• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayıt yenileme tarihi

2009-2010 Açıköğretim, ıktisat ve ışletme Fakültesi Yeni Kayıt Tarihleri:
Başvuru Tarihi : 23 Eylül 2009 – 16 Ekim 2009 mesai bitimine kadar.
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi : 17, 18, 19, 20 Ekim 2009

ınternet Başvuru adresi: http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ adresinde “ÖSS Yeni Kayıt” linkini tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

kayıt yenılememı bu emınmısınz yenı kayıt olmasın bu daha gec benım bıldıgım kesın ogrenıyım yazarım buraya bende kayıt yenılıycem aöf 2 sınıfım gecrsem 3 olcam bakalım

kayıt yenileme tarihi bütünleme sınavlarından sonra açıklanıyor. Yukarıda belirtilen tarihler yeni kayıt yaptıracaklar içindir.

Arkadaşlar az önce aöfnin sitesinden kılavuzlar bölümünü açtım ve 2009-2010 yeni kayıt kılavuzunun sıkça sorulan sorular bölümünde şu yazı bulunuyordu:

* Kayıt Yenileme İşlemleri
Uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilerin sınav ve diğer öğrencilik
hizmetlerini alabilmeleri, her yıl kayıtlarını yeniletmeleriyle mümkündür. Kayıt yenilemeyle ilgili işlemler
ve tarihler Kasım ayı içerisinde Anadolu Üniversitesi web sitesi, AÖF büroları ve basın aracılığıyla öğrencilerimize duyurulmaktadır.
(http://www.aof.anadolu.edu.tr/kilavuz/2009_2010/2009_2010YeniKayitKilavuzu04.pdf)

Yani kayıt kasım ayında belli olacak ama 20 ekim e kadar harçları yatırmak gerekiyormuş.
(http://www.aof.anadolu.edu.tr/kilavuz/2009_2010[/COLOR][/I][/B]/2009_2010YeniKayitKilavuzu03.pdf)

arkadaşlar bahsettiğiniz yeni kayıt.kayıt yenileme kılavuzu zaten evlere postayla gönderilcekmiş.anadolu üni.nin sitesinde 1 aralık yazıyor.

Arkadaşın verdiği tarih yeni kayıt olmalı kızlar. Asıl kayıt için 1 Aralık 25 Aralık arası yazıyor ama ben yanlış bilip kaçırmak istemiyorum. Lütfen bilen biri yardımcı olsun.

Bakın ben bu sitede buldum flaş die yazıodu yeni haberlerin yanında.

2009-2010 KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Triplii araştırma yaparken ben de gördüm bu sitede ki haberi.Dikkat edersen planlanan kayıt yenileme tarihi diyor.Ben de yazımda kesin kayıt yenileme tarihinin kasım gibi belli olacağını yazmıştım.Ve eğer verdiğim kılavuz linkine girip okursanız harç yatırmak için son tarihin 20 ekim olduğunu görürsünüz..
Üstelik ben de kayıt yenileyeceğim ve geçen sene kayıt yenilemediğim ve adres değiştirdiğim için elime kılavuz falan da geçmeyecek.
Bu sebeple çok titiz bir şekilde takipteyim.Sizlere aöf sitesini sık sık ziyaret edip duyuruları takip etmenizi tavsiye ediyorum..

Son düzenleme:
aralık değildir gibi geliyor bana çünkü geçen sene eylül sonu ekimin ortasına kadardı.(hatırladığım kadarı ile )
aralık çok geç bir tarih.kitaplar ne zaman alıncak aralıkta kayıt yapılırsa.
bu ayın sonunda kayıt tarihleri kesin belli olur kızlar.
bütünleme sonuçlarından hemen sonradır.

benim bildgim her yıl kasımda kayıt yenileme zaten evlere klavuz geliyo kızlar telaş yapmayın :)

kesin bilgisi olan yazsın lütfen

Merhaba,buraya konu açmışın tekrar http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/315949-dikkat-dikkat-lutfen-bakin.html bu sayfaya konu açma gereği neden duydun ki kesin bilgisi olan diye zaten buraya da vurgulamışsın.öncelikle sakin ol,bende kısmetse 2. sınıfa geçeceğim ve burada kayıt yenileyecek birsürü üye var eminim, biraz sabırlı ol,sakin ol zaten önce bütünlemeler açıklanır onlar açıklandıktan sonra da kayıt yeniletmek için burada bilgi alışverişinde bulunulacaktır,ben öğrendiğim zaman da buraya yazarım 20-25 eylül arası da bütünlemeler açıklanacak galiba.

Kayıt yenileme internetten yapılmaz..
Ya arkadaşlar,Açelyaya katılıyorum,neden bu kadar telaş ediyorsunuz?..Bu topiğe daha önce yazmıştım,tekrar yazıyorum;yeni kayıt kılavuzunu inceledim netten ve kılavuzun sık sorulan sorular kısmında gerekli açıklama vardı ve kayıt yenileme işlemleri ve tarihlerinin kasım ayı içinde belli olacağı belirtiliyordu.
Yeni kayıt olanlar için harç yatırma süresi 20 ekimde son..Benim emin olamadığım tek şey bu tarih sadece yeni kayıt olacaklar için mi geçerli yoksa kayıt yenileyecekler için de geçerli mi?...

Buyrun:

2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim ıktisat ve ışletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme ışlemleri
Uzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, ıktisat, ışletme fakültelerine kayıtlı öğrencilerin öğretim yılı içinde yapılacak ara, yıl sonu ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri, öğrencilik haklarından yararlanabilmeleri, kayıtlarını yeniletmeleriyle mümkündür. Başka bir deyişle, kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeniletmedikleri öğretim yılında sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından (öğrenci belgesi, öğrenci durum belgesi, paso gibi) yararlanamazlar.
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim ıngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi : 19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009
Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi : 30 Ekim 2009

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, ıktisat ve ışletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi : 01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009
Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi : 22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009

Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme Kılavuzlarında, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusunda, Anadolu Üniversitesi adresinde ilan edilmekte ve duyurulmaktadır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben burdan takim edicem ben yeni kayıt dğlm, geçen sene yeniletmedim bu sene son ve kaçırmak istemiyorum.

ben işletme 4. sınıfa geçtim ve Aralıkta kayıt yenileme yapılacağını biliyordum
harçlar ekimde mi yatırılacak bundan emin misiniz kızlar

Back