yaa bişey dicem benm yengem bizden ayrı yaşıyor çok uzak illerde kalıyoruz. yalnız o bize 20 gün tatile gelse hemen kahvaltıyı o hazırıyo, ablam da evli ama hep yengem kalkar o hazırlar... yengemle ablamdan daha yakınız çok ama çok iyi anlaşıyoruz, bi işi o yapıyosa diğerini ben yapmaya çalışırım. düşün yani ayrı illerde yaşamamıza rağmen tatile geldiğinde bile işlerin bi çoğunu o yapmaya çalışır...
şimdi sen aynı evde nasıl görev edinmeyeceksn? çok zorlanırsın... ayrıca kayınvaliden hiç hoş davranmamış sana... bnce nişanlın kredi çeksin evinizi tamamlayın düğünü de ileri b, tarie erteleyin... arkadaşlar yazmışlar, çok sorun olur ilerde, ailene gidemezsin, bi misafir geldğinde baş hizmetçi olursun, en önmlisi de daha yeni evli olucaksınız ama özel hayatınız olmicak... mesela ben şuan öğretmnim pansiyonda kalıyrm bi dünya geceliğim var çok severim kayın validemin yanında böyle gezemem rahat olamam... bi film bile izleyemezsinz, yatak odanıza tv falan alsanız, sonra yatak odanız bi anda ayrı bi ev durumuna bürünür... gece kaçta yatıyosunuz, kaçta kalkıyosunuz, niye erken yattınız hepsi sorun olur...
şahsen ben kayın validemle kalsam belli bi süre sonra onun nefes alışıbile beni rahatsız eder gözüme batar... en iyisi herkesin birbirine misafir olarak gelmesi... gelsin gerekirse 3 ay kalsın ama misafir olarak gelsin... herkes yerini bilsin yani...