Cilt Bakımı Ürünleri Kayısı yağı cildimi yaktı neden olabilir?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
kızlar dün kayısı yağı aldım sürdüm gece yatarken aman allahım bir yanma bole bir yanma yok.
resmen yuzum silerken nasıl acıdı hemen sildim zeytinyağı sürdüm cildime oyle yattım bilmiyorum alerjikmidir bendeki ama son bikaç gündür kremlerde yapıyor sizce neden? garnier var yakıyor resmen!
cildim karma kuruya dönük.
ve ciltte kırmızılıklarım var.
yani kılcal damarlar.

canım belliki cildin çok hassas ve ince anladığım kadarıyla .senin yerinde olsam sadece gül suyu kullanırdım cildi çok güzel temizleyip arındırıyor hemde doğal . benim cildimi kadife gibi yaptı. bunun yanında beyaz kil maskeside yapıyorum ama sendeki etkisi nasıl olur kestiremedim açıkçası.:26:

canım kayısı yağı yüze sürülmezmiş a dün bende aktardaydım hatta bu konu konuşuluyordu kayısı yağı yüzde tüylenme yapar olan tüyleride arttırır dediler kayısı çekirdeği yağı öneriliyor bence sen o yağı yüzüne değilde saç bakım olarak yada şampuanlarının içinde kullan ellerine nemlendirici gibi sür ama yüze sürme

kayısı yağının tüylenme yaptığını ben de duymuştum. hem kayısı yağı yakıcı bir yağ olduğu için badem yağı gibi bir yağla seyreltilerek kullanılması gerekiyor yoksa yüzü tahriş eder. whitegold'un da dediği gibi sen kayısı çekirdeği yağı kullan canım o cilde çok iyi geliyor

bende sipariş verdim ... 3 gün gecelere kadar araştırdımm sonunda kalbime uyanı seçtim bio sertifikalı... bakalım argan yağı söylenildiği gibi etkilimi arkadaşlar.... bu arada bende aileye yani katıldım herkese selamun aleyküm....

aramıza hoşgeldinnn ... inşallah memnun kalırsın, sonuçlarını bizimle de paylaş olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…