• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kaynana Beğenmez ise...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Selam kızlar..
Alacağımız salon takımı belkide en önemli mobilyadır..
Gelin görünki gizliden gizliye zevkinizi beğenmeyen (istedikleriniz lüks olduğundan) kaynananız var..
Gelin o koltuk takımını beğendim der,kaynananın cevabı şakayla karışık yok çok dandikmiş.. ..
Tepkiniz nolur, karışmasına izin verirmisiniz..
Kırmadan son lafla noktayı nasıl koyarsınız?CADIARZU

Son düzenleme:
kaynanayla mobilya bakmaya gidilir mi yaa.. tak nişanlını koluna gidin başbaşa biz öyle yaptık.. onlar eskide kalmışlar nerde eski modeller var onları beğenirler..a.s.

ben eşimle gittim eşyalarımı aldım.ne annem gördü,ne kayınvalidem
ama beraber gitseydim de kalbini kırmadan kendi istediğimi alırdım
yok illa kırılcaksa da kendi bilir

Aynı şey benim başıma gelse farzedelimki,sonuçta benim evim kimse karışamaz istediğim gibi düzerim ,ben mutlu oluyumda , gerisi önemli değil derim

dandik bişey derse. ben bunu beğendim diye üstelerim. genelde hep oluyor. eşya da değilde kıyafette. genelde beğenilmiyor çok renkli falan diye eleştiri alıyorum. görümcem olsa daha güzelini alırdı falan deniyor. bende gülüyorum. bende böyle seviyorum diyorum. ama problemli değiliz çok şükür. özlerim kayınvalidemi. her zaman arar konuşurum.

canım benim senin zevkin önemli.insanlar tek bi düşünce yapısına sahip olsa idi hayat bu kadar renkli olmazdı.bence kırmadan aynen istediklerini al. neticede o eşyayı her gün görecek olan ve içinde yaşayan sen olacaksın. yada kıyafetini sen giyeceksin.o senin kişiliğini yansıtır aksi taktirde uzaktan kumanda gibi yönetilirsin .

insanların boyle konularda yazdıklarını okudukca sasırıyor halıme sukredıyorum kızlar. ben kayınvalıdem ve nısanlım ıle gıttım tum ev alısverısıme kasıgından yatagına kadar bızım zevklerımız cok uyusur annemle hepsını beraber doya doya baka baka sectık evımıze copu bıle beraber yerlestırdık. hıc sorun yasamıyorum ben. bız anne kız gıbıyız yıllardır. ama bu yonden sorunları olanlar ıcın tavsıyem ortaya kırgınlık yaratmadan sakınce dostca saygıyla orta yolu bulup secmek. boylece kımsenın kalbı kırılmadan herkesın sevebılecegı seyler alınabılır. bol sanslar...a.s.

merhabalar herkese

benim düğünümde 09.07.2009 da allah nasip ederse hayırlısı ile.geçen hafta cumartesi mobilya almaya gittik.ben siyah beğendim yemek odası takımını ama kayınvalidem ve görümcem rengi koyu diye beğenmediler ve beni vazgeçirmek için çok uğraştılar ama ben güzel bir anlatımla zor beğenen bir insan olduğumu ve onları çok beğendiğimi söyledim.onlarda fikrine saygı duyuyoruz dediler ve aldık.

daha eşya almadık ta bi kere öle gezmeye çıkmıştık bişialıcaktım, bi tan ebaktı aslında beğenmedim, ama kırmamak için baktımsonra dedim güzel ama bu dah agüzel dimi dedim. iyi o zaman onu al hangisini istersen dedi.

ama bikere bi mobilya görmüştük aaa çok güzel demiştim, ayy bu hiç iyi değil rengi açık hemen kirlenir dedi. sinir oldum saygısızlık olmasın diye sustum.
ben kullanıcam ona düşmez bunları düşünmek. ama kırmam.

Tahminimce benimkide karışıcak daha cafcaflı modellere bakıcak azcık gösterişi sever bense daha sade modern şeylere bakıcam...ama biz zaten aşkımla gidip beğenip biz bunları beğendik dicez ve almak için onları götürcez böle anlaştık o yüzden kimse kırılmıcak zaten kırmamda Allaha şükür aramız iyi hihoyyyt

Bizde önce kendimiz seçip daha sonra onlarla birlikte sadece alım işlemini yapıcaz..Biraz pat diye konuştuğumdan kırmak istemiyorum.. Herşey güzellikle olsun isterim.

önce eşinle konuş bence o karıştıttırmayız merak etme falan der ,,,ona bırak annesine desin sen dersen ötü olursun boşver sallama alın canım aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim evim onu ilgilendirmez bence,evleneceğim kişiyle çıkarım birşeyler almaya,kaynanamı hiiiç ilgilendirmez,çok önceden evleneceğim kişiyle bunu konuşmuş da olurum zaten

kızlar evde biz oturacağımız için modelleride seçmek bize düşer diye düşünüyorum hem artık eskisi gibi değil internetten beğenip nişanlınıza gösteririz fikir konusunda sonra gidip beğenirsiniz alırsınız olduki k.valideniz geldi zaten nişanlınız az çok sizin nasıl bişey istediğini bildiğinden çok fazla karıştırmaz die düşünüyorum....

Selam kızlar..
Alacağımız salon takımı belkide en önemli mobilyadır..
Gelin görünki gizliden gizliye zevkinizi beğenmeyen (istedikleriniz lüks olduğundan) kaynananız var..
Gelin o koltuk takımını beğendim der,kaynananın cevabı şakayla karışık yok çok dandikmiş.. ..
Tepkiniz nolur, karışmasına izin verirmisiniz..
Kırmadan son lafla noktayı nasıl koyarsınız?CADIARZU

Canım benim eski zamanlarda kaldı o sürü halinde gelinlik mobilya almaya gitmek.Bence sen nişanlını tak koluna ikiniz karar verin sizin bütcenizi zevkinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin.Ben mobilyalarımıda gelinliğimide eşimle gidip beyendim düğüne 1 hafta kalıncaya kadar kimsede görmedi.Bu lafımı sadece kayın valdeler için söylemiyorum bazen yeri geliyor kendi annemiz bile bize mualif olabiliyor.Mesela benim canım annem ben evleneceğim diye 4,5 tane halı almış bende anneme bunların koltuklarıma uymadığını yenisini aldığımı söylediğimde sende hiç bir şey beyenmiyorsun dedi ama evime gelince iyiki benim aldığım halıları almamışsın dedi a.s bence siz kendi işlerinizi kendiniz halledin içeriye başkaları girince kalabalık insanı boğuyor.Tabi bu benim fikrim.Herşey gönlünüzce olsun

Ben de mobilyalarımı aldım ve nışanlımla beraber aldım...
Yatak odasını kayınvaldem beğenmedi yemek takımını annem beğenmedi benneyaptımki
Ama sonuçta ben ve nışanlım beğendim...
Parasını da biz ödeyeceğimize göre onları hiç karıştırmamak en mantıklısı kaydirigubbakcemile5

Back
X