- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
-
Pek umrumda değil açıkçası sonu. Herkes haddini bilmeli .Sonu ne olur peki
SormaKimi kime şikayet ediyor yaa
Kimseye cemkirdigim yokki benimEğitim mezuluktadir başka nasıl olacak,kendinizigeliştirmek için ne ara fırsat buldunuz ki evli ve hamilesiniz yaşınız da 22. Dik başlı değil pasifsiniz bu yüzden istemediginiz halde hizmetkarlık yapıyorsunuz. 22 yaşında kaynana evi temizleyerek mi eğitim surecinizi tamamladınız. Kusura bakmayın burda bize cemkirdiginiz kadar kaynananıza çekilirseniz belki bu durumda olmazdiniz.
HaklısınızPek umrumda değil açıkçası sonu. Herkes haddini bilmeli .
Siz susarsınız karşı taraf kendini haklı sanır.
Saygıdan sustu demez !
Hata sende kusura bakma neden siliyorsun ki .. bok götürsün bu senin problemin değil..Ciddimisinbenim kaynanamın evini ben yapmasam bok götürür bir de kadın dediğin temiz olmalı titiz olmalı der ama kendisinden bunu görmedim henüz ben ellemesem sehpalara kadar heryer simsiyah toz kızida bezi eline alır üstten vurmuş gibi yapar bitti der gider arkasından tek tek yine silerim
Kendinize yapmayın bnu. Eşinizle ciddi ciddi konuşun bence çeki düzen versin . Arada ki dengeyi kuramıyor . Ben kv yüz göz olmadım hiç yani olmamda açıkçası . Lafımı güzelce söylerim ben duramam hiç bir şey yapamasam bildiğimi okurum duymam cvp vermem çoğu zaman. Yapma bırak der bırakırım ay yapayım demem . Ama temizlemem öyle evini fln yani temizlemek fln derken bardak yıkanacak ise yıkarım ama öyle sizin gibi ev fln temizlemem. Görümceniz silmiş işte neden arkasından siliyorsunuzBiz alt üst oturuyoruz ben üst kattayim kargoma kadar merak eder bakar rahat vermez kapısı da hep açıktır bu yüzden markete giderim ne aldın ne kadar paran kaldı her şeyi sorar markete gittikten sonra her şeyi ister benden dört ay tuvalet kağıdı, makina tableti ve yağ almadı kendine ben alıyorum diye benden istedi hep baktım olmuyor bende yok demeye başladım artık, ben saygısızlık yapmak istemiyorum sinir var bende başlarsam krize girer yüzümü parçalarım valla korkarlar benden anksiyete var içime atıp atıp evde kriz geçiyorum bunlar yüzünden
Silmiş gibi yapıyor ama silmiyor içim rahat etmiyor temiz olmadığı için ondan , dün konuştum ciddi bir şekilde bütün içimdekileri döktüm eşime o kadar çok döktüm ki şuan kuş gibi hafifimKendinize yapmayın bnu. Eşinizle ciddi ciddi konuşun bence çeki düzen versin . Arada ki dengeyi kuramıyor . Ben kv yüz göz olmadım hiç yani olmamda açıkçası . Lafımı güzelce söylerim ben duramam hiç bir şey yapamasam bildiğimi okurum duymam cvp vermem çoğu zaman. Yapma bırak der bırakırım ay yapayım demem . Ama temizlemem öyle evini fln yani temizlemek fln derken bardak yıkanacak ise yıkarım ama öyle sizin gibi ev fln temizlemem. Görümceniz silmiş işte neden arkasından siliyorsunuz
Size ne pardon siz kendinize yapıyorsunuz yapmayın valla sizi bağlamaz temiz değilse değil . Eşiniz ne dedi ?Silmiş gibi yapıyor ama silmiyor içim rahat etmiyor temiz olmadığı için ondan , dün konuştum ciddi bir şekilde bütün içimdekileri döktüm eşime o kadar çok döktüm ki şuan kuş gibi hafifim
Kimseye hizmet etmek zorunda değilsin söylediklerini yapmak zorunda değilsin ben bunu sana zaten hep söylüyorum dedi , söylenirse bırak söylensin istediğini desin yapma ben biliyorum,gelir bana konuşursada açık açık her şeyi söylerim oda sana bir daha laf söylemez dediSize ne pardon siz kendinize yapıyorsunuz yapmayın valla sizi bağlamaz temiz değilse değil . Eşiniz ne dedi ?
Ee suclu cikarsaniz cikin ne olur yani?ben son derece dik başlı biriyim hatta babam hala ayrilmadigima şaşırır, benim susmamin tek sebebi ağzımdan yanlış bir şey çıkmaması ve saygısızlık etmemem çünkü suçlu onların gözünde yine ben olurum bunu biliyorum bildiğim için içime atıyorum
Evini temizlemek elimemi yapışır hayır temizlerim zor değil ki bu , hiçbir zaman da zoruma gitmez, sadece hamile olduğum için söyledim bunları haklısınız sesimi cikarmayip eziliyorum, gittiğim yerlerin hesabını vermiyorum kayın validem niye gidiyorsun dediğin dede eşim var ona söyledim diyorum brn neyim dedi bende sende annemsin ama senden önce eşim var dedim , muma çevirmek değil önemli olan benim için, anlasilsam bana yeter, evet haklısınız burada mum benim ama ne yapayım ben sadece huzur istiyorum huzur istediğim için bunları yapıyorum elimden de başka bir şey gelmiyor, istesem yaparım söylediklerinizi ,ama kötü olmak istemiyorum bu durumda kötü olacaksanız olun bunun kötülükle bir ilgisi yok diyeceksiniz ama onlar için öyle görünecekEe suclu cikarsaniz cikin ne olur yani?
Siz dik basli falan degilsiniz aksine ezilmissiniz de ezilmissiniz.
Dik basli kimse kaynanasinin evini temizleyip , her gittigi yerin hesabini verip ustune laf yemez. Oyle muma cevirir ki kocayi da kaynanayi da, ama burda mum siz olmussunuz. Dik basliyim sanarak kendinizi kandirip rahatlatiyorsunuz heralde.
E düşük tehliken var o halde iki ev temizliyorsun, eline yapışmış zaten.Evini temizlemek elimemi yapışır hayır temizlerim zor değil ki bu , hiçbir zaman da zoruma gitmez, sadece hamile olduğum için söyledim bunları haklısınız sesimi cikarmayip eziliyorum, gittiğim yerlerin hesabını vermiyorum kayın validem niye gidiyorsun dediğin dede eşim var ona söyledim diyorum brn neyim dedi bende sende annemsin ama senden önce eşim var dedim , muma çevirmek değil önemli olan benim için, anlasilsam bana yeter, evet haklısınız burada mum benim ama ne yapayım ben sadece huzur istiyorum huzur istediğim için bunları yapıyorum elimden de başka bir şey gelmiyor, istesem yaparım söylediklerinizi ,ama kötü olmak istemiyorum bu durumda kötü olacaksanız olun bunun kötülükle bir ilgisi yok diyeceksiniz ama onlar için öyle görünecek
Eee tamam eşiniz yanınızda bitti konu kapandı . Yapmayın o da gitsin oğluna şikayet etsin yesin azarı otursun sonra üstüne bi de siz söyleyin aşkolsun anne gitmişsin oğluna söylemişsin ne gerek vardı hadi beni üzmekten çekinmiyorsun oğlunu neden üzüyorsun der neyse bundan sonra benden bir şey beklemeyin der çıkardım işin içindenKimseye hizmet etmek zorunda değilsin söylediklerini yapmak zorunda değilsin ben bunu sana zaten hep söylüyorum dedi , söylenirse bırak söylensin istediğini desin yapma ben biliyorum,gelir bana konuşursada açık açık her şeyi söylerim oda sana bir daha laf söylemez dedi
Anneye şikayet nedir yaa.Annenize mi söyleyecekmişbenim kaynanam anneme şikayet etmiş beni annem ağzına geleni söylemiş evden kovmuş ama susmayın ben sustum baktım olmuyor bende ona laf saydım geri çekildi mecbur
Haklısınız Bugün bir şey oldu kaynanam eşime söyledi bana değil eşim de cevabını vermiş geldi bana söyledi bende kaynanama dedimki sen böyle yaparak bizim aramızı açmış olursun fazlası olmaz dedim bir şey oldumu gel bana söyle niye oğluna direk gidiyorsun varsayimlarla olmuş bir şey bile değil dedim , hiçbir şey söylemedi ağzını bıçak açmadı, eşim zaten yanımda onluk sıkıntı yok, ona kızıyorum arada çünkü gerektiği kadar ciddi ve sert davranmıyor umarım bundan sonra yaşamayız bunlarıEee tamam eşiniz yanınızda bitti konu kapandı . Yapmayın o da gitsin oğluna şikayet etsin yesin azarı otursun sonra üstüne bi de siz söyleyin aşkolsun anne gitmişsin oğluna söylemişsin ne gerek vardı hadi beni üzmekten çekinmiyorsun oğlunu neden üzüyorsun der neyse bundan sonra benden bir şey beklemeyin der çıkardım işin içinden
Ağzım açık okudum .sizin eşiniz de kayinvalixeniz de insan değil . Nasıl hala temizliğe gidersiniz aklım almıyor . Ya yanlış anlayin diye anlatıyorum kanamam olduğu dönemde eşim gece kalkıp iyi misin diye kontrol ediyordu ben her döndüğümde . Düşünüyorum kocam benim çocuğumu taşıyacak üstelik kanaması olacak elini hiçbir işe vurdurmam . Hadi onlar size acımadi bu nasıl bir öğrenilmiş çaresizlik de temizliğe gidiyorsunuz . Resmen eziyet ediyorlar. Allah korusun o çocuğu kaybetseniz onlar belli ki umursamayacak ama sizin canınız yanacak .Evet saygısı yok sana diyorum ne yapayım söylüyorum kızıyorum daha ne yapayım diyor mecbur kavga mı edelim her gün annemle büyüklük bizde kalsın diyor ,üstüm basım dağınık ev temiz değil (bel ağrım var hamileyim )evde bir şey yok bende olmaz dedim ve bunun için tavır aldı oglenligin de çıktı evden gitti , bende annesine gittim beni aradı gel yardım et dedi ,kendi evimin temizliğini yapamıyorum ama indim bütün temizliğini ben yaptım iki saat mutfakta oyalandı gelip bana yardım etmemek için yukarı çıktım bir daha kendi evimi temizledim yarın kahvaltıya çağırmak için ve kanamam var bunuda biliyor
Niye elinize mi yapışıyor bu nasıl bir cahillik konu sahibi siz köle misiniz ? Sizi hizmetkar olarak mı aldılar .başımda koca var ona hesap veririm ne . Sizin eğitim durumunuz ne . Valla ilkokulu bitirip evlenmiş kadınlar biel kendini bu kadar çaresiz hissedip ezdirmez ne yapıyorsunuz siz kendinize .konuda o kadar sinirlendim ki neyse en iyisi gideyim Allah size akıl fikir versin inşallahEvini temizlemek elimemi yapışır hayır temizlerim zor değil ki bu , hiçbir zaman da zoruma gitmez, sadece hamile olduğum için söyledim bunları haklısınız sesimi cikarmayip eziliyorum, gittiğim yerlerin hesabını vermiyorum kayın validem niye gidiyorsun dediğin dede eşim var ona söyledim diyorum brn neyim dedi bende sende annemsin ama senden önce eşim var dedim , muma çevirmek değil önemli olan benim için, anlasilsam bana yeter, evet haklısınız burada mum benim ama ne yapayım ben sadece huzur istiyorum huzur istediğim için bunları yapıyorum elimden de başka bir şey gelmiyor, istesem yaparım söylediklerinizi ,ama kötü olmak istemiyorum bu durumda kötü olacaksanız olun bunun kötülükle bir ilgisi yok diyeceksiniz ama onlar için öyle görünecek
Saçma işte kendi kaybediyor farkında değil hep dedim ilerde ne olacak hiç belli olmaz çok yanlış yapıyor diye. kp geçen yaz vefat etti evde tek kalamıyorum diye geziyor ortada. Noldu huzursuz ettin de eline ne geçti şimdi bende kaldı 1 ay eski halinden eser yok en başta düzgün olaydı da bizimde oğluyla aramız bozulmasaydı hamilelik döneminde zehir olmasaydı...Anneye şikayet nedir yaa.
Sanki küçük bebek şikayet ediyor.
Ama anneni en iyisini yaomis gidip ben ona kızarım diyen annelerede yazıklar olsun
hic durma kos dicektin.Merhaba arkadaşlar kaynanam bugün hiç aşağı inmiyorsun beni sormuyorsun bunu senden beklemezdim iki laf ettim diye kusulur mu benim başım ağrıyor du insan bir tas çorba indirir aşağı bende diyorum benim gelinim var seni annene şikayet edicem dedi ağzımı açıp tek kelime etmedim yüzüne dahi bakmadım, eşim o ne biçim cümle susun işinize bakın dedi öyle şey mi olue diye kızdı annesine fakat ben çok yoruldum bu triplerden aynı binada yaşıyoruz ve sürekli olarak bana karışması beni ondan uzaklaştırdı bu cümleleri de bu yüzden kullanıyor işte, ama eşim boşver takma oda öyle ben biliyorum senin üzüldüğünü onu da uyarıyorum ama dinleme takma dedi uzaklaşma ondan birlik beraberlik olsun dedi bende tamam dedim ve istemeye istemeye aşağı indik birlikte aranız düzelir belki kaçarak olmaz dedi ve indirdi iner inmez bunları duydum normalde susmayan ben konuyu uzatmak istemedim ve sustum
Daha nasıl ezdirsin eşiniz sizi zaten ? Ezdiriyor baksanıza.Ezdirmiyor ama içten içe buna üzülüyor, her ne kadar sorumlusu ben olmasam da surat astigim için buyuttugumu düşünüyor bu sabah kahvaltı hazırlarken annemi de çağır dedi bende sabah sabah ne diyorsun üstüm müsait değil evde bir şey yok dedim ve surat astı yüzüme bakmadı, noldu dediğim dede öf pof yapıyorsun çağır dediğim için dedi , bende sürekli annen yüzünden seninle tartismaktan yoruldum evde huzur kalmadı alt kat yüzünden dedim gitti uyudu ağlamaya başladım bende
Aynen öyle bi durum olduğunda güzelce söyleyeceksiniz lafınızı . Eşiniz yanınızda bu iyi bir şey . Ailesi sonuçta ciddi kısmını bilemem ama en azından sessiz kalmıyor bu da güzel bir şey .. siz de bi zahmet artık bir şey yapmayın işiniz çıksın yorgun olun fln mecbur değilsiniz bir şeyeHaklısınız Bugün bir şey oldu kaynanam eşime söyledi bana değil eşim de cevabını vermiş geldi bana söyledi bende kaynanama dedimki sen böyle yaparak bizim aramızı açmış olursun fazlası olmaz dedim bir şey oldumu gel bana söyle niye oğluna direk gidiyorsun varsayimlarla olmuş bir şey bile değil dedim , hiçbir şey söylemedi ağzını bıçak açmadı, eşim zaten yanımda onluk sıkıntı yok, ona kızıyorum arada çünkü gerektiği kadar ciddi ve sert davranmıyor umarım bundan sonra yaşamayız bunları
Haklısınız yapmıyorum artık zaten eşim de inme yapma diyor elimi kaldırmam bu saatten sonraAynen öyle bi durum olduğunda güzelce söyleyeceksiniz lafınızı . Eşiniz yanınızda bu iyi bir şey . Ailesi sonuçta ciddi kısmını bilemem ama en azından sessiz kalmıyor bu da güzel bir şey .. siz de bi zahmet artık bir şey yapmayın işiniz çıksın yorgun olun fln mecbur değilsiniz bir şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?