ahaha bende bi kek yapıp koyuyum önlerine diyorum gelirlerse çünkü biz misafir geldiğinde ilk misafir hevesi ve ilk misafir sofram kendi evimde diye face de paylaşmıştım hemen laf çarptılar "ayy ne o öyle bi sürü şey yapmışssın gereksiz gereksiz" diye maksat moral bozmak, mesala cevizli havuçlu toplar yapmıştım onlara mama gbi oluyo kimse sevmiyo ki dedi eşimde benden önce davranıp hiç mama gibi olmadı acembuselik ayarı iyi tutturmuş bi tane bile kalmadı dedi, kakaolu kurabiyeme onu da herkes yemezdi genel sevilcek bişiler yapsaydın dediler eşim benden önce gene x abim bayıldı benimkileri bile yedi dedi aman o herşeyi yer cevabını aldı. sağolsun eşim bana laf bırakmaz ezdirmez allah razı olsun ondan.
ama çeyiz görmeye gelmedi anneannesi, kınama gelmedi, düğünde de var mıydı yok muydu hatırlayamıyorum bile sesimi duyunca teli yüzüme kapatmıştı koskoca kadın bu tavırları üstelik nişanlıyken onun her işine koşmama rağmen bu tavsı sinir etti beni. sevmiyorum artık o yüzden.
her şeye laf ederler bi de o pahalı bu evde pek yokuş çok mu aradınız borcu bitince satın ay marka olmayı verseymiş (mutfak malzemelerim hepsi korkmaz ve bernardo dan da gözlerine batıyo babamın aldığı eşyalar) bıdı bıdı