Kayısı çayı

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
Aranızda kayısı çayını deneyen var mı?ben deniyorum günde 1 bardak içiyorum.ama daha fazlasını içmiyorum sancı yapmasın diye.1 bardak içerek her sabah ve akşam bağırsaklarımı çalıştırıyor.normalde 2 günde 1 giderdim artık hergün sabah gidiyorum.eğer böyle bir sorunu olan varsa denesin kesin çözüm olacağını düşünüyorum.aynı zamanda deneyenlerde yazarsa sevinirim...

bende 2 günde bir wc ye çıkıyordum. doğuş kayısılı form çayı içmeye başladım bağırsaklarım süper çalışıyor.
sen hangi markanınkini kullanıyorsun canım.

bende 2 günde bir wc ye çıkıyordum. doğuş kayısılı form çayı içmeye başladım bağırsaklarım süper çalışıyor.
sen hangi markanınkini kullanıyorsun canım.

lipton 20 li paket olanını kullanıyorum 2 günde 1 çıkardım artık günde 2 kere çıkıyorum

Bende gece yatmadan önce form plus karışık bitki çayı içiyorum onunda maşallahı var tavsiye ederimm :))

ipton 20 li paket aldım dün gerçekten iyi..ama içinde (form karışık kayısılı) sinemaki vr ve sinemaki bağırsak tembelliği yapıyormuş tavsiye etmiyorlar ee napmalıyız kiii

Kızlar bende bitki çayı içmeyi sevenlerdenim papatya içiyorum. Fakat bugüne kadar dışarıda kafeteryalarda içtiğim marketten alıp içtiğim markaların hepsini sollayacak bi marka keşfettim. GÜNVİT BİTKİ VE MEYVE ÇAYLARI. Poşetinden sallama ipine kadar organik. Zaten poşeti biraz sarssanız dağılıyor Tadıda çok farklı. Arkadaşımada denettim oda ınanamadı bi deneyin derim fiyatlar aynı papatya çayını 2.40'a alıyorum ben ama 10 lira olsada veririm yinede günvit alırım.

Arkadaşım bende çok bitki çayı kullananlardanım başlarda iyi hoş çalışıyo da alışıyor bi saatten sonra fayda vermiyo sallama çaylar evet sinameki bayabir yıpratıyo bağırsak duvarını şu papatya çayını bende alayınm marker aktar nerde bulabiliriz yazabilirmisin

benim ciddi bağırsak problemim var.En iyi gelen kayısı çayı.Ama aniden sancı yapıp vc ihtiytacını hemen karşılama gibi bi durum oluşturduğu için dikkatli içiyorum.
Ama belli süreden sonra vücut alışıyor hergün değilde 2-3 günde bir için derim...

kızlar sizce form kayısı çayının gebelik düşünen kadınlara bir zararı olur mu?

normal siyah çay dışında çay içemiyorum kuru kayısı kuru incir armut elma yerim akşam yatmadan bir süre önce bazende aç karnına sabah çörek otu 1 çay kaşığı iyice çiyneyip üstüne su hepsi çok yararlı ve bağırsaklara faydası var birde zeytinyağ iyi geliyor boş yiyemem bir domatese bir yemek kaşığı zeytinyağ sabahları hem tok tutuyor hem müthiş metabolizma çalışıyor tabi hepsini bir arada değil ama düzenli sırayla hepsinden tüketiyorum ben pek hazır onun çayı bunun suyu doğal yazan şeylere güvenemiyorum illa bişeyler katıyorlar içine zaten sebzene meyvene yiyeceklerine dikkat edip bolda suyunu içersen birazda hareket tabi bağırsakların çalışmaması için bir sebep yok tabi başka bir hastalık yoksa hepimize kolay gelsin

Doğadan olanını gecen yaz kullandım.
Kabız vs olanlar için baya iyi bir çay şiddetle tavsiye ederim.
Yeşilçayı bırakıp bunamı dönsem ki kafam çok karışık yahu.

ben de ofçayınkini kullanıyorum. benimkinin de etkisi büyük 2-3 günde bir wc ye giden ben günde 2-3 kere gider oldum.

arkadaşlar benim de kabızlık durumum var.. o yüzden kilo alıyorum.. kayısı çayını , gebeler ve gebelik durumu süphesi olanlar içebiliyor mu ?

aktardan aldım, karışık bitki çayı, kayısı şeftali vs aromalı. kg almıyorum mutluyum kabızlık tınne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…