Kayınvalidenizle ne sıklıkla arayıp, gelip gidiyosunuz?

Konu eski de ben şuna takıldım. Ütücü yok mu yahu? Tamam şu koronadan dolayı bu ara ütücüye vermek doğru olmaz ama o tarihlerde ya ütücüye verecekler ya oğlu ütüleyecek. Eli yok mu, kızlar doğarken mi ütü öğreniyor?
Benim eşimin anası, yeni tanıştığımız zamanlarda bana ütü yapmayı biliyor musun diye sormuştu. Üstelik ben şehirdışında bekar evinde kalan bir öğretmendim. İşe ütüsüz gitme durumu olamaz yani. Kendi bıcırık kızları her şeyi bilir ama ben bilemem sanki. Karı koca bana nasıl ütü yapacağımı anlatmışlardı, ne aptalım ki uyarmadım. Ben uyarmayınca da her şeye burun sokmaya başladılar

Benim sevgiliyken aramıyon falan dedi beni arayıp sonra bende duymamış ğibi yaptım konu değiştirdim aramadımda şimdi hiç bişey demiyor

15 günde 1 giderdik yemeğe. Korona oldu 2 aydır gitmiyoruz tabi haliyle. O da bana yılda 3 kere gelir sadece.
Telefonda da bişey demeyeceksek birbirimizi hiç aramayız. Söylencek varsa arıyoruz sadece.
Aynı binada oturuyoruz. Severim.

Bu isin mantigini bilen varsa lutfen beni aydinlatabilir mi? Ben kayinvalide olsam gelinim beni surekli aramiyor diye niye kotu hissedeyim? Yani neden surekli gelinlerin telefonla aramasi bekleniyor? Yani gelinle her gun konusulmazsa ne kaybediyoruz? Ciddi anlamda mantigini merak ediyorum.

Ha öyle yapınca dışarda kalmiyorlar anasının yanına oglunuda veriyorlar gidiyor çoğunluğu böyle iyide yapıyorlar
Ben tesbitimi anlattım .Doğruluğunu savunmuyorum keşke herkes kendi yaşamına odaklansa. Bencilliği bırakıp ama zor ülkemdeki annelerin oğullarıyla ayrı bir bağları var.Bundada yaşadıkları şeyler etkili diye düşünüyorum.Herkesin farklı bir gerekçesi var.Çoğu evlilik bitme noktasına geliyor bu yüzden .Evlendikten sonra anlıyorsun ailenin ne kadar önemli olduğunu.

Ben bunun sebebinin tamamiyle boşluktan olduğunu düşünüyorum .Çocuğunu büyütmüş okutmuş meslek sahibi etmiş anneler yıllarca çocukları dışında bişeyle ilgilenmedikleri için onlar evlenince boşluğa düşüyorlar.Bu seferde onların aile ortamına sarıyorlar.Bir tanıdığım çocukları üniversiteye gidince kendini başka uğraşlara yönlendirdi şimdi oda üniv. Öğrencis.Aslında yapılması gereken bu her yaşta insan kendini geliştirebilir ve yeni uğraşlar bulabilir.

Yani kayınvalide muhtemelen boş. Kendisine eğlence arıyor ama kv arayınca dönmemek de ne bileyimm.
Ben benimki ile allah bozmasın anne kız gibiyim. Hiç bir şeyime karışmaz. Haftada 1 ya ben ya o arar. Ha kötü huyu yokmu var ama o kadar kusur herkeste olur diye çok da kafaya takmıyorum. Hele kp ile kanka gibiyiz. Sırf goygoya araşırız.

Ayda 1 kere ancak giderim, aramaya gelirse hergün aramamı bekliyor ben aramasam kendisi arıyor yoklayıp kapatıyor

Oooo nisanliyken gelip utu yapmiyon diyosa evlenince nolur bilmiyorum.
Bu arada hic aramiyorum onceden haftada 1 kez giderdik korona ciktigindan beri gitmiyoruz. Tabiii sebepleri var aramamamin. Resmiyet candir.

Okurken gına geldi.Kuzum Allah yardımcın olsun. Çok zor o kadın hiç bir zaman vazgeçmez öyle de devam eder. Yani nişanlınında bir suçu yok ne yapsın annesi sonuçta ama bu gidişle daha da zora düşmezsiniz inşallah çünkü bunun ilerisi var evliliği var . Ağır vaka

Yalnız bu kaynana terörü asla bitmiyor ya çok enteresan.
Tüm dünyayı virüs sarmış hergun binlerce insan ölüyor bu kv ler hala gelmedin aramadın diyor e pes valla .
Tepemize meteor da düşse hala kaynanalik yapacaklar demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…