Rabbim ne olur bir iz bi ışık göster bu imtihan çok ağıranaları babaları ders almıştır çıkart artık piyasa. Hep güzel bir haber bekliyorum bu kuzulardan ya . Yetiştikleri ortam gereği, köy ne olabilirki kafasıyla çocukları fazla gözetmeyip kendi hallerinde oynamalarına izin veriyorlardı sanırım bu rahatlık kalabalık olmayan yerde yaşamaktan ve herkesin birbirini tanıyor olmasından kaynaklanıyor. Ama ben olsam yinede gözümün önünden hiç ayırmazdım
Olacağı varsa oluyor işte.. Bu zamanda köy ya da şehir fark etmez çocuğunun başında çoban olman gerekiyor gözünün önünden ayrmaman lazım. Allah sabır versin annelerine babalarınaAynen öyle ben oralıyım. 12 yaşımda istanbula geldim. Orda herkes birbirini tanır. Kapılar açıktır. Çocuklar özgürdür en azından bizim zamanımız öyleydi. Biz tepelere çıkardık bişey olmazdı. Anneme dağlardan çiçek toplayıp döndüğümüzüde bilirim. Annem beni dağa git diye bırakmazdı sonuçta. Haberi bile olmazdı biz giderdik kızardı bize. Çocuğuz işte. Biri seni görse biyerde evine bırakırdı. Tarihi boyunca böyle bir felaket yaşanmadı. Ne görüldü ne duyuldu. Umarım son olsun.
Bu kimseyi haklı çıkarmaz tabiki. Gözetimsiz çocuk olamaz. Bırakılmamalıydı. Masumiyet mi kaldı.....
Bu anne balkondan arada bakıyormuş o gün. 200 mt mesafe varmış evle parkın. Yanıyorlar acıdan. Ölüyorlar acıdan. yinede kınamayın derim arkadaşlar
amiiinnnOlacağı varsa oluyor işte.. Bu zamanda köy ya da şehir fark etmez çocuğunun başında çoban olman gerekiyor gözünün önünden ayrmaman lazım. Allah sabır versin annelerine babalarına
çok zor gerçekten.. Aminnnamiiinnn
bende yeni anne oldum. şimdi herşey başka gözümde. Rabbim bana bebeğimi hayat boyu gözetme, kollama, sahip çıkma, koruma gücü versin. elbetteki hepimize. tüüüümmmm annelere......
evlat acısıyla sınanmamamız dileğiyle.