Kayıp Gül - Serdar Özkan

evet baştan sona allanmış pullanmış gereksiz bir hikayeydi. başlamışken bitireyim dedim ben de bitirdim ama safi zaman kaybı başka birşey değil...

vaY beee diyorum :1shok:

bende kitabı yeni bitirdim
yukarıdaki yazıyı okuyunca keşke almasaymışım dedim

neyse kitabın vermek istediği mesaj güzel
ama çok bilindik kendin ol, içini gör, kendini etrafa beğendirmeye uğraşma,
sen değerlisin vs...
diğer taraftan bu mesajı çok zorlama bulduğum bir olay örgüsüyle anlatmaya çalışmış
fakat kolay okunan akıcı bir kitaptı
bende bir iz bırakmadı...

çok abartılacak bir kitap değil.
ama benim yerden yere vuracağım bir kitap da değil.
gelişim çağındakilerin okuması iyi olabilir.

[
gelişim çağındakilerin okuması iyi olabilir.[/QUOTE]

Ben de katılıyorum, gelişim çağındaki çocuklar için faydalı olabilir.
niye bu kadar patırtı yaptılar bu kitap için bilemiyorum

elime almışken bitirdim ama abartıldığı gibi değil, beğenmedim

Bn de okudum bu kitabı okdr övülmesine aldanarak ama hç ama hç beklediğim gbi çıkmadı doğrusu tavsiye etmem ben

alıp okumayı düşünüyordum ama sanırım vazgeçtimmm
:umursamaz:

Zaten kısa bi kitap okurken sıkmıyo insanı evet ama bi şey de katmadı bana hatta sonunda noldu falan hatırlamıyorum bile doğru düzgün.. Okunsa da olur okunmasa da olur ama okumayın :))

kitap bittikten sonra 15 dk boyunca öylece durdum ve düşündüm, etkisinden çıkmam biraz zaman aldı da :gitme:

çok iyi reklamı edeilmiş bir yapıt bence. ama reklemına bakıpta beklentinizi yüksek tutarsanız benim gibi hayayl kırıklığı yaşarsınız. arada okunacak dinlenmek için okunacak çerezlik türü kitaplardan ebnce

Mustang'a katılıyorum, reklam sayesinde zirve yapmış bir kitap...

Açıkcası Cin Ali'yi tekrar okusam daha zevk alırdım.

Çerezlik bir kitap sadece...Okumasanız da olur yani...

Harika bir akıcılıktaydı kitap. Sadece o gülün konuştuğu yerlerde biraz akıcılığını yitirmiş gibi olsada kendisini tekrardan topladı. Okudum ve gerçekten küçümsenemeyecek bir kitaptır kendisi.

"Yüzyıllık Yalnızlık" kitabından sonra tabiri caizse "çerez" gibi geldi bu kitap. 2 saatte bitti. Dili çok basit,konusu ve anlatımı çok yavandı. İlay00 arkadaşıma katılıyorum ergenlik çağındakilere tavsiye edebilirim ancak :)

biraz olsun aforizmalarla ilginiz varsa kitabın yarısının (ç)alıntı olduğunu görebilirsiniz. ordan burdan sözleri toparlayıp analşz etmiş. ben öğrencilerime yaptırıyorum bazen bunu.. bi de martıya küçük prense benzetmişler bu saçma kitabı... yazık.. tam bir vakit kaybıydı benim için..lmaz:

reklamı çok iyi yapılmış gerçektende.
kitabın başları gerçekten de güzeldi baya,gayet akıcıydı,zevkle okuyordum masal gibi gidiyordu ama o gülle konuşma kısmına gelince sıkıldım biraz hadi o neyse gene iyiydi de sonunu hiç beğenmedim okuduktan sonra bu ne bunun için mi okudum diye geçirdim aklımdan.keşke başları gibi gitseydi,gerçekten de abartıldığı kadar güzelmiş diyordum ama nerdee
neyse fazla kötülemiş olmayım da kitap idare eder,abartılmasaymış belki beklentiler büyük olmazmış o zaman daha iyi bir kitap gibi gelebilirmiş..
yine de tavsiye ediyorum sonu hariç diğer bölümleri okumaya değer

Diğer kitabıma başlamadan önce dinlenmelik bir okuma sağladı.
Öyle ahım şahım eser olma özelliklerini bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…