Böyle insanlara gerçekten inanamıyorum.hadi beni koy kenara benden korkacak değilsinde Allah'tan korkmadan nasıl yaparlar bunu anlamıyorum ben.
ben hiç kinci bir insan değilimdir.sorun yaşadıktan sonra sinirim geçer oturur düşünürüm.karşımdaknin haklı tarafı var mıydı acaba diye.içimde en ufak bir huzursuzluk olsa o kişiyle tekrar konuşmayı denerim.ama bu kadar kesin bir şekilde haklı görüyosam kendimi içimde de huzursuzluk olmaz dolayısıyla gidip konuşmamda o insanla.yerinde olsam bundan sonra ne eşimle bu konuyu konuşurum ne de kayınvalideme birşey söylerim ki kayınvaliden yaptığı yanlışı anladığı zaman gelip seninle konuşup özür dilemeyeceği için sende bir açık arayacak hatanı kollayacak.böylece kendi yaptığı unutulacak ve olay senin üstüne dönecektir.eşinde annesinin haksız olduğuna inansa dahi annesine birşey demeyeceği gibi dedirtmeyecektirde en azından sen bunu görmeyecek ve duymayacaksın büyük ihtimalle.bence sessiz kal eşin durumu düzeltmeye çalışırsa çalışsın.
yüzüme nasıl bakacak demişsiniz.. iftira atabilen cinsten insanlar iki gün sonra hicbirşey olmamıs gibi yapmakta ustadırlar.. bu sizi daha da sinirlendirecek.. Kolaylık diliyorum size... bu tip kaynanalardan bıktım usandım bezdım bayılazzzaaaaaam
bunalma lütfen dik dur ..pozisyonu koru:) iftira ne demek.. bu tamamen hanımefendının egoistliği hep bana hep banabenim korkum bunu göze alıyorsa beni silmiş eşimle ayırmayı göze almıştır ,ben bunalım oldum...
bunalma lütfen dik dur ..pozisyonu koru:) iftira ne demek.. bu tamamen hanımefendının egoistliği hep bana hep bana
Esinin tepkisi ne oldu bu olaydan sonra ?
cevap için teşekkürler,hala inanamıyorum,nasıl bu derece yalan konuşur benım soyledığımle onun anlattığı uçurum..şimdi anlıyorum ki bu zamana kadar arkamdan neler söylediler...hiç güvenim kalmadı namaz kılan hacca giden bir kadın Allahın üzerine yemin etti yanımda,bu çok kötü bir kadın yeni farkına vardım bu kadarını asla tahmın edemezdim,namusuma bile laf ederler Allah korusun..
ben dinini inkar edipte hala camide namaz kılan insanlar tanıyorum
o yüzden hiç şaşırma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?