E
emdev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi white_flowers
-
ama ozaman ben bi açıklama beklerdim kayınvalidemdenay yok daha neler bı sorunları yokmus konu sahıbının evınde cıft kısılık yatak yoksa rahat etsın dıye yapmıs olmazmı
biz de yatamayiz,
aynen biz de cekyata sığıştık... :1hug:
1 tek kisilik yatak bir de cekyat vardi oda da... belki de incelik olsun diye yaptilar, rahat edemeyiz diye.
ama dusunmeleri lazim, yeni evliler hic ayri yatar mi :uhm:
ama ozaman ben bi açıklama beklerdim kayınvalidemden
diyebilirdi ki,çocuklarım eğer rahat yatamazsanız size 2 yer yaptım biriniz oraya geçer diyebilirdi ama kadın direkt ayırıyor sevenleri akannehir
ozaman dolayısıyla bizim evde bişey yapmayın anlamına geldiğini sanabilirdim :sm_confused:
Yeni evli çiftler bir gece ayrı yatsalar ölürler mi?
Belki utanırsınız birlikte yatamazsınız diye kadın ayrı yatak açmıştır. Bir gece ayrı yatsanız bir şey olmaz merak etmeyin.
bu evde ilişkiye girmeyin anlamına gelir sanırım akannehir
Beraber sarılırsınız yatarsınız,daralırsanız yandaki yatağa geçer biriniz diye düşünmüş de olabilirler..
Olaya bir de bu yönden baksak,artık evlenmişsiniz,ayrı yatmadığınızı bilecek kadar vardır zekaları sanırım..
ama ozaman ben bi açıklama beklerdim kayınvalidemden
diyebilirdi ki,çocuklarım eğer rahat yatamazsanız size 2 yer yaptım biriniz oraya geçer diyebilirdi ama kadın direkt ayırıyor sevenleri akannehir
ozaman dolayısıyla bizim evde bişey yapmayın anlamına geldiğini sanabilirdim :sm_confused:
Yeni evli çiftler bir gece ayrı yatsalar ölürler mi?
Belki utanırsınız birlikte yatamazsınız diye kadın ayrı yatak açmıştır. Bir gece ayrı yatsanız bir şey olmaz merak etmeyin.
utanıcak ne var anacım allahın emriyle nikahı basmamışmı bunlarsengözlerimebaksanab iyi o zaman hamile kalıp karnı şişincede utansın! bence yanlış bir davranışlmaz: arkadaşlar şimdi bu kız ne zaman kaynanasına kalmaya gitse ayrı yatıcak en azından kaynananın bu duruma bir izah getirmesi gerekirdi kızım ben böyle yatak açtım ama siz bilirsiniz falan deseydi en azından kendisini yanlış ifade etmemiş olurdu:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?