- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
Ben bazen yapıyorum sonra pişman oluyorum
15 aylık evlı bırı olarak..
bunu kesınlıkle onermıyorum..
baskasına sınırlenıp neden evdekı (evleneceksınız sonucta) huzurunuzu kacırıyorsunuzki?? sızın aksıne daha cok baglanmanız gerekli nısanlınıza.. eger sizin bu durumunuzu öğrenırlerse k.valideniz-k.pederiniz yada eltını..gorumcenız herneyse bundan sonra sızın aile huzunurunuzu kacırmak için bunu koz olarak kullanacaklardır... bunu unutmayın.
pişman olup olmamak size kalmıs ama aynı seyı nısanlınız sıze yapsa incinmezmisiniz? birde bu yonden dusunun..
bunu bende çok yaptım
ama sonra pişman oldum
çünkü başkaları için bizim tadımız kaçıyor. şimdi kayınvaldemle eltimide kafama takmıyrm.
kendi kendilerine konuşup duruyorlar. tavsiye ederim
ztn nişanlım onların bu davranışına üzülüyor tartışıor yetmiyorda birde benle tartışıyor
haksızlık ettiğimin farkına vardım artık
benim ailem ona öyle davranırsa yapsın tabi zaten nişanlımı düşündüğüm için onlara bişiy diyemiyorum ya ama acısınıda yine o çekiyo nie ondan cıkarıyorum ağzını acıp tek kelime etmedıgı için anne babasına haksızsınz diyemediği için vs vs vs
erkekler bu konuda hep psiftir canım çok nadiri vardır ana babasına karsı karısıda yanlarındayken bagırıp cagırıp koruyan..
benım eşimde asla ben onların yanındayken korumaz beni..ama ben yoksam bı guzel paylar onuda soyle oğrendım bana k.validem habore nerdne bulduysan oğlumu der dururdu halbukısı durum tersi yanı oğlu benı buldu neyse.. bende sınırlendım sadece bir kez eşime annen bana boyle dıyıp duruo eger sen haddinden gelmezsen ben had bildircem dedım..ogunden sonra anası bana bıdaha demedi..haa bunun gibi çok sey oldu..olmadı değil..
bunu ben eşime saldırarak değil laf arası sırnasarak oynasark soyledım .. mızmızlanarak soyledım.. kendımı naza cekıp duygu somuru yaptım .. boylelıkle onların hakkından geldım canım..
bide bu yontemı dene istersen.. bakalım sonuc değişsecekmi? yinede sen bilirsin.. cunku senın bu davranısın sizi şimdiden yıpratmaya baslar..
sonucta nısanlınız ,sizin ve ailesi arasında kalıyor,yukarı tukurse bıyık asagı tukurse sakal olayı yanı..ailesini çöpe atamazya.. bi ömür cekeceksınız kısaca..
erkekler bu konuda hep psiftir canım çok nadiri vardır ana babasına karsı karısıda yanlarındayken bagırıp cagırıp koruyan..
..
ya valla benim nişanlım annesinin yanında ne istiyosun bu kızdan ne zararı var şimdi dio ablasına da şakayla karışık gebertirim seni valla pelin dio hiç ezdirmiyo beni :)
benım yorumumda kırmızıya boyadığım yer sizin nişanlınız için gecerli... dedımya çok nadirdir.. 100 erkekten 3ü belki.. yada 5ii olsun .. geri kalanı yapmaz..
sizin adınıza sevındım acıkcası :) hep böyle devam edecegi bellii ama dikkat edın bugun sizin yanınızda k.valideniz ve gorumcenızı rencide ediyorsa..yarın aynı seyın sizin basınıza gelmeyecegı ne malum..
umarım gün gelir eşiniz (evlenceksınız) onlarında yanında sizi rencide etmez..
hangisi tehlikeli
7 si neyse 77 side o değişmez insan yapıyosa yapar yapmıyosa zaten yapmaz
haklı olabılısın hatta haklısın :)
ama şu da var ;
ben k.validemi hiç sevmem..bazen öyle sınırlenıyorumkı bi kasık suda bogasım gelıyor :):) aynı sekılde gorumcemede :):)
yenı evlıyken çok isterdım onların yanında benı koruyup kollasın basgırıp cagırsın ..aslında ben egomu tatmin etmek istiyordum yanı onlara karsı bi ustunluk savası..dugun olduktan sonra gelin oldun diye hemen olgunlasmıyor insan..bu zamanla olcak bişey..
şuan diyorumki iyki öyle bişey olmamıs..iyki benım yanımda ailesini rencide etmemiş.. haa esım aynı seyı onların yanında rencıde etse..ben kussem derdiki.eee senın yanındada onlara bagırıyorum nolmuş..hadi bunu gectık..yarın oğlum olursa evlendırdıgımde gelınımın yanında bana bagırıp cagırsa çok gucume gider..kalbim kırılır.. en azından oğlum gelınımın yanında yapma derdım..vicdan meselesi tabıkı..(ne kadar nefret etsemde bu tur konularda kıyamıyorum..çok sey oldu aramızda ama ben oğluyla arası acılır dıye demedım eşime!! )
ne demişler.. ''Ne Ekersen Onu Biçersin''
yesiiiim arkadasımızın k.validesi demekki vaktınde kocasını k.validesine karsı yanında bagırtıp cagırtmıs şımdı aynı seyler onun basına gelıyor da olabılır tabıkı..
emınımkı bu yesiiim arkadasımızın gururunu okşuyordur..ustunluk savasını kazanmıs nede olsaeger ortada bi savas varsa tabi !!
neysee suan benım bu dusunceme anlam veremıyrosunuz ama 15 aylık evlı olun birde çocuk hasreti cekınce (ki Allah aratmasın) benım ne demek istedıgımı anlayacaksınız..tabi vicdanınız varsa..
tabiki haklı olabilirsin benden 1 adım öndesin çünkü evlisin ama bazı şeyleri anlamak içinde illa evli olmaya gerek yok arada yaşanılan şeyler önemlidir kaldı ki benım yanımda anasına babasına laf söylemeside hoş olmaz keza aynı şekilde anasının babasının yanında bana laf söylemeside olmaz sadece haklıyı haksızı ayırsın gerektiği yerde gerektiği ölçüde cvp versin yeter savaş yapmıyoruz üstünlük falan sağlamak gibide niyetim yok ha anasına babasına bişiy diyemiyosa bana desin ya annem evet burda hata yapmış bunu bile duysam yeter umarım anlatabılmısımdır yanı az da olsa arkamda oldugu bileyim asıl sorunlar zaten evliyken başlıyo nişanlıyken görmezden geldiğim şeyleri evlendıkten sonra gelemeyebilrim ya zor işler hep
sözlerim size değil neden alınıyorsunuz , alınmanız gerekecek bi konu oldumu..??? bu kadar sinirlenip celallenmeye ne gerek.. ?
ben size üstünlük sağlıyorsunuz yada savas varmıs gibi kelimeler kullanmadım.. lafınızı tartarak konuşun..
size medenice yaptığınızın yanlış oldugunu tatlı dille halledilebilir oldugunu anlatmaya calısıyorum ama siz hala benmerkezci davranıyorsunuz..ayrıca konu acarken aklınızda ne vardı bilmiyorum ama görüyorsunuz ki kimse sizin gibi nişanlısını üzmüyor başkaları adına, çokta iyi ediyorlar.. en akıllıcasını yapıyorlar..
ben size evli oldugumu soylerken bile siz onu''üstünlük,galibiyet 1 adım önde '' diyerek algıladınız!!!
ki bu sizin benim evliliğimi dahi çekemediğiniz anlamına gelir..
burda böyleysenız real ortamda nasılsınız düşünmek bile istemiyorum!! insanları yargılamadan önce aynada kendinize bakın lütfen..
bir konu açıyorken insanların sizinle aynı fikirde olmasını bekleyemezsınız..sizinle aynı fikirde değilse ''anlatabildim mi ''gibi baskıcı kelimeler kullanmamalısınız..
bende özelıkle kırmızı yazıyla işaretledim ki ''doğru'' okumanız için..
neyse daha fazla teferruata gerek yok.. bu tarz bakış açısıyla başarılarınızın devamını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?