kayınvalideniz eşininzin yanında size iftira atsa?

evet canım haklısın...dışarda öyle insan cok duyuyorum fakat birebir yaşayınca birde eşimin annesi olunca o kadar yıprandım ki...bildiğim tüm doğruları unuttum...

asıl eşinin annesi olduğu için şaşırma
adı üstünde kaynana işte
ben çok şeyler yaşayıp gördüm artık hiçbirşeye şaşırmıyorum

asıl eşinin annesi olduğu için şaşırma
adı üstünde kaynana işte
ben çok şeyler yaşayıp gördüm artık hiçbirşeye şaşırmıyorum

haklısın tahmin ediyordum hep arkamdan konuştuklarını ama 180 derece yalan söyleyebileceği hiç düşünemedim...

etinide bitinide yedirme kaynanana kocanın yanında saygıda kusur etme ama hakkınıda yedirme alttan alma ama tavrınıda koy anlasınlar .

apar topar kızının yanına mı gitmiş,
gerçekten tehlikeli bir kadın. işin zor.
suçlu kendisi ya, ortalık yatışana kadar gözönünde olmak istemedi demek.

şimdi oğlunun da bir iki laf etmesinden ve foyası çıkmış olmaktan korkmuştur.
olay soğusun hiçbişey olmamış gibi çıkar karşınıza.
çünkü oğlu bir süre sonra merak edip arayacak.
eh eninde sonunda arayacak.
arattıracak yani.
kocan arayınca da sorun bitmiş olacak. oğlum dayanamadı bensiz der bide

seni kötü gelin durumuna düşürmesine fırsat verme.
kendi kötü kaynana durumuna düştü ya, seni de düşürmek için tuzaklar kurabilir.

eşine annesiyle yalnız kalmak istemediğini söyle. sen de varken ne zaman istersen görüşelim de.
ama yalnız kalmayalım, sonra seni inandıramamaktan korkuyorum artık falan diyebilirsin.
olayı fazla deşme eşin biliyordur neyin ne olduğunu. dırdırcı olma.
kadın bunu bile kullanır. karın neler söylemiştir sana benim hakkımda ondan bana böyle davranıyorsun der mesela.
oysa sen hiçbişey söylememiş olursun.

etinide bitinide yedirme kaynanana kocanın yanında saygıda kusur etme ama hakkınıda yedirme alttan alma ama tavrınıda koy anlasınlar .

haklısın....ama ben onunla görüşmek istemıyorum artık..şimdi hiçbirşey olmamış gibi konuşsam yeniden o daha beter kötülük yapmaya devam edecektir.. benden özür dilemez...

evet apar topar gitti 6 saat uzaklıkta kızı evli...sanırım haklıısn bu taktiğide uygulamış olabilir..ortada görünmeyecek sonra merak edıp eşim arayacak...dikkat çekmek istiyorum...off ben bu kadınla ne yapıcam bilmiyorum...
bundan sonra kaynanamla her görüşmemde sesini kayıt edıcem...gercekler ortaya cıksın..

yalnız kalma kaynanayla.
eşine de yalnız kalmamanız gerektiğini söyle.
ne yapacağı belli olmaz.
kadın tırlamış.
sana iyice hırslanmıştır.
ne olacaksa kocanın gözü önünde olsun.
sen sakin ve masum kaldıkça o daha da delirir.
hata üstüne hata yapacak. bekle ve gör.

kalmam artık yalnız....oda benım yüzümü görmek istemıyordur emınım...enson öyle kinli bakıyordu ki..nefret öfke hepsi vardı..şimdiye kadar numara yaptı hep seven kaynana gibi ee sonunda patladı...iki yüzlü kadın

arkadaşım tamam seni anlıyorum çok üzgünsün ama evli olan kızının ne suçu günahı var da ona bu vebalin yüklenmesi için dua ediyosun.

arkadaşım,benzer şeyler ben deyaşadım.o zamana kadar beni seviyor zannetmiştim.hani bazı davranışlarından şüphelenmiyor değildim ama konduramıyordum.eşim de öyle.sonra bi patladı bana hem de eşimin yanında.kustu içindekileri.o nefret,o kin dolu bakışlar,ne iftiralar.eşim şok oldu.hiç annemden beklemezdim dedi.çıktık geldik evimize.3 hafta ağladım,kızdım,bağırdım.ne oldu biliyor musun arkadaşım?karşı taraf hayatına devam ediyor.ben salak mıyım dedim.ben de devam ediyorum hayatıma.hala içim acıyor aklıma geldikçe ama yanilmeyelim.amaç sadece eşimizin yanında bizi kötü biri gibi tanıtıp boşanmamızı sağlamak.görüşme arkadaşım.ben görüşmüyorum.zaten şükür 20 saat uzaktayım.telefon bile açmıyorum.şimdi oyun yapıyor eşime.senin sevdiğini bi de severiz falan diyip ağlıyor..eşim eskiden inanırdı ama o bağırmaları,o kin dolu bakışlarını gördü bi kere.sen de tatlı canını üzme.değmez arkadaşım.kötü olma ama mesafeli ol.az dur yanlarında.napalım.Allah yar ve yardımcımız olsun

sağol canım cvb için...haklısın bende normal hayatıma devam etmelıyım ama unutamıyorum olanları..gözümün önünden gitmiyor o sahne..iftira bu sonuçta basit birşey değil..görüşmücem bundan sonra ...evet annesi öyle konuştukca bende sakin bir sesle eşime bana hitap şekline bakr mıısn dedim..eşim elini alnına koydu dirseğinide masaya kayınvalidemin delirmiş halii izledi kaşları çatık şekilde masaya baktı hep...düşünüyordu...bende lafa karışıp yalan söyluyor dıye kendımı ifade ettim..ama nefret ettim bu kadından.. o günden sonra bu konu açılmadı...acaba eşimi karşıma lasam ben annenle asla görüşmücem desem yanlış mı yaparım? gerçi kaynanamda benı görmek istemıyordur...

eşiniz anladı mı acaba size iftira atıldığını?

ben kendımı o an savundum eşim çok şaşkındı zaten.. o günden sonra bu konu hiç açılmadı...sormadım bana inanıyor musun diye...acaba eşimi karşıma alsam konuşsam mı yada bu konuyu hiç açmasam olmamış gibi mi davransam

bu ilk vukuatıysa,
bence konuşma. eşin şu an annesi hakkında konuşmaya hazır değildir. o da şaşkın demişsin zaten.
bir kere başladıysa, senin sakin ve etkilenmemiş tavrın onu daha da kışkırtacaktır.
mutlaka ama mutlaka başka arızalar çıkartacak.
hiç şüphem yok.
sen bekle eşine yük bindirme şimdi.
bekle o kendi görsün gerçekleri.
sen konuşursan, inan bana konuşan taraf haklıyken bile haksız oluyor.
susan herzaman mazlum taraf.
eşin de erkek içgüdüsüyle mazlum ve çaresiz olan kadını koruyup kollama eğiliminde olacaktır.
yani demek istediğim mazlum taraf sen ol.
kadın zaten gitmiş, mazlumu oynayacak besbelli.
kendini merak ettirecek, kızına arattırabilir anem hasta falan.
eşinin acıma duygusunu ele geçirmeye çalışacak.
hiç konuşma.
karşındaki sen giderken dönüyordu bu yoldan unutma.,

Son düzenleme:

çok haklısın canım...kayınvalidem çok kurnaz..ayrıca bana oğlumun nefes almasından bile ne hissettiğini anlarım diyor...kayınvalidemın amacı sanırım eşimle bizi ayırmak ...ailem istanbula taşındı bizden uzaklaştılar...kayınvalidem 2 gün sonra sorun çıkartmaya başladı nasıl olsa ailesi gitti gelinde defolsun gitsin mantığını düşünüyor aile başka sehire geçince aileme olan davranışları bile değişti kayınvalidemin...ama bu derece iftira atabileceği hiç aklıma gelmemişti...
sanırım haklısın bu konuyu hiç açmasam...bir zaman sonra eşim hadi annemlere gidelim dicek...ama annen bunları yapmıştı bana desem aradan zaman gectıkten sonra yeniden problem cıkacak...acaba eşimin nabzını yoklasam mı sen kime inanadın diye? yada bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun dıye sorsam mı..off ne zor durum ...bir tarafta annesi bir tarafta ben....o kavga esnasında sürekli bastırarak ben onun annesiyim,her iki lafından biri ben onun annesiyim oldu...

ah be güzelim,
yazıyorum yazıyorum hala soruyorsun.
anlıorum eşinle konuşmak istiyorsun ve seni haklı bulmasını tabi,
ama bu konuşmadan ne geçecek eline iyi düşün.
adamı arada bırakmış olacaksın.
ilk fırtınada annem ne cadıymış canım sen bi tanesin der mi. demez.
bunu düşünse bile demez.
o zaman sen kırılır hırslanırsın ve sen hata yapmaya başlarsın.
insan herzaman hırsına yenik düşer.

az önce yazdım.
kaynana çok ama çok kurnaz.
oğlunu senden daha iyi tanıyor bunu da unutma.

lütfen mazlum olan sen ol.
başka hiçbir şekilde başedemezsin onunla.
bak o neler yapacak. ne acındırmalar ne nazlar ne cilveler.
sen konuştuğunla kalırsın.
anneme gidelim derse git.
sakın laf sokma. ima yapma. hiçbişey deme.
gittiğinizde kadın senin gelmiş olmana bozulacak.
çünkü gitmeyeceğini hesap ediyordur.
hesapları tutmaıkça hırslanacak.
hırsına yenik düşecek.
eşin kendi şahit olmalı.
senin anlatman konuşman bi işe yaramaz canım.
biraz sabret.
filmin sonuna gelmişsiniz kaynana gerçek yüzünü çıkarmış artık gizleyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…