• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayıt yenileme tarihi

kızlar merhaba bende yenileticem kaydımı yalnız kayıt yenileme dedikleri zaten harc parası süresi. yatırınca otomatik olarak yenileniyor yani ekimde harc aralıkta yenilenme değil mesela 1 aralıkta başlıyormuş yenileme ozaman harc parası o süre içinde yatması gerek otomatik olarakda yenilenmiş oluyor zaten

Harçlar konusunda tam olarak bir bilgim yok. Ama ben kursa yazıldım. Bi kaç gün içerisinde öğrenip cevap yazarım. Başarılar.

Arkadaşlar bende işletme 2 ye gecdim harç flan yatırmadım en son ne zaman bilen varsa lütfen yardımcı olsun

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, ıktisat ve ışletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009 22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009
BUNU SıTEDE GÖRDÜM DOĞUMUKı ACABA

hoşseda mrb canım kayıt yenileme tarihi 1 ve 25 aralık arasında harcınıda bu tarihler arasında yatıracaksın para yatınca otomatikmen kaydın yenileniyo zaten kayıt yenilemek için ektra bişi yapmana gerek yok 2 harç sanırım şubatta ama tam gününü bilmiyom klavuz gelince öğrenirsin cnm opuyorumnanaktan

26 Ekim 2009 - 25 Kasım 2009
DıKEY GEÇıŞ
EK YERLEŞTıRME
ıKıNCı ÜNıVERSıTE
LıSANS ÖĞRENıMıNE HAZIRLIK PROGRAMINDAN 3. SINIFA GEÇıŞ
LıSANS TAMAMLAMA

23 Eylül 2009 - 20 Ekim 2009
ÖSYS YENı KAYIT
KUVVET KOMUTANLIKLARI MESLEK EĞıTıMı ÖNLıSANS

1-25 ARALIK 2009
KAYIT YENıLEME YAPACAKLAR ıÇıN HARÇ ÖDEME TARıHLERı

Son düzenleme:
Şimdi internetten baktım. Kayıt yenileme tarihi için 19 ekim 30 ekim arası diyor. Harçlarda bu tarihler arasında yatırılacakmış.

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, ıktisat ve ışletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi :

01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009

Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi :

22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009

Kayıt yenilemeden kasıt harç parasını yatırma süresidir önceki sayfadada dedim ama kimse aldırış etmemiş sanırım

Bu tarihlerden önce harç parasını yatıramazsınız.Harç parasını yatırdıktan sonra size verilen dekontla aöf bürosuna giderek kimlik kartınzı güncelleyorsunuz.Adreslere gelecek olan kılavuzdada harç ücretleri açıklanmış olacaktır.

Buketcim, senin dediğin Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi Ön Lisans ve ıngilizce Öğretmenliği Lisans programlarında kayıtlı öğrencilerin 2009-2010 öğretim yılı kayıt yenileme işlemi güzel okuyup doğru bilgi verelim herkese lütfen.Yani şöyle oluyor ;

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim ıngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...

19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009

30 Ekim 2009

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, ıktisat ve ışletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir...

01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009

22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009

Son düzenleme:
canım saoll valla cok acıklayıcı olmus, genelde kasımda alıyolardı. Bende bi türlü ögrenememiştim tarihleri :))

Mervişçiğim. Evet ben açıköğretim fakültesini aradım. Bana da aynı şeyi söylediler. Kayıt yenileme 1 aralıkta başlıyor. Harçlar için daha erkenmiş tarih. ınternette yayınlacakmış. :)

Back