- 14 Ağustos 2009
- 154
- 0
- 116
- Konu Sahibi white_flowers
-
Vayyy be... kaynanaya bak...Evet seni istememiş bu kaynana aslında.. Oğluyla aynı yatağa yatabilecek seviyede görmüyor seni.. Hatta sevgili oğlu rahat etsin diye ayrı yatak yapmış... Tabii ki kabullenememiş evliliğinizi.. Kabul etse yaparmıydı böyle bişey....
Yuhh yani... Ne yapmasını bekliyordunuz... Tek kişilik yatağı hazırlayıp sıkışın bu yatakta demesini mi???
İyi lik de yaramıyor bazan haaa...
iki tane tek kişilik yatacak yer var kadın ikisini de hazırlamış... İster ayrı ayrı yatın ister sıkışın tek yatakta... Onu da kayınvalidenizin söylemesini mi beklediniz...
Yani.. Güneşli havada buluttannem kapıyorsunuz...
Bu kayınvalideler ne yapsa yaranamıycak gelinlere...
Benim annem de biz onlara gittiğimizde 2 ayrı yatak yapıyor... Ne yani benim annem de mi bizim evliliğimizi kabullenmedi, bizi ayırmak mı istiyor.. Yapmayın allah aşkına yaa... bu kadar art niyetli olmayın....
:1rolleyes:
oyle mi dersin..
valla ben ne dusunecegimi sasirdim;
zaten yourumlarda 2 ye ayrilmis,
ama benim icim kirildi; ne yorum okusam, kak vermeye calissam da bu davranis haalaa acacibime gidiyor... diyorum ya, bir daha turlu bahane uydurup kalmayacagim orda..
:1rolleyes:
oyle mi dersin..
valla ben ne dusunecegimi sasirdim;
zaten yourumlarda 2 ye ayrilmis,
ama benim icim kirildi; ne yorum okusam, kak vermeye calissam da bu davranis haalaa acacibime gidiyor... diyorum ya, bir daha turlu bahane uydurup kalmayacagim orda..
biz yeni evliyken bir kere kaldık bir daha tövbe yatılı kalmam. aynı çekyatta yattık ama yattıktan 10 dk sonra kaynanam pat girdi içeriye kuranını alacakmış eşimde kızmıştı hehehe bişey yapacaz diye korktu herhalde kendi yatağımdan başka yerde yapacak göz varmı bende. tövbe tövbeee bu kaynanaları toplayıp ıssız bir yere bırakmalı.
ben derim, her zamaan kayınvalide değildir kötü olan...
Allah kolaylık versin kayınvalidenize...
bazı gıdalar var şap niyetine, dikkat edin belki onlardan koyar önünüze, o zaman da kesin özel hayatımıza müdahale ediyor diye düşünürsünüz...
ben melenkim diyorum kimse inanmıyor yaaa...
ne guzel,
insallah cennete gidersin.:Saruboceq:
biz seytan oluyoruz herhalde bu durumda:umursamaz:
bizim yataklarda ayrı serildi...
ben evlendikten sonra sadece bir kez gittim. yatıya kaldık ve kayınvaldem çift kişilik döşeğin yüklükte olduğunu bir gece için yüklüğü yılmayım diye düşündüğü için ayrı serdiğini söyledi. eşime eski odasındaki tek kişilik yatağına, banada orada yere yatak sermişti. ben tabiki eşimin yanına yattım ne olacak tek kişilik yatağada sığarız biz yeterki yanyana olalım. daha sonrada geleceğimizi biliyodun anne neden bize çift kişilik yatak çıkarmadın ki dedim. sonra yok yüklük bozulmasın dedim falan diyincede oğlunun odasında tek kişilik yatak ne olacak daha kim yatıyoki onda onu kaldırıp oraya çift kişilik bir yatak koyun bizim olsun o oda dedim. sağolsunlar geçen ay kendi yataklarını yenileyeceklerini söylemişlerdi. bazalarını ve eski yataklarını eşimin eski odasına koyup onu bizim yapmışlar.
bu arada banada garip geldi eşleri yatağının ayrı serilmesi.
ha ayrıca çok acayip bir olay vardı eski çalıştığım yerde. adam karısıyla el öpmeye kadının ailesine gidiyolar düğünden sonra ama yatağını ayrı seriyolar. adamda diğer gün karısını vurup öldürüyor. sen benden ayrı yattın ayrı odada sana biriyle iş tutturdular diye şüpheleniyorlar. ne insanlar var şu dünyada ya...
ne guzel,
insallah cennete gidersin.:Saruboceq:
biz seytan oluyoruz herhalde bu durumda:umursamaz:
kendi yorumunuzdur ben bişey diyemeyecem...
ama bu kadar paranoya bünyeye zarar...
onu biliyorum...
Hem zarar,Hemde Oda kocanızın Anası yafff
Ne istiyosunuz anlamıyorumki..
Relax olun ya
Hem zarar,Hemde Oda kocanızın Anası yafff
Ne istiyosunuz anlamıyorumki..
Relax olun ya
Bence de bu kadar kafana takma...
Eğer çok problem olduysa keşke ayrı hazırlamatmasaydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?