- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi Gencanne006
Cocuklar ne diyorValla en az 50 defa aradım saat 4 ten beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuklar ne diyorValla en az 50 defa aradım saat 4 ten beri
Cikar bi yerden merak etmeValla en az 50 defa aradım saat 4 ten beri
Belki açtır nerden bilebiliriz ki?Balkondan kek calmak icin eve girmekte nebiliyim yani![]()
Ya biri küçük 20 aylık diğeri 4 yaşında zaten kabı açamaz bile kilit tarzda yese de söylerdi soruyorum ben görmedim diyorCocuklar ne diyor
Yani yuzde 1milyon ihtimalBelki açtır nerden bilebiliriz ki?
Eşim ve 2 çocuk 4 kişiyiz ya keki nde değilim zaten hadi kek yiyildi amenna kap yok eşim dalga geçtiğimi düşünüyor ama yok emin misin oraya koyduğuna diyorEvde kaç kişisiniz
Tüm ev halkına sorup cevap aldınız mı
Tüm evi dip bucak aradınız mı hepbirlikte kek kalıbını Şüphelendiğiniz bir durum var mı
Çocukları çapraz sorguya çekmelisiniz bence itiraf edeceklerdir
Eti cin yapacaklarsa demekHadi diyelim keki aldırlar. Kalıbını napıcaklar
Eşiniz size şaka yapıyor olabilir miEşim ve 2 çocuk 4 kişiyiz ya keki nde değilim zaten hadi kek yiyildi amenna kap yok eşim dalga geçtiğimi düşünüyor ama yok emin misin oraya koyduğuna diyor
Korkudan ağladım zannetmiyorum böyle ağır bir şaka yapacağınıEşiniz size şaka yapıyor olabilir mi![]()
Cinler almistir dedim bu daha mi yuksek ihtimalYani yuzde 1milyon ihtimal
Evet ya inanılır gibi değilEti cin yapacaklarsa demek
Bir de ciddi ciddi yazmış cinler mi aldı diye ya![]()
![]()
Ikiside değil benceCinler almistir dedim bu daha mi yuksek ihtimal
Dışarıda bir sürü evsiz var karınları aç balkonda gördüğü keki alması çokta tuhaf değil benceCinler almistir dedim bu daha mi yuksek ihtimal
Enteresan gerçekten üzüldüm sizin adınıza ama korkmayın giden kek kalıbı olsun ne yapalım belki sonra hiç beklemediğiniz bir yerden çıkar burda mıymış der gülersiniz kaybolmuştur yani. Dini boyutta bir açıklaması var mı bilmiyorum dalga geçmek istemiyorum sadece korkmayınKorkudan ağladım zannetmiyorum böyle ağır bir şaka yapacağını
8nci kattaki balkondan mıDışarıda bir sürü evsiz var karınları aç balkonda gördüğü keki alması çokta tuhaf değil bence
Teşekkür ederim inşallahEnteresan gerçekten üzüldüm sizin adınıza ama korkmayın giden kek kalıbı olsun ne yapalım belki sonra hiç beklemediğiniz bir yerden çıkar burda mıymış der gülersiniz kaybolmuştur yani. Dini boyutta bir açıklaması var mı bilmiyorum dalga geçmek istemiyorum sadece korkmayın![]()
Ben de bunu dedim ama yuzde bir ihtimalmiş birinin ac olmasi bunun icin hirsizlik yapmasi falanDışarıda bir sürü evsiz var karınları aç balkonda gördüğü keki alması çokta tuhaf değil bence
Ya arkadaşım akıl, mantık denilen şey var ne cininden bahsediliyor burada acaba?Dua varmış onu deniycem başka çare yok delirmek üzereyim gerçekten