royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 18 30 Mart 2010 Konu Sahibi royall #21 Tinkerbelle .!.: Valla çok pratikmiş. Ben de deneyeceğim o zaman en kısa zamanda. :)) Genişletmek için tıkla... deneyince sonucu bizlerede yaz canım,kolay gelsin...
Tinkerbelle .!.: Valla çok pratikmiş. Ben de deneyeceğim o zaman en kısa zamanda. :)) Genişletmek için tıkla... deneyince sonucu bizlerede yaz canım,kolay gelsin...
Sinoplu57 varsa SEN yoksa SEN... Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 2.799 27 7 Nisan 2010 Konu Sahibi royall #22 benle yasıt tarif:):)
royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 18 25 Nisan 2010 Konu Sahibi royall #23 Sinoplu57 .!.: benle yasıt tarif:):) Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:seneler ne çabuk geçiyor demiiii......
Sinoplu57 .!.: benle yasıt tarif:):) Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:seneler ne çabuk geçiyor demiiii......
juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 25 Nisan 2010 Konu Sahibi royall #24 kaynana boğan deil de içindeki yağ miktarı nedeniyle kaynananın kalp damarlarını tıkayıp kalp krizi geçirten filan olabilir :)
kaynana boğan deil de içindeki yağ miktarı nedeniyle kaynananın kalp damarlarını tıkayıp kalp krizi geçirten filan olabilir :)
O okalyptya Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2010 60 0 4 Mayıs 2010 Konu Sahibi royall #25 ellerıne saglık..
royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 18 7 Mayıs 2010 Konu Sahibi royall #26 lacrima .!.: kaynana boğan deil de içindeki yağ miktarı nedeniyle kaynananın kalp damarlarını tıkayıp kalp krizi geçirten filan olabilir :) Genişletmek için tıkla... :jeyyar::jeyyar:ee tabii buda boğulmaya karşı alternatif bi yöntem olabilir:roflol::roflol:
lacrima .!.: kaynana boğan deil de içindeki yağ miktarı nedeniyle kaynananın kalp damarlarını tıkayıp kalp krizi geçirten filan olabilir :) Genişletmek için tıkla... :jeyyar::jeyyar:ee tabii buda boğulmaya karşı alternatif bi yöntem olabilir:roflol::roflol:
psikocool Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2009 46 0 38 28 Temmuz 2010 Konu Sahibi royall #27 Kesin sonuç varsa ben yapayım bari boğulur rahata ererim zaten kaynananın olmayanı iyidir. Olunca sinirden başka işe yaramaz :)
Kesin sonuç varsa ben yapayım bari boğulur rahata ererim zaten kaynananın olmayanı iyidir. Olunca sinirden başka işe yaramaz :)
royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 18 28 Temmuz 2010 Konu Sahibi royall #28 psikocool .!.: Kesin sonuç varsa ben yapayım bari boğulur rahata ererim zaten kaynananın olmayanı iyidir. Olunca sinirden başka işe yaramaz :) Genişletmek için tıkla... :jeyyar::jeyyar::1rolleyes::1rolleyes:
psikocool .!.: Kesin sonuç varsa ben yapayım bari boğulur rahata ererim zaten kaynananın olmayanı iyidir. Olunca sinirden başka işe yaramaz :) Genişletmek için tıkla... :jeyyar::jeyyar::1rolleyes::1rolleyes:
S shekerkizcandy Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 5.561 5 28 Temmuz 2010 Konu Sahibi royall #29 Bu bildiğimiz helva gibin yawwsempatiksalakcinni
adilemir "Yaz gelsin tatile çıkalım" Kayıtlı Üye 25 Nisan 2009 34.320 39.768 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi royall #30 shekerkizcandy .!.: Bu bildiğimiz helva gibin yawwsempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... evet canım..ama bunda süt yada su yok..kuru...kurabıye gıbı.. hiç yapmadıım emme yemıstım bı yerde..çok nefıs.. tereyagıyla daha guzel..
shekerkizcandy .!.: Bu bildiğimiz helva gibin yawwsempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... evet canım..ama bunda süt yada su yok..kuru...kurabıye gıbı.. hiç yapmadıım emme yemıstım bı yerde..çok nefıs.. tereyagıyla daha guzel..
royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 18 6 Ağustos 2010 Konu Sahibi royall #31 shekerkizcandy .!.: Bu bildiğimiz helva gibin yawwsempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... helvayla alakalı bir şey yok içinde ,daha çok ağızda dağılan un kurabiyesi tadında bir tatlı türü
shekerkizcandy .!.: Bu bildiğimiz helva gibin yawwsempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... helvayla alakalı bir şey yok içinde ,daha çok ağızda dağılan un kurabiyesi tadında bir tatlı türü