• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Veli Eren Atay,lütfen yardım edin.çok önemli!

moonna

Guru
Pro Üye
29 Nisan 2010
3.655
3.118
373
Merhaba.Öncelikle rica ediyorum bu gönderi başka yere taşınmasın.en çok okunan bölüm burası ve konu çok ciddi.
19 yasindaki Veli Eren Atay 15 temmuz günü 4 arkadaşıyla beraber gündüz çeşme delikli koy'a denize, akşam da gece kulübüne gidiyor.annesiyle en son saat 1 civarı konuşuyor.sesi gayet keyifli geliyor,eğlenceden sonra çadır partisine katilacaklarini söylüyor.
Arkadaşları bulundukları mekandan gece 2 civarı ayrılıyorlar.Eren orada kalıyor.saat 4 civarı mekandan yalnız çıkarken görüntüleniyor.
Oradan tekrar delikli koy'a gidiyor. Orada gördüğünü söyleyen bir büfeci,cips ve su verdiğini söyleyen bir adam ve yine gordugunu soyleyen erenin başka arkadaşları var.eren arkadaşlarına telefonunu kaybettiğini ve onu aradigini söylüyor.bir süre arkadaşlarıyla beraber telefonu arıyorlar sonra arkadaşları gidiyor.
O zamandan bu yana eren'den hiçbir haber yok.
denizde,karada her türlü detayli arama yapilmiş ama yok yok yok..yer yarıldı içine girdi sanki buhar oldu uçtu.annesi perişan halde...34 gündür hiçbir ses yok.
Lütfen instagramdan annesi ebru atay 'in hesabına girip ya da Veli eren atay olarak aratıp gönderileri paylaşır mısınız? Twitter ve diğer sosyal ağlardan paylaşım yapalım.
Olay çok çetrefilli ve şaibeli.cok ses getirmesi gerekiyor zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.lütfen ebru anneye yardım edelim.

Sosyal medyada görüyorum çok üzülüyorum.

Neden telefon sinyali takip edilemiyor ki?
En son telefonunu kaybettiği ve onu aradigi söylendi.fakat son nerede sinyal alındı emniyet mutlaka arastiriyordur.bizim bildiklerimiz çok sınırlı malesef.
delikli koy denilen yerde kamera yok.ailesi o gün orada bulunan insanlardan fotoğraf ve video atmalarını istiyor. Tesadüfen birinin kadrajina takılmış olabilir.
Arkadaşları da çok çetrefilli malesef.hic güven vermiyorlar.

En son telefonunu kaybettiği ve onu aradigi söylendi.fakat son nerede sinyal alındı emniyet mutlaka arastiriyordur.bizim bildiklerimiz çok sınırlı malesef.
delikli koy denilen yerde kamera yok.ailesi o gün orada bulunan insanlardan fotoğraf ve video atmalarını istiyor. Tesadüfen birinin kadrajina takılmış olabilir.
Delikli koyu iyi biliyorum.

Allahım ailenin de Eren’in de yardımcısı olsun…

Bugün video fotograf talebi msjini gördüm, birinde bolca video varmış atacaktı. İnşallah bir ipucu cikar. Bence hedef şaşırtma var. En basinda çocuk neden tek gece kulübünde kaldi ki?

moonna moonna aileyle iletişim halinde misiniz ?Annesi instagram hesabından genel bir çağrıda bulunarak, görüldüğü yerlerde bulunanlardan fotoğraf ve video talep etmişti. Yorumlarda herkes ellerindeki görüntüleri ilettiklerini söylüyordu.

Bugün video fotograf talebi msjini gördüm, birinde bolca video varmış atacaktı. İnşallah bir ipucu cikar. Bence hedef şaşırtma var. En basinda çocuk neden tek gece kulübünde kaldi ki?
Bu sorunun cevabı hakkında kimse fikir yürütemiyor işte..
Benim de aklımda hep bu soru.
Mekanda çok kayıtsız bu olaya.bir tek paylaşım yapılmadı erenle ilgili.sanirim yasaklı madde olayları dönüyormuş oralarda.
Beraber eğlenmeye giden kızlar kendi alemlerindeler.hic kimsenin bir çabası yok.anne tek başına uğraşıyor.

moonna moonna aileyle iletişim halinde misiniz ?Annesi instagram hesabından genel bir çağrıda bulunarak, görüldüğü yerlerde bulunanlardan fotoğraf ve video talep etmişti. Yorumlarda herkes ellerindeki görüntüleri ilettiklerini söylüyordu.
Anneyle birkaç kere mesajlastik sadece.birebir tanisikligimiz yok.
Evet,o gun delikli koy'da ve gece kulübünde bulunanlardan fotoğraf ve video toplamaya çalışıyorlar.atanlar oldu inceleniyor fakat hiçbir ip ucu yok malesef.

Bu sorunun cevabı hakkında kimse fikir yürütemiyor işte..
Benim de aklımda hep bu soru.
Mekanda çok kayıtsız bu olaya.bir tek paylaşım yapılmadı erenle ilgili.sanirim yasaklı madde olayları dönüyormuş oralarda.
Beraber eğlenmeye giden kızlar kendi alemlerindeler.hic kimsenin bir çabası yok.anne tek başına uğraşıyor.

Ya of çok kötü bende denk geldim ve çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun. Kayıp duygusu çok zor birsey iyi mi kötü mü insan nasıl kaldirir

Daha öncede paylaşmıştiniz inşallah bulunur kayıp çok kötü yanlış anlamazsınız yakınınizmi kişi

Ya of çok kötü bende denk geldim ve çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun. Kayıp duygusu çok zor birsey iyi mi kötü mü insan nasıl kaldirir
Her kafadan bir ses çıkıyor. Kadın belki cahilligine deli çağına denk geldi çık gel diyor ama evden bir şortla çıkan çocuk nereye kaçabilir? Kartından bir harcama da yapmamış.
Arkadaşları çok değişik tipler.Eren onlardan çok farklı bence.bilmiyorum masumiyetini hissettim.insallah bulunur artık insanın içi kaldırmıyor gerçekten.

Daha öncede paylaşmıştiniz inşallah bulunur kayıp çok kötü yanlış anlamazsınız yakınınizmi kişi
Ben ilk defa paylaşım yaptım erenle ilgili.sadece geçen günbaskasinin açtığı farklı bir konuda söz etmiştim.
Yakınım değil.erenden biraz daha küçük oğlum var belki de bu sebeple annesinin yardım çağrısına kayıtsız kalamadım.beni çok etkiledi bu olay.

19 yaş maalesef bütün yukarıda yazanlar için çok küçük bir yaş... 🥺
Eğlenmeye vs karsı değilim ama yne de çocuk çocuktur işte.
Umarım tez zamanda bulunur.
Ama asla normal Bi kayıp değil.
Aklıma bir sürü şey geliyor Allah annesine bağışlasın.

Back