Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ellerim sırılsıklam ter olmustu bi onu hatırlıyorumArkadaslar, hepimiz kayinvalidemizin evine ilk gittigimizde neler yasadigimizi anlatip daha sonraki zamanlarda nasil davranmamiz gerektigini yazabiliriz. :)
Biz önce ailelerimizle tanıstık yani tek gittik ondan sonra aileleri tanıstırdıkBen hemen anlatayim :)
Tanışma isteme ayni günde oldu. Söz tarihimiz belirlendi.
Ayin ortasında olacak inşallah..
Istemeden bir hafta sonra kayinvalidem yemeğe davet etti ailecek.
müthis yemekler yapmis :)
Ilk olaral o gün aradim yardıma geleyim mi diye. Gerek yok hallediyorum kizim dedi.
Öyle olunca ailecek aksam hep beraber gittik.
Tabi ilk kez gelince bi degisik oldu :)
Sofra hazirliklarina baslamislar. Tabaklari falan dizdik. Oturduk. Ben cok yemek yiyebilen birisi degilim. Baya ısrar etti yemem icin zorla birazcik daha yedim. Sofrayi görümcemle birlikte toparladik. Makineye yerleştirip cayi hazirladik. Arada da iceri oturdum yanlarina geldi de hic yanimizda durmadi demesinler diye.
Aşırı derecede sahiplendigi icin annem rahatsiz kaldi biraz. Kayinvalidem yönetici bir kurumda o sebeple yönetmeye ve kontrolünde olmasini cok sever herseyin.
Meyve hazirlanacagindan haberim yoktu. Sen bi mutfaga bak dedi. Bende gittim baktim yapmaya çalıştım. Sonra da oturup görümcemle muhabbet ettik :) aile kaynasmalari olduğu icin sevdiceginle pek takilamadikikimizin annesi de siz zaten tanimissiniz taniyacaginiz kdar biraz da bizimle vakit gecirin modundalar..
eglenceli ama icten ice stresli bir aksamdi.
gorumcemde diyor ki abla heyecan var mi diye..
tabi olmaz olur mu dedim sagimi solumu zor ayirt ediyorum dedim![]()
Biz önce ailelerimizle tanıstık yani tek gittik ondan sonra aileleri tanıstırdık
Benim görümcem yok, sözlümün bir abisi var o da evli, karısıyla gelmisti
Ertesi güne de benle yemek yemek icin fakülteme gelmisti bir baktım kapıda bekliyor
Benim kv adayım da akademisyen, kadın zehir gibi valla
Ben 2. günde alıstım ona cok canayakın davrandı cünkü
Ay hep böyle kalsınlar cidden böyle cok tatlılar ya![]()
Valla ellerim sırılsıklam ter olmustu bi onu hatırlıyorum
Sonra yemege gecmistik bi sürü sey hazırlamıstı pek bir sey yiyememistim
İlk gittigimde samimi olacagımızı düsünmezdim ama bana cabuk alıstı sanırım
Albümlerini falan cıkarıp gösterdi, kendi genclik fotolarını, dügün fotolarını falan.
İlk gittigimde bana sal vermisti
Ay insallah hep iyi olur aramız
Sen neler yaptın anlat bakalım![]()
ilk kez evine gittiğin için bir şeyler almak gerekmez mi? çiçekmiş tatlıymış gibi??
Pasta almistik :) bi de bisey lazim mi diye aradigimzda ekmek alin demisti :)