• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kaynana Beğenmez ise...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bizde mobilya alışferişine annem,kayınvalidem,
ablam ben ve eşim çıkmıştık..annelerin gönlü olsun kırılmasınlar diye götürdük
benim sessiz bir yapım var kimseyi kıramıyorum
hayır da diyemiyorum ablam biraz cazgırdır ablamıda bu yüzden götürdüm :)))
işe de yardı,kayınvalidem herşeye burun kıvırdı
yok benim bel fıtığım var ben bu koltukta bu sandalyede rahat edemem
şu daha güzel bence dedi,annem de ona uyum sağladı
arada kalan ben oldum bişey de diyemedim
ama ablam bağırdı ikisine de :))) sizmi oturucanız sanki bu koltuklar da
onların zevki bırakın da onlar karar versin diee
böylece beğendiklerimi almış oldum
yoksa asla içime sinmezdi...
ne olursa olsun dinlemeyin derim ben
sonuçta o evde siz yaşayacaksınız...

korkulu rüyalarım niye karışırlar bu kadar bırakınn yaa biz ilk kez evleniyoruz ve allah ın izniyle bir daah evlenmicezz ne olur doya doya yaşasak gönlümüz kalmasa ne olur karışmayın yaa

aa biz ikisinide almadık benim annem sessizdir fakat kayınvalidem her ne kadar işime karıştırmasam da herşeye karışacak tipe benziyor 5 aylık evliyim kuralları ben koyup ben uyguluyorum hiçbirşeyime karıştırmadım karıştırmıycamda :)

bend ebiliyrum başıma geleceği ben bişey beğenicem hemen itiraz çıkıcak en sonunsa alıcam savaş baltamı elime kusra bakmasınlar onları dinlemicem götürmicemde

Tahminimce benimkide karışıcak daha cafcaflı modellere bakıcak azcık gösterişi sever bense daha sade modern şeylere bakıcam...ama biz zaten aşkımla gidip beğenip biz bunları beğendik dicez ve almak için onları götürcez böle anlaştık o yüzden kimse kırılmıcak zaten kırmamda Allaha şükür aramız iyi hihoyyyt

bizde nişanlımla aynı sizin gibi yapcaz.ya eskidenmiş kızın annesi babası erkeğin annesi babası kardeşleri falan düğüne gider gibi eşya bakmaya giderlermiş.:bbo:gezecez cebimizdeki paraya uygun ve beğendiğimiz modeli seçip biz bunu beğendik dicez.yerimseniben.bana çok saçma geliyo eşya bakmaya niye büyükler giderki biz gençlerin aklı çalışmıyo mu bi eşyayıda alamıyormuyuz kendi başımıza?allah hayırlısını versin yaaa.benneyaptımki

benim mobilyalarımı da ne annem gördü ne de kayınvalidem, evi döşedim o zaman gördüler....hatta eşim bile karışmadı açıkcası...ama senin soruna yanıt vereyim, sen seç mobilyanı, vereceği cevaba göre dandik derse "ben dandik şeylerden hoşlanıyorum" dersin....bu kırıcı olur tabi....o zaman şöyle yap, atmasyondan çok pahalı birşey seç, sonra da kendi istediğini göster...ikisi arasında kararsız kaldım de....sonuç mükemmel olacaktır...

benim mobilyalarımı da ne annem gördü ne de kayınvalidem, evi döşedim o zaman gördüler....hatta eşim bile karışmadı açıkcası...ama senin soruna yanıt vereyim, sen seç mobilyanı, vereceği cevaba göre dandik derse "ben dandik şeylerden hoşlanıyorum" dersin....bu kırıcı olur tabi....o zaman şöyle yap, atmasyondan çok pahalı birşey seç, sonra da kendi istediğini göster...ikisi arasında kararsız kaldım de....sonuç mükemmel olacaktır...

arkadaşım verdiğin taktik gerçekten çok iyiymiş, %100 tutacağına inanıyorum..

:))) bende bu yöntemi tuttum :)
Bende kayınvalidemi severim ama oda cok karısanlardan. Esime söyleyecem birlikte bakacaz. en son onlarada gösteriririz.

üzerinde durma niaşnlına dön ve ben bunu beğendim bunu istiyorum de yeterli .. kaynanana cevap vermek zorunda değilsin..

valla benim beğendiğimi kaynanam ve nişanlım çokda beğenmedi başta..onlar başka yerden bakıp gözlerine bir takım kestirmiş..kötüde değildi aslında bende beğenmedim değil..ama başka yerde başka bir takım görünce ben onu beğendim..ona takıldım..o hep kızım sen hangini beğendinse o o diğeri daha iyi dercesine konuştu..nişalımda onu beğenmiş..hatta kaynanamın yanında nişanlımla biraz tartıştık..ankarada yaşıycaz ben istanbuldan mobilya beğenmeye gittim..sen madem beğendinse, fikrim önemsizse beni neden çağırdın gel seç diye dedim..git al istediğini..keşke gelmeseydim diye..ama sonuç? benim beğendiğim alındı:D yani benim kaynanamda hep kızım benim fikrim karışmak gibi olmasın diye başlar cümlelere..bende fikriniz önemli..benim görmediğim birşey görürsünüz illaki derim..dinlerim..ama hep sonuçta bildiğimide okurum..hani büyüğüm gerçeketen haklı şeylerde söylüyor..aklın yolu bir..mantığım kabul ettiğinde uyuyorum..ama diğer herşeyde dinledim..hı hı dedim..ama hep istediğimi seçtim..onlarda tamam dedi Allah için..aslolan senin fikrin..eşinle sen beğendinmi mutabık oldunmu sorun yok..sen nişanlına tatlı dille ayrı bir yerde fikirini istediğini söyle..eminim destek olur..o eşyaları sen kullanacaksın canım kaynanan değil..sen tatlı dille nişalını yanına al gerisi kolay:D

bende bugün mobilya almaya gittim kayınvalidem annem görümcem falan hep beraber annem çok sessizdir benim hiç yorum yapmadı kayınvalidemde pek karuışmadı bir ara siyah çok toz belli eder zor olur falan diyecek oldu nişanlım sanane anne senmi temizleyeceksin dedi sonra koltuk takımını seçemedik yani çok güzel takımlar vardı seçim yapamadık malum her kafadan bir ses çıkınca daha zor oldu bu arada nişanlım onlara siz bizi burda bekleyin biz seçelim sakın yorum yapmayını dedi veeeeeee bütün eşyaları çooook içime sinerek ve beğenerek aldım yani orda senin değil nişanlının cevaplaması daha doğru olur çünkü anneler oğullarının söylediklerine kırılıp küsmüyorlar ama gelinler söyleyince olay oluyor bu arada ben önceki akşam nişanlımla konuştum kimse hiç yorum yapmayacak karışmayacak diye çünkü ben onların yorumunu gözardı edemem kıramam kimseyi saolsun canım hiç zor durumda bırakmadı beni anlatımım biraz karışık oldu ama neyse allah yuva kurmaya çalışan herkese yardım etsin sabır versin inşallah

aaa kayınvalidem ne karısır benim mobilyama karıssada dinlemem valla ben eşimle beğendiysem iş bitmiştir...kötükedihüso :)

Nişan alışverişinde her kafadan ayrı bi ses çıktı dandik şeyler giymek zorunda kaldım :( Bende kimse kırılmasın diyenlerdendim. Ama mobilyaları önce nişanlımla o da gelmezse kendim gezip kesin karar verip onları beğenmeye değil parasını ödemeye götürmeyi düşünüyorum:lepi:

benim kayınvalidem çok anlayışlı hatta annemle nasılsam onlada öyleyim.6 yıldır tanıyorum .nişanlımla tanıştığımızdan beri.hiç bir aldığım eşyaya karışmadı.ben beğendimi söyledim annemler beğendiğini söyledi.biz daha önce bakmıştık nişanlımla.hiçbir bencillik olmadı görümce kayınvalidemde,annemde tamam dediler ve neyi beğendiysem aldım.

Ben beraber oturmama rağmen karıştırmadım mobilyama:1closedeyes: beraber gittik almaya koltuğu aldım o beğenmedi ama hiç tınlamadım aldım koltuğumuhihoyyytsonradan çok beğendi o ayrı .kullanacak oturacak temizleyecek benim hiçkimse karışamaz ne alacağıma karışmamalı zaten ben çeyiz hiçkimseye göstermedim neden göstereyimki millete ne ben beğenmişim gerisi boş:dilcikar:

kardeşim bana kalırsan kendiniz neyi beğendiyseniz ona karar verın başkalarının lafına bakmayın BİZ BAKTIK TA NE OLDU onların begendikleri oldu kafanınza göre takılın bence

ay canım bende nişan arifesindeyim ama kaynanam oğlundan ayrı yaşıo şuanda iş yzünden sevgilim tek yaşıo yani şimdiden bişiye karışmıo azı var dili yok yani aksine cadı gelin benim sanırım ilerdede koltuklarıma değil kapı paspasıma bile karışamaz gelsin oturmaya başımın üstünde yeri var annem gibi sevip sayarım ama ben evlenceksem (adı üstünde evlilik) evim kimsenin himayesinde olmamalı bu devirde gelinlere söz geçmio artık bayanlar çalışır iş tutar ve kariyer yapar oldu ya o sebepten olsa gerek laf ettirmiyolar bence sende ev işlerine şimdiden bukadar karıştırma kendi istediğini yap ilerisi için şimdi böle karışılır ilerde nolur kimbilirr baştan tavrını koy derim kırıcı olma ama kendinide kırma çünkü o ev senin ve eşinin isteği il kurulmalı bırakta eşyalarda siz yaşıycaksınız sizin zevkiniz olsun sakınnnn şimdiden ipleri bırakmaa:olmaz:

Back
X