Kayınvalidenize iltifat eder misiniz:)

kaynanama karşı nötr oldum her zaman
ama karalahana sarmasını harika yapıyor ve çok ii çocuk bakıyor... hep takdir etmişimdir...
iltifat değil gerçek..

ederim bazen ama iltifat değil de daha çok gerçekler olur, giydiği bişey yakıştıysa ya da yaptığı yemek konusunda

ben kaynanasını sevenlerdenim seviyorum kaynanamı giydiği yakıştıysa söylerim ama yapmacık olsun diye iltifat etmem gerçekleri söylüyorum :)

hoşuma giden yemegi vs olursa sölerdim ama karşımda buzdolabı gibi anlayışsız kıskanç bir kayınvalde olunca iltifatıda kestim görüşmeyide

hoşuma giden yemegi vs olursa sölerdim, ama karşımda buzdolabı gibi anlayışsız kıskanç bir kayınvalde olunca iltifatıda kestim görüşmeyide

ben kaynanasını sevenlerdenim seviyorum kaynanamı giydiği yakıştıysa söylerim ama yapmacık olsun diye iltifat etmem gerçekleri söylüyorum :)

Evet iltifat ediyorum bende :)))

Ne güzel kayınvalidenizi sevmeniz

hoşuma giden yemegi vs olursa sölerdim ama karşımda buzdolabı gibi anlayışsız kıskanç bir kayınvalde olunca iltifatıda kestim görüşmeyide

Görüşmeyi mi kestin:26:

öyle bir sormuşsunuz ki sanki cehennem zebanisine iltifat eder misiniz gibi.herkese iltifat edilir kalpten geliyorsa.güzel sözle dil aşınmaz.

valla ben ne çok överim nede çok yererim işte olması gereken boyuttadır bizim ilişkimiz.ama kesinlikle saygıda bi eksiklik yapmam ben öyle öğrendim annemden.ama bi kötülüğünüde görmedim 1,5 yıldır nişanlıyım çok şükür hiç sıkıntım olmadı.ama kayınpederimin yeri başkadır.onu çok severim tam istediğim gibi komik şakadan anlayan bi adam inşallah hep böyle olur ilişkilerimiz.

bazı kaynanalar yuzunden kaynana diyince sanki cehennem zebanisinden bahsedermiş gibi irkiliyoruz bende kayınvalidemi severim iltifat olarak degıl ama bişiyini beğenmişsem söylerim begenmesemde söylerim tutamam içimdekını

yemek konusunda iltifat ederim gerçekten güzel yapar bana da bişe yaptırmaz sağolsun:)

bi de el becerisi çoktur bi çeyizler yapmış eşime onlara da bi sürü iltifat etmiştim.

düğünden önce evimi yerleştirdi temizledi ona da şükranlarımı sundum tabi.

saygıda kusur etmem ama benden uzak durduğu sürece hep iltifat edebilirim sakıncası yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…