- 12 Nisan 2013
- 65
- 0
- 296
- Konu Sahibi kindergarten1542
-
uzak olun, tatlı olun derim ben :)
sadece kv için demiyorum, hiçbir akrabamla o şekilde oturmak ve çok içli dışlı olmak istemem
yalnız, oturmak istemezsen kayınvaliden tavır yapmasın?
kayınvalidem yapmaz ama o zaman kiraya çıkmamız gerekir. kendi evleri varken de kiraya çıkmak abes olur. sevgilimde o evde oturma taraftarı.. offf
ayy daha da kötü oldum şimdi.. seneye mezun olucam ve öğretmenlik yapıcam kısmetse yani bütün gün evde olmayacağım. sevgilimde çok aile düşkünü değil biraz mesafe koyabiliriz dedim ama
Bende aynı binadayım, aramız çok şükür iyidir, aslında ortada olan büyük bir sorunumuz yok. Fakat zaman geçtikçe, aynı binada olmanın dezavantajlarını yaşıyorum. Evliliğimizin ilk zamanlarında anlamasamda.
Kayınvalidenin yanına çıkma ihtiycın oluyor, çok sık yanına uğramasamda, hep bir beklenti içinde oluyor. Misafiri gelsin, mecbur yanına çıkmak gerek. Bir yere yalnız gitsem mutlaka haberleri oluyor bir şekilde, binaya girerken, çıkarken görülüyorum. Komşu edinemedim hiç. Kalıplaşmış bir mahallede yaşıyorum, çekiniyorum insanlardan, laf olur dedikodu olur felan diye. Dezavantajları bunlar.
Fakat sen çalışacağın için, çok sık yüz göz olmazsın. Sakın kayınvalidenin günlük işlerini felan yapayım gibi bir sorumluluk alma. Yarın bir gün bebeğin olduğunda, sana yardım eder, çocuğuna bakar, böyle bir avantajınıda yakalamış olursun.
Gözünde bu kadar büyütme, ben çok korkmuştum, korktuğum kadar olmadı çok şükür..
allah bozmasın canım. tek duam inşallah senin gibi olur benimde durumum... öyle sorumluluklar alacak biri değilim açıkcası zaten sözlüm şuanda bile öyle çok aile yemekleri ,toplanmalar falan hoşlanmıyor inşallah evlenince de böyle sürer. benim saygım var sonuçta onlar benim de anne babam olacak ama saygımın olduğu kadar korkularımda var. nasip bakalım zaman ne gösterecek...
Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?