Kaynana beni yedi bitirdi

Öyle bir şey söz konusu olursa ben cildiriirim susmam hele annem kafayı yer ana avrat girer maalesef, zoruma gitmiyor yardım ederim ama hamileyim bunu anlamakta herkes zorluk çekiyor ne yazikki

Eğitimsizlik,yetistiren ebeveyn, kimi okumuş olsa da ailesi ofsayt olduğu için armut dibine dusuyor.100 yıl geriden yaşıyorlar...daha neler var
Ama bu şekilde yetiştirende kalmadiki
Yani ben tanımıyorum
Birde yetiştiren nekadar uğraşsada insan alacağını alır
Ben nerdeyse 40 yaşındayım
Benim annem bana hep tembihlerdi şöyle yap böyle saygılı ol
Ama hiç birzaman annemin istediği gibi olmadım
Annemle ben çok farklıyızdır
Annem saygıdan ölür ben ise çat çat söylerim kim olursa olsun
Şimdi benden olan çocukta haliyle benden farklı olamaz, benden beter olur anca. İstesemde farklı kafayla yetiştiremem
Ee zamanda farklı artık, kimseye ezdir kendini diye yetiştirmem. Tam tersi çocuğumu ezmek isteyeni ben sinek gibi ezerim
O yüzden bu kafalara inanamiyorum gerçekten
Birde öyle aileye böyle gelin düşmeside enerji enerjiyi çekiyor sanırım, yoksa bukadar denk gelmesi başka açıklaması olamaz

Ben eşimle severek evlendim asla böyle biri değildi, ben son derece dik başlı biriyim hatta babam hala ayrilmadigima şaşırır, benim susmamin tek sebebi ağzımdan yanlış bir şey çıkmaması ve saygısızlık etmemem çünkü suçlu onların gözünde yine ben olurum bunu biliyorum bildiğim için içime atıyorum, önemli olan suçlu olup olmamam da değil ama ben ağzımı açtığımda çok kırıcı oluyorum evimin huzuru da kaçsın istemiyorum açıkçası, burada bu insanlarla kalmaya bizde meraklı değiliz eşim de gitmek istiyor ama elimizde o imkan yok , eşim kendini ezdir demiyor zaten elimden geleni yapıyorum söylüyorum ama dinlemiyor alttan al bir kulağından girsin diğerinden çıksın ciddiye alma diyor çünkü eşimi de dinlemiyor saygısı yok bsir kere eşime

Vallah kv nin evini temizleyen, kv nin söylediklerine susan, eşine laf geçiremeyen biri dik başlı olamaz.
Siz kendinizi öyle tanımlıyorsunuz ama bence siz kendinizi tanımıyorsunuz.
Oğluna saygısı olmayan biri size hiç saygı duymaz
Ayrı eve çıkacak imkanınız yoktuysa evlenmek için acele etmeseydiniz, malum içerden mükemmel sandığınız evlilik dışardan bakınca hiçte öyle gözükmüyor. Acele etmeye gerek yokmuş.
Hadi evlendiniz bir hızla, sizde bir işe girip çalışsayrınız durumunuzu düzeltip çıksaydınız ordan. Onun yerine koştura koştura hamile kalmayı tercih etmişsiniz. Şimdi öyle oturur yeni elti gelsede benim üzerimdeki ilgili alsın diye beklersiniz. Dahada çok beklersiniz

Böyle biri olduğunu bilseydim gelir miydim sanıyorsunuz,kendi ailem gibi sandım,ev almak sizin düşündüğünüz gibi kolay olsaydı biz buradan çoktan çıkmıştık ayrıca çalışmadığımi nereden biliyorsunuz , ben stlistim evden çalışıyorum borclarimiz var ,onlara zor yetisiyoruz ev almaya sıra gelmiyor kusura bakmayın herkesin durumu bir olmuyor dışarıdan bakıldığı gibi değil herşey

Kusura bakmayın ama burada insanlarla dertlesiyoruz laf yemek için yazmıyorum bunları kırk yaşındasınız ve eğitimi mezunlukta arıyorsunuz mezun olmakla eğitimin ne alakası var onu da pek anlayamadım, herkesin ağzı bir olmuyor dediğim gibi avam sa avam buda benim tarzım, düzgün eğitimli binlerce insan var neler kullanıyorlar bir bilseniz

Ev almak gerekmiyor
Kira denen birşey var
Neyse ben size daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Bu hayatı tercih etmişsiniz o halde size mutluluklar dilerim…

Bence susmakla siz kazandınız.Bu gaz verme nedir anlamıyorum.Burada önemli olan eşin tavrıdır ki o da size hak vermiş hatrı için sessiz kalmanızı istemiş.Sizde eşinizi sevdiğiniz için olayı kapatmissiniz bı nevi.Esiniz ne olursa olsun annem haklı saygısızlık etme deseydi burdaki çoğunluk gibi yazardım ama siz en doğrusunu yapmışsınız konu sahibi.

Kimi kime şikayet ediyor yaa

All
Allah yardımcınız olsun bende hamileyim lohusa da zor kim bilir neler yasicaz o dönemde rabbim uzak tutsun böyle insanları ama herşey este bitiyor işte

Rabbim yardımcımız olsun bende hamileyim lohusa olunca neler olacak acaba

Sonu ne olur peki

Eğitim mezuluktadir başka nasıl olacak,kendinizigeliştirmek için ne ara fırsat buldunuz ki evli ve hamilesiniz yaşınız da 22. Dik başlı değil pasifsiniz bu yüzden istemediginiz halde hizmetkarlık yapıyorsunuz. 22 yaşında kaynana evi temizleyerek mi eğitim surecinizi tamamladınız. Kusura bakmayın burda bize cemkirdiginiz kadar kaynananıza çekilirseniz belki bu durumda olmazdiniz.

Çok teşekkür ederim

Hak vermiş de ne olmuş? En fazla eve yeni gelin gelince rahat edersin diye teskin edebiliyor başka da numarası yok. Ha bi de aşağı inmiyor diye tavır alıyor, kahvaltıya çağırmıyor diye surat sallıyor. Kadın hamile bu arada düşük tehlikesi var, bu kadın bu halde iki ev temizliyor. Hak verdiği buysa vermesin hak mak . Onun vereceği hak bi işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…