siteden aldım kızlar aynı olduğu gibi
2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleriUzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine kayıtlı öğrencilerin öğretim yılı içinde yapılacak ara, yıl sonu ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri, öğrencilik haklarından yararlanabilmeleri, kayıtlarını yeniletmeleriyle mümkündür. Başka bir deyişle, kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeniletmedikleri öğretim yılında sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından (öğrenci belgesi, öğrenci durum belgesi, paso gibi) yararlanamazlar.
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009
30 Ekim 2009
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009
22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009
Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme Kılavuzlarında, gazete ilanları ile yapılan “
Kayıt Yenileme” duyurusunda,
http://www.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilmekte ve duyurulmaktadır.