Kayınvalidenizle ne sıklıkla arayıp, gelip gidiyosunuz?

Bende öyle bir kaynana çok isterdim. Kendi kızı gibi görsün beni samimi olalım derdim de. Kadın cins çıktı maşallah size.

Valla çok şükür o konuda şanslıyım. Aslında bakarsan daha ben mesafeli davranıyorum. Ben daha yakın davransam farklı olur ama arada yine de bi perde olsun istiyorum.
Ama bi şeyden rahatsız olduğunda söyler, trip veya dedikodu yapmaz. O yüzden içim rahat.

Yine de burada en büyük rol eşime ait. Annesine dırdır etme fırsatını vermez. bi şey diyeceksen ara kendin söyle der. Annesi kız kardeşi çekinir eşimden.
Yine de bazen olmayınca olmuyor. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur

İmkansız gibi çünkü nefret ediyorum o kadından. Benden uzak Allah a yakın olsun. Bebișinizle mutluluklar size

Arkaniza bakmadan kacin. Evlenmeden once senin yanindayim diyen erkek evlendikten sonra annem haklidir der.
Bunlar daha fragman.
Evlendikten sonra kadin sizden evin temizliyini isteyecek.Her gun onlara gitmenizi, onlarda kalmanizi, surekli aramanizi isteyecek. Surekli oglunu doldurup sizin aranizi bozacak. Kendini hastaliga vurup her seyi yaptiracaktir. Esiniz de annesinin lafiyla oturup duracak.

Nişanlin gayette anneci ve evlenince daha da fazla olacak gibi gorunuyor. Lafa gelince hiç kimse "annemi herşeye kariştirtacagim, senin yaninda olmayacagim" demez hele ki daha evli degilken ama davranişlari kesinlikle tam tersini gosteriyor.
Daha konunun ne oldugunu bilmeden annesinin şikayetiyle senden özür dilemeni istiyor hakliligini konustugun halde...

daha kopruyu gecmeden huyunu cikarmis kv eltilerin agzini bir yokla.. laf verme boyle boyle dedi demesinler senin icin salaga yat sor onlardan laf al.. nisanlindan eminsen evlenemk adina kv ile araya sinir koy tavrini net beli et yanasamasin sana.. o istiyor diye arama.. sen ne zaman isterden ararsin.. sonra iftirayla israrla kavga kiyamet her dediklerini yaptirmaya calisiyolar cunku biliyolar sen uyumlusun orta yolu bulacaksin..

Benim eşimin ailesi uzak bir ilde benim ailem daha yakın. Ben oldukça mesafeli bir insanımdır zaten genel anlamda yani kendi aileme de öyle çok sık gidip gelmem onlarda öyle. Eşimin ailesi de geldiği zaman 2-3 hafta kalır giderler. O süre zarfında da onlarla gezeriz zaten. Eskiden o kadar da kalmıyorlardı ama şimdi çocuk olunca görmek istiyorlar haliyle. Şimdilik bir sorun yaşamadık şükür

Ne arıyorum hatta eşimin ailesinin numarasi bile yoktur rehberimde evimde gelmezse bende gitmem.aman çok takmiyorum.

Kesin kızı gibi görüyordur
İlk evlendigimde bakış açım çok başkaydı ama insan belli bir yaşa gelince gerçekleri farkediyor,
Mesafe iyidir.

İşin cok zor.. yol yakinken ince ele sık doku.. al sapkani önüne düşün. Gercekten öyle durumlar oluyor ki ya da okuyoruz ediyoruz bekar olmak daha iyi diyor insan. İyi huylu olani ya da idare edilebileni de oluyor ama her sey sana bağlı, dayanabilecek misin? Ayrica gel ütü yap oglumun utuleri var demesi anladigim kadariyla bu evladini da everip islerini hafifletme derdine düştüğünü gosteriyor.

Daha nişanlılık döneminde nedir bukadar sıkı fikilik anlamadım valla ayrıca nişanliniz ikili oynuyor bence kaynanamlara bi saat mesafede oturuyorum ayda bir felan anca goruyorum mecburi otarafa gitmek zorunda kalmazsak arama da ne biliyim öyle arayıp muhabbet etmiyoruz ben çalışıyorum kadın çocuk bakıyor herkes herkese gayet anlayışlı iki senelik gelinim daha kaynanam şunu surdan al şuraya köy dememiştir daha evlenmeden utu beklemek

İlk görüşmede onu demen kötü olmuş yanında olsa bile nişanlın o da annesi bunu düşünerek davran. Yaşarken cok zor biliyorum ama bu yüzden aranız açılabilir.

Bence bunun bir günü bir sırası olmamalı bayramlarda tabi sürekli olmalı doğumgünü kutlanıyorsa sürekli olmalı bunlar kesin onun dışında gönlünden ne zaman geliyorsa gönlümden gelmiyor deme o zaman arada sırada ama önemli olan her aradığında yada gittiğinde sıcak davranman

Evliliğimin 2.senesi bitti.

Kv ile pek iyi bir geçmişimiz yok. Ama kanlı bıçaklı da değiliz.

Benim kv pek standart bir kadın değil..

Kendi maaşı olan, mağrur bir kadındır.

Köyde yaşıyor. Hayvanları var tavuk kedi köpek... bi de tarlalari var. Onlarla ilgileniyor.

Büyük kızına ekstra düşkün (görümcemin eşi yok. 2 kızı var)

Oğullarına pek takılmıyor.

Ararsam konuşur. Ama kendisi aramaz. Ya da aramazsam umrunda bile olmaz.(ki aramıyorum da zaten)

Gitmezsem niye gelmedin demez.

Gidersem de yollarımıza dökülmez.

Kız evladına çok kıymet veriyor.

Alınırsa ancak evladına alınır.

Bana alınacak kadar kıymet vermez.

Ben de bu duruma üzülmüyorum.

Eşim hassas terazi gibidir. Ortadadır.

Beni annesine ya da annesini bana anlatmaz.

Sadece sessizce dinler. Kesinlikle yorum yapmaz.

Dolmaz. Dolduruşa gelmez.

Ciddi bir sorun olmadığı sürece politik davranır.

Ama sizin konunuzda ben tehlike çanlarını duydum.

Kv ile anacı oğlu gümbür gümbür geliyor.

Siz gerçekten duymuyor musunuz?

Ütüyü yap, güler yüz göster , her gün ara kıymetin bilinirse haber ver. Boşver... Sen gelinsin ötesi yalan. Ama politik ol yüz göz olma yani nişanlın doğru söylüyor, hee de geç.

Kesin kızı gibi görüyordur
İlk evlendigimde bakış açım çok başkaydı ama insan belli bir yaşa gelince gerçekleri farkediyor,
Mesafe iyidir.
Kızı tabi. Ufacık bir problemde bile gelinine sırt çevirecek. Kızım lafları öyle yapmacık ki. Gelini olarak görse yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…