylerı bırbırne baglıyorkı konu geldı cocuklarına kaynım bekar bu yasına kadar kımseyle bişey yapmamıstır emınmıss ama eşime kefil değilmiş onu bilemem diyip yanı kısacası evlenmeden önce birileriyle bişeyler yapıp yapmadını bilemezmiş diyip resmen fitne sokmaya calısıyor baskasıyla yatmıs olabılır demek ıstıyor terbıyesiz bende cevabınu verdim ama aşırı sinirliyim Allah bildini yapsın buna diyorum mübarek günde yaptına bakarmısınız fitne nifak tohumları ekmeye calısıyor resmen cok sinirliyim ona bi ders vermek istiyorum haddini bilsin artıkkk 3 senelik evliyiz ama bıktım bu kadından başka yasadım cok olay var anlatsam iğrenirsiniz cok terbiyesiz bir de kayınpederım vs varken cok ıyımıs benı dusunuo gıbı davranıyor baskalarının yanında ama tekken yada telefonda çoğu zaman laf sokmaya calsıyor.Bana geldinde bi kere sen beni kıskanıyorsun yapıyor sakasına gibi ama kendi kıskanıyor bence
Görüşmeyin. Eşinize de nalatın o da zorlamaz görüşmeye. Gerek yok bu kadar kasmaya

Back
X