Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Niye yuva yıkacakmışız. Biz yuva yıkılmasın diye bu şekilde davranıyoruz. Yoksa gider bunları düşünene kadar çatır çatır kavgamızı ederiz. Kaynana da gelin de sonsuza dek mükemmel düşünceli ve iyi niyetli olamaz. Ben fenalık yaparsam gelinim de bana yapsın. Sizin kayınvalideniz her geldiğinde herşeyinize bahane bulsa, sizinle itişse ne olacak. Kavga etsen eşinle aran açılacak, etmesen canın sıkılacak. En iyisi politik davranmak. Benim kayınvalidem evime hiç gelmedi. Ama gelmeden de kullandığım malzemeye kadar karışıyor. Pantolon giyiyorum evinde giy dışarıda ya da başka yerde giyme diyor, hırka almıştı onu giydim alışverişe giderken, bunu dışarıda giyme evde giy dışarıda pardesü giy diyor, hamileyim, ikinci çocuğunuz olursa birinciyi bana verin diyor. Kendi kötü olduğu kişilerle benim de kötü olmamı istiyor, konuştuğum her lafa karışıyor. Napayım şimdi dövüşüp ortalığı birbirine katıp eşimle kötü mü olayım. Ona hee hoş deyip gidip sorunu eşimle mi paylaşayım? Siz olsanız ne yapardınız? Böyle davrandığım için yuva yıkılacaksa yıkılsın zaten. En azından içim rahat olur. İnsanın kendine oğlu kızsa gücüne gitmez ama gelinini en ufak fikrine karşı çıksa kıyamet kopabilir. Herkesin eşi farklıdır. Benim eşim annemle tartışma, sen ne derse he de geç, bildiğini oku der bana. Kavga etsem ortalık karışacak ne gerek var ki. Benim düşüncem gayet akıllıca bana göre. Çay meselesine gelince, kimi misafir sever kimi sevmez, gelene git ya da gelme diyemeyeceğimize göre böyle davranmak en iyisi. Yoksa bir çay bir çorba sorun değil. Her gün gelip bıktıran insanlar var. Ben bunu yapıyorum her gün gelene de. GAyet de mantıklı. Kalp kırmaktan daha iyidir.
bence gelmemesi çok iyi eşinin de bunu fark etmesi bundan daha iyi düşünsene birde bu duruma karşı annesini savunsaydı. ben yeni evliydim baktım iki hafta gelmeden 14 saatlik yola inat bana gelecekler 1 haftalığına mı ne yani dedim allahtan aynı memlekette değiliz yoksa hiç evimden çıkmayacaktı neyse ki o zaman tatlı dille eşimi ikna ettim de annesine işte yoğun olduğunu söyledi onlarında başka işi çıkınca iptal ettiler. evliliğin mis gibi gider sorunsuz karışan yok konuşan yok daha ne olsun. bir de o zaman kayın babam geldi buraya bir günlüğüne aradı istediği yemekleri pastaları söyledi yaptım kendine üstüne iki tane daha erkekle geldi başka şehire geçerken uğradılar bende bişey diyemedim eşimde vardı zaten. ve yaptığım pastadan ağzına bile koymadı. yaptığım yemeği önüne koyduğumda.. annen mi daha iyi yemek yapıyor karın mı demez mi eşime! eşimde şakayla karışık annem dedi zaten kayın baba gitti kıyamet koptu