- 28 Aralık 2019
- 1.218
- 3.893
- 133
- 44
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
-
Valla canım ben de aynı binadayım aynı senin gbiMerhaba arkadaşlar kaynanam bugün hiç aşağı inmiyorsun beni sormuyorsun bunu senden beklemezdim iki laf ettim diye kusulur mu benim başım ağrıyor du insan bir tas çorba indirir aşağı bende diyorum benim gelinim var seni annene şikayet edicem dedi ağzımı açıp tek kelime etmedim yüzüne dahi bakmadım, eşim o ne biçim cümle susun işinize bakın dedi öyle şey mi olue diye kızdı annesine fakat ben çok yoruldum bu triplerden aynı binada yaşıyoruz ve sürekli olarak bana karışması beni ondan uzaklaştırdı bu cümleleri de bu yüzden kullanıyor işte, ama eşim boşver takma oda öyle ben biliyorum senin üzüldüğünü onu da uyarıyorum ama dinleme takma dedi uzaklaşma ondan birlik beraberlik olsun dedi bende tamam dedim ve istemeye istemeye aşağı indik birlikte aranız düzelir belki kaçarak olmaz dedi ve indirdi iner inmez bunları duydum normalde susmayan ben konuyu uzatmak istemedim ve sustum
Valla canım ben de aynı binadayım aynı senin gbi
5 sene olcak evliyim. Bana yapmadıkları kalmadı. Bi kere bile yüzlerne bişey demedim. Eşimle hep kavga ettik onların yüzünden. Her hastalığında çorbasını da götürdüm. Korona temaslıuım dedi hasta değil bişey değil. 5 6 aylık hamile halimle işten dönüşte yiyeceği zıkkımlığını taşıdım. Sonra ben korona oldum hastanelerde yattım o hamile halimde. Eve çıkınca bir lokma ekmek yemek yok. Nolur bi tas çorba pişir dedim. 6 7 saat sonra cezveyle bir tabaklık çorba getirdi. Bir gün ekmeğimi almadı.
Haram zıkkım olsun bütün iyi niyetim yaptıklarım.
Sonra da hiç alakasız saçma sapan bi durumda kendi kızıyla oğlu tartışırken ben orda sadece otururken. Bir anda bana aileme sülaleme hakaretler küfürler yağdırmaya başladı. Karnım burnumda üstelik. Konuşmuyorum bi kaç aydır. Eşime de kesinlikle doğuma gelemez bebeği de göremez dedim. O kendi kendine affetti sanırım bana diyemiyor ama.
Kv hala arkamdan bütün binaya bütün sülalesine dedilodumu yapıyor. Eşime de yanında saydırdığı bütün laflar için, yalan söylüyo ben öyle bişi demedim demiş. Eşim kendi kulaklarıyla duydu. Bu kadar ahlaksız edepsiz arsız.
Demem o ki. Olmuyosa haketmiyosa insan değilse. Benim gbi yazıktır annesidir diye vicdan yapıp sakın yüz verme. Muhatap olma. Haketmiyosa sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan o adar ağzına ediyolar.
Benm hamileliğim burnumdan geldi.
Doğurunca ne rezillikler yaşıycaz bilmiyorum
Rabbim dilerm yanlarına koymaz
Hayır hala aynı binadayım. Bu devirde kolay mı taşınmak. Bursan çıksam kiraya gitcem. Ben bunu göze alıyorum ama eşim çıkmıyo.Tasindiniz mi?
Hayır hala aynı binadayım. Bu devirde kolay mı taşınmak. Bursan çıksam kiraya gitcem. Ben bunu göze alıyorum ama eşim çıkmıyo.
Aminn Allah razı olsun.Rabbim kolaylik versin. Sizin icinde iyice stres olmustur dogum zamaninda. Allah öyle insanlara akil fikir versin. Kendi elleriyle ailenin ic huzurunu bozuyorlar
Bunun lafını yapan kaynanamlara haftanın 5 6 günü giderdik bir aradaydık. Laf sokunca şimdi 5 6 haftada bir gidiyorum msnxnsndndMerhaba arkadaşlar kaynanam bugün hiç aşağı inmiyorsun beni sormuyorsun bunu senden beklemezdim iki laf ettim diye kusulur mu benim başım ağrıyor du insan bir tas çorba indirir aşağı bende diyorum benim gelinim var seni annene şikayet edicem dedi ağzımı açıp tek kelime etmedim yüzüne dahi bakmadım, eşim o ne biçim cümle susun işinize bakın dedi öyle şey mi olue diye kızdı annesine fakat ben çok yoruldum bu triplerden aynı binada yaşıyoruz ve sürekli olarak bana karışması beni ondan uzaklaştırdı bu cümleleri de bu yüzden kullanıyor işte, ama eşim boşver takma oda öyle ben biliyorum senin üzüldüğünü onu da uyarıyorum ama dinleme takma dedi uzaklaşma ondan birlik beraberlik olsun dedi bende tamam dedim ve istemeye istemeye aşağı indik birlikte aranız düzelir belki kaçarak olmaz dedi ve indirdi iner inmez bunları duydum normalde susmayan ben konuyu uzatmak istemedim ve sustum
İnşallah o binadan ayrılıp ayrı bir eve geçersiniz bu zaman da alt üst oturmak çok zor.. belli ki bunu bilerek kabullenip seçim yapmışsınız... zorla güzellik olmaz.. istiyorsan birseyi sonuna kadar yap istemiyorsan sonuna kadar yapmaMerhaba arkadaşlar kaynanam bugün hiç aşağı inmiyorsun beni sormuyorsun bunu senden beklemezdim iki laf ettim diye kusulur mu benim başım ağrıyor du insan bir tas çorba indirir aşağı bende diyorum benim gelinim var seni annene şikayet edicem dedi ağzımı açıp tek kelime etmedim yüzüne dahi bakmadım, eşim o ne biçim cümle susun işinize bakın dedi öyle şey mi olue diye kızdı annesine fakat ben çok yoruldum bu triplerden aynı binada yaşıyoruz ve sürekli olarak bana karışması beni ondan uzaklaştırdı bu cümleleri de bu yüzden kullanıyor işte, ama eşim boşver takma oda öyle ben biliyorum senin üzüldüğünü onu da uyarıyorum ama dinleme takma dedi uzaklaşma ondan birlik beraberlik olsun dedi bende tamam dedim ve istemeye istemeye aşağı indik birlikte aranız düzelir belki kaçarak olmaz dedi ve indirdi iner inmez bunları duydum normalde susmayan ben konuyu uzatmak istemedim ve sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?