• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayıt yenileme tarihi

arkadaslar bende yerel yonetımler 2.sınıfa gectım acıkogretım burosunu aradım kayıt yenıleme ne zmaan dıye 1 aralık 25 aralık tarıhlerı arasında dedıler bırde harclar ne zaman dedım o da ozamn yatırılcak dedıler artık ınsallah dogrudur.

Kızlar ya açıköğretim sitesinde akademik takvimde kayıt yenileme tarihi "14-25 Eylül 2009 Kayıt Yenileme (Ramazan Bayramı Tatili nedeniyle sistem 25 Eylül 2009 tarihine kadar kayıt yenileme için açık tutulacaktır.)" olarak gözüküyor.

sanmıyorum ya 25 eylüle kadar olsun daha kimse zaten kayıt yeniletmedi elimize açıköğretimin gönderdiği katolog bile ulaşmadı

ben geçen sene kaydımı dondurdum 3. sınıfı bitirip şimdi bi sene aradan sonra tekrar kayıt yeniletmem lazım ki son sınıfı okuyabileyim
eğer kaçırırsam hakkımı kaybedeceğim bi kez kayıt dondurma işlermi yapılabiliyormuş çünkü
aöf büroları arıyorum ama telefonlar sürekli meşgul ya doğru bilgiyi nereden alırız
aralıkta diye rahat davranıyordum ben

ben az önce konustum kızlar rahat olun aralık 1 de baslıycak kayıt yenıletme harclarda daha belli değilmiş dedi kadın

kızlar büro web sitesinde geçen döneme ait borçunuz yok gözüküyordu bugn baktım.
ödeme bilgisi yok diyor.
kafam karıştı iyice ne zaman yatıcak şu harçlar

arkadaslar bende yerel yonetımler 2.sınıfa gectım acıkogretım burosunu aradım kayıt yenıleme ne zmaan dıye 1 aralık 25 aralık tarıhlerı arasında dedıler bırde harclar ne zaman dedım o da ozamn yatırılcak dedıler artık ınsallah dogrudur.

eğer bürodan öğrendiyseniz doğrudur tarihler

TABLO - 2 ÖĞRETıM GıDERı VE CARı HıZMET MALıYETLERıNE ÖĞRENCı KATKI PAYI ÖDEME
TARıHLERı VE ÖDEMENıN YAPILACAĞI BANKA
1. VE 2. TAKSıTLERıN
ÖDEME BAŞLANGIÇ
TARıHı
1. TAKSıT ÖDEME BıTıŞ
TARıH
2. TAKSıT ÖDEME BıTıŞ
TARıHı
ÖDEMENıN
YAPILACAĞI BANKA
23 Eylül 2009
20 Ekim 2009
26 Şubat 2010 VAKIFBANK

böyle bir tablo buldum ama bizi ilgilendiriyormu anlamadım yeni kayıt olanlara mı acaba

Son düzenleme:
kızlar dün eşim büroya gidip sormuş işletme için kayıt yenileme aralıktaymış
harçların ne zaman yatırılması gerektiğini sormamış ama umarım eylül ekim falan değildir

Kızlaaaar ben sınıfta kaldım ve geçen sene kayıt yeniletmedim bu sene son yani. Sınıfta kalanlar için farklı bir uygulama yapılmıor diiimi?

evet aralıkta kayıt yenileme. Emin olmak isteyenler Anadolu Üniversitesi adresinden girip bakabilirler. Orada açıköğretim butonuna girip sıkça sorulan sorularda kayıt yenimeye girip görebilirsiniz. Ayrıca ders başına harç mı ödeyeceğim diyen arkadaşlar olmuş. 3 Dersten bile kalsanız yani minimum sınırda kalsanız bile 1. sınıf harç miktarını tekrar ödersiniz. Sınıflara göre dağılıyor harçlar. Zaten kılavuz gelecek arkadaşlar oradan göreceksiniz.

siteden aldım kızlar aynı olduğu gibi

2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleriUzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine kayıtlı öğrencilerin öğretim yılı içinde yapılacak ara, yıl sonu ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri, öğrencilik haklarından yararlanabilmeleri, kayıtlarını yeniletmeleriyle mümkündür. Başka bir deyişle, kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeniletmedikleri öğretim yılında sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından (öğrenci belgesi, öğrenci durum belgesi, paso gibi) yararlanamazlar.

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009
30 Ekim 2009
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009
22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009
Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme Kılavuzlarında, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusunda, http://www.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilmekte ve duyurulmaktadır.

Merhaba
aöf kayıt yenileme tarihi aöf den öğrendim.1 aralık 25 aralık 2009 da olacak.bankaya parayı yatırıp büroya gidip bandrol yapıştırılacak.

Kızlar geçen sene yenileme KASIM ayında oldu
sevgilim askerdeydi çünkü o ay da burda yoktu
onun yenileme işleminin biz yaptık
eminim tarihten bu yüzden
acele etmeyin Aralık'ta bizimkiler.

Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği ve Bilgi Yönetimi bölümlerinin yenileme
tarihleriyle karıştırmayın işletme-iktisat-maliye-kamu tarihleri farklı.

zaten öss'nin ek yerleştirme işlemlerinin ardından
yeni kayıt işlemleri bitmeden yenileme işlemlerine geçmiyorlar.

öncelik onların relax relax zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

Back