• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kaynana Beğenmez ise...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
isaura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
isaura isaura isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Menekşe
Puanlar: 20,397, Seviye: 27 Puanlar: 20,397, Seviye: 27 Puanlar: 20,397, Seviye: 27
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
İşte ben :): gülmeyi seven,çalışkan,sabırsız
Medeni Durumunuz: Bekar
Meslek: Mühendis

Giriş tarihi: Oct 2008
Ruh Halim:
isaura seni seviyoruz daha önemlisi kıskanarak izliyoruz !isaura seni seviyoruz daha önemlisi kıskanarak izliyoruz !isaura seni seviyoruz daha önemlisi kıskanarak izliyoruz !isaura seni seviyoruz daha önemlisi kıskanarak izliyoruz !isaura seni seviyoruz daha önemlisi kıskanarak izliyoruz !isaura seni seviyoruz daha önemlisi kıskanarak izliyoruz !

Mesaj Linki
kaynanayla mobilya bakmaya gidilir mi yaa.. tak nişanlını koluna gidin başbaşa biz öyle yaptık.. onlar eskide kalmışlar nerde eski modeller var onları beğenirler..

hay ağzını öpeyim. gerçi ben nişanlıyken haksız yere kalbimi kırdı nişanlımın yanında bende sinirlerime hakim olamayıp verdim ayarı. iyi yapmadım belki ama şimdi daha dikkatli davranıyo bana. 2 yıllık evliyim şimdilik sorun yaşamadık. eşimle girdik kolkola o mağaza senin bu mağaza benim dolaştık aldık. ev döşenene kadar görmedi bile. o mu kullanacakta gelcek almaya. dimi ama?

benim eşim istemedi kendi ailesinin gelmesini öyle olunca benimkilerde gelmedi. ikimiz aldık tabiiki bütçemize göre. sonradan cadı kaynanam neymiş bilmem ne marka alacakmışmış biz onu götürmemişiz kendi evindeki mobilyalar rezalet. benim annemde gitmedi deyince dahada kudurdu eşim bir kızdı sanane alan benim parayı harcayan benim oturacak benim sen kendi evine bak diye sustu kaldı :))))) zevkten öte bütçeye göre alışveriş yapıyoruz daha ne isterlerki

Bizde nişanlımla mobilya fuarına gittik, beğendik salon takımını. Daha sonra anneleri aldık birlikte gittik biz bunu beğendik alıyoruz dedik onlarda tamam dediler. ılk görünce kayınvalidemde annemde ayy bunun rengi çok açık çabuk kirlenir dediler bende temizlerim hergün dedim sonra bişey demediler. Sonuçta benim ve nişanlımın beğenmesi önemli değil mi.zemuszemus

öyle demeyin gelen geliyo
yada iş sizde bitiyo

ben bizimki alınırken anneme söyledim annem ben gelmiyorum büyüklerin ne işi var gitsin baksın çocuklar babalarda kendileri ödeyecekse illa gidip ödesinler dedi
sonra babalarla gitmeye karar verdik onlar bir yerde oturacak bi bakacaktık yanlarına bi gittim kayınvalidem orada
bizimkininn kötü niyetide yoktur sadece merak bişey diyemedik herşeyimede karıştılar benim babamda babasıda aneside en sonunda ne beğenildiyse olur dedim sinriden
şimdi yeni düğün yapıldı sevgili eltim gidip dolanıp beğendi sonra kaynımla ikisi çıktı ve sonra ailelerle gidip aldılar bana neye olmaz dedilerse kız onları aldı
kayınpederim benim gelinim başkadır diyip duruyo şimdi

öyle demeyin gelen geliyo
yada iş sizde bitiyo

ben bizimki alınırken anneme söyledim annem ben gelmiyorum büyüklerin ne işi var gitsin baksın çocuklar babalarda kendileri ödeyecekse illa gidip ödesinler dedi
sonra babalarla gitmeye karar verdik onlar bir yerde oturacak bi bakacaktık yanlarına bi gittim kayınvalidem orada
bizimkininn kötü niyetide yoktur sadece merak bişey diyemedik herşeyimede karıştılar benim babamda babasıda aneside en sonunda ne beğenildiyse olur dedim sinriden
şimdi yeni düğün yapıldı sevgili eltim gidip dolanıp beğendi sonra kaynımla ikisi çıktı ve sonra ailelerle gidip aldılar bana neye olmaz dedilerse kız onları aldı
kayınpederim benim gelinim başkadır diyip duruyo şimdi

senin için mi eltin içinmi başkadır diyo kayınpederin :uhm:

biz herseyimizi kendimiz begenerek aldık kimseye ne sorduk ne ettik kullanan benim kendi zevkime göre aldım kaynanamın fikri zerre kadar önemli değil zaten daha görmedi bile kaydirigubbakcemile2

benım teyzemın basınada geldı kaynanası durmadan laf soktu ama teyzemın umrunda bıle olmadı ıstedıgını aldı en ıyı cozum gıderkn bı pamukla kulagını tıkamak:teytey::teytey:

senin için mi eltin içinmi başkadır diyo kayınpederin :uhm:

benimmmmm yerimseniben
haklarını yemiyim değer vermesine verirler .çok severler arada düşüncesizlikleri vardır sadece
şimdi kat kat da arttı verdikleri değer
en güzlei çıkın ikiniz bakın yapabiliyosanız yok olmuyosa uzak dur ondan dediklerinide duymuyomuş gibi yap

Biz eşimle gittik eşya almaya. Çok da güzel oldu. Karışan eden olmadı. Yoksa ben sinir olurdum karışmalara. Karışsa bile ben bunu beğendim derdim olur biter. İnsan içine sinmeyen bir şey alınca onu kullanmak bile istemiyor.

benim kaynanam baldır ball....daha var düğünümüze ama hiç karışmaz hep beni savunur valla her türlü olayda..eşyadada hiç problem yaşayacağımızı sanmıyorum.benim evim benim zevkim sonuçta neden kaynana isteği olsun ki?

benim de karışmaz kayınvalidem. nişanda kendimiz ikimiz yaptık alış verişi. ne benim annem ne kayınvalidem görmedi.ikisi de karışmaz zaten. ha büyüktür fikirlerini almak isterim ilerde eşyalar alınırken. ben de problem etmiyorum. beyaz eşyalar alınacak uzak olduğumuz için orda nişanlım alıcak. kayınvalidem gitti araştırdı. ben görmedim mesela sadece internetten gördüm. hiç problem değil. sadece inox olsun dedim o kadar. kendi dedi 7 kiloluk olsun en az die. karşılıklı anlaşılır. asla demiyorum kayınvalidem bana karışamaz. fikrini söyler konuşulur yapılır. zaten düşmanım değil o eşimin annesi benim de annem

valla benimkide karışmaz görünüp karışabilecek cinsten olanlardan... ama kendi annemi götürsem eminim daha çok yorum yapar ve beğenmez beğendiklerimi... en iyisi 2 kişi gidiceksin sonra denilenlere kulak tıkayacaksın...

Benim en büyük korkum da o.Daha şimdiden anlaşamıyoruz.Ama bizim orda koltuk takımını kız tarafı alır,zaten erkek arkadaşımdan önce para kazanmaya başladım daha o okuyacağı için ben kendi zevkime göre alırım heralde koltuk takımını.Yatak odasını da kız tarafı yapar bizde.Ama zor iş ya bi birlikte alışverişe çıktık o açık,bu renkli,bu süslü elimi uzatmaya korktum resmen.

Selam kızlar..
Alacağımız salon takımı belkide en önemli mobilyadır..
Gelin görünki gizliden gizliye zevkinizi beğenmeyen (istedikleriniz lüks olduğundan) kaynananız var..
Gelin o koltuk takımını beğendim der,kaynananın cevabı şakayla karışık yok çok dandikmiş.. ..
Tepkiniz nolur, karışmasına izin verirmisiniz..
Kırmadan son lafla noktayı nasıl koyarsınız?CADIARZU

benimkide hafiften karışır gibi oldu ama tatlı dille istediğimi aldım yine şöyle demiştim benim gönlümden bu model geçiyo ben kullanacağım için bu modeli almak istiyorum dedım ama sert söylemedim azcık şrinlik yaparak söyle o zaman zıt gidemiyolar :D

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı şey benimde bu pazar başıma geldi... ben istanbuldayım nişanlım bursada bana dedi bu haftasonu gel inegöle gidip mobilyaları alalım neyse gittim cumartesiden orda kldım akşam kaynanamlar dedi bizde gelcez iyi tamam dedim bişey demedim eltime gittik eltim dedi bende gelcem 2 yaşında oğlu var iyi tamam dedim ama erken gidelim benim vaktim yok akşam istanbula dönücem biliyorsunuz dedim 11 de gidelim dedim. nneyse pazar oldu saat 10 buçukta kalktık bunlarda kaltılar 2 saatte kahvaltı hazırladılar 2 saatte kahvaltı sofrasında yemek yediler muhabbet ettiler ben artık sinirlenmeye başladım nişanlıma dedim bugün gidermiyiz.. 12buçukta evden çıkabildik annesi teyzesi eltim oğlu ben ve nişanlım yolda gidiyoruz annesi yok işte hepsini biyerden alalım uygun olsun cart curt benim canımı sıkcak şeyler konuşmaya başladı neyse bişi demedim.. gittik 1 buçukta ordaydık ben çok kararsız ve zor beğenen biriyim bunu onlardan biliyorlar 5 10 mağaza gezdik gezdiğimiz mağazalrdada of püf işte sen nasıl bişi istiosunki aklındaki ne zaten heryerde aynı modeller var artık beğen diyip ofluyup pufluyorlar tabi çocukta bizle geldiği için her girdiğimiz yerde onu bunu düşürüyo otarafa butarafa kaçıyo bi girdiğimiz yerde beğenmediysem hemen çıkmak istiyorum bizimkiler iki saatte tin tin sonra bi ara ben köşe takımı baktım kaynanam dedi köşe takımını salonamı bakıyorsun dedi yo hayır dedim küçük odama bakıyorum onlarda kendi aralararında küçük oda çocuk odası olmuycakmı şimdilik boş kalsın v.s bişiyler konuştular kendi aralarında ben bi sinirlendimm satış elemanıda yanımızdaydı dedim neyani siz buraya bi koltuk takımı almayamı geldiniz dedim. bir masa bide tv ünetisemi alcaksınız bende yatak odası alcam öylemi dedim bi çıkıştım bunlara (ben zaten yemek takımıda almıycaktımbi masa ve tv ünitesi alcaktım onlarda gerek yok zaten yemek takımıa diorlardı. ) Nişanlımda azını açıp bana bişi demedi annesiyle teyzesiyle konuştu işte kendi aralarında benim anlamıycağım tarzda kürtçe hiçbişi demediler bana çıktık mağazadan bana dediler bugün beyen alalım saat 4-5 oldu gidelim demeye başladılar bunlar bende dedim beyenemedim beyenmediğim bişeyide alamam almıyorum. artık başka zamana dedim öyle soğuk bi şekilde hepimiz eve döndük...

şimdi nişanlım diorki birdaha gel bu sefer ikimiz gidelim bakalım dior. bende hayır gelemem dedim sen beni çağırdın gel mobilya bakmaya gidelim dedin gittik ne oldu dedim ben istanbuldan beğencem burdan alcaksın dedim.. aynışey en fazla 200-300 kargo parası vercek...

valla bizde nişanlımla gittik mobilyalarımızı begnmeye hıc kımsede krısmadı karssada bana kalmadan nısanlım zaten gereken cevabı verıyr. bız kullanıcagımız ıcındne baskasının karısması bence dogru degıl

Back
X