Bir evin tek gelinisiniz, iki görümceniz var ve kayınpederiniz vefat ediyor. Eşinizin işi gereğince siz gurbetcisiniz ancak görümceleriniz kayınvalidenizle aynı şehirde yasıyor. Kayınvalideniz gayet sağlıklı ufak tefek yaslilik rahatsizliklari var. Kendi evi düzeni kurulu. Bu durumda dul kadın yalnız kalmasın düşüncesiyle birinin yanında kalması gerekiyor. Ama enişte kapısında kalmak istemeyen birisi ve doğal olarak tek gelin olarak sizinle kalması gerekiyorsa bu durumda ne yaparsınız?
Benim şahsi fikrim 3 çocuğu var her birinde 4’er ay kalsa kimseye fazlaca zor gelmemiş olur. Ancak enişte kapısı diye kızlarında kalmıyor.
Ayrıyetten zaten elden ayaktan düşmemiş birisi şimdiden gelip bizimle yaşamaya başlarsa Allah uzun gün uzun ömür versin ama belkide 30 sene yaşayacak ve hep sizinle yaşayacak size alıştığı için.
Gerçekten zor durum herkes için ama sizin fikrinizi de şu şartlarda merak ettim?
Benim şahsi fikrim 3 çocuğu var her birinde 4’er ay kalsa kimseye fazlaca zor gelmemiş olur. Ancak enişte kapısı diye kızlarında kalmıyor.
Ayrıyetten zaten elden ayaktan düşmemiş birisi şimdiden gelip bizimle yaşamaya başlarsa Allah uzun gün uzun ömür versin ama belkide 30 sene yaşayacak ve hep sizinle yaşayacak size alıştığı için.
Gerçekten zor durum herkes için ama sizin fikrinizi de şu şartlarda merak ettim?