Kayınvalidenin oturduğu apartmandan ev almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendiside eşide memur aylık 25 bin gelirleri var evleri arabası var ben armudun sapı üzümün çöpü dersem ömür boyu kirada otururum özel sektördeyiz bende eşimde .
Yahu kelepir daire düşmüş elinize, düşünmeyin bile. O fiyata köy evi bile yok. Alın dursun kenarda.

Alın, anlaşamazsanız çıkarsınız. Satıp başka ev alırsınız. Ömür boyu buradayız kontratı imzalamıyorsunuz ya.
aynen zaten bizim hep bahçeli ev hayalimiz vardı ileride kısmet olur belki bu arada eşim tek oğlan kaynamların oturduğu evde zaten ileride kendisine kalacak yıktırılır mütahite verilir yani seçenek çok aslında

çok kötü onun kaynanasıyla arası en son evden falan kovmuştu kaynanasını ama benim hiçbir problemim olmadı 3 yıldır kaynanamla ev seçiminde gelinlikte davetlilerde eşyalarda yani 3 yıldan sonra kötü olmazki bir insan kötüyse kötüdür yani

Ablan bu hayat pahalılığı da bu kadar uyguna daire bulmani kiskanmis olabilir mi ?
Ben olsam evi muhakkak al begenmesen bile ilerde çıkarsın alınmış evin yatırımın olur derim.
Ablaniz bana fesat geldi.
Bende aile apartmaninda büyüdüm annem gelinde aynı apartmanda amcamlar oturuyordu evet yetişkinler için belki dedikodu laf söz olur ama çocukluğum çok güzel geçti uygunada ev bulmuşsunuz sakın kacirmayin .beğenmezseniz oranın. Borcu bitince kiraya verir başka yere cikarsiniz

ablamda öyle dedi . kaynanam etliye sütlüye karışmaz mesela her yıl tatile gideriz bizi güle oynaya gönderir gezin tabi gençsiniz der hep. tatildeyken arar mesela paraya ihtiyacınız varmı diye benim annem daha çok laf ede oturun ne her yıl tatilmi olur muş bu gidişle zor ev alırsınız kenara koyun der de der yani benim annem kaynanamdan daha boğucu ama bilemedim ev sahibimiz kirayı neredeyse 2 katına çıkardı seneye ne yapar bilinmez kira fiyatları almış başını gitmiş

Niye kız kardeşlerinin miras hakkına mı el koyacak eşiniz?

babamdan bize bişey kalmadı kayınbabamdan da eşime ben öyle olmak istemiyorum ben oturmam ileride çocuğum satar ev alır yada oturur ne bileyim kıyıda köşede bişey olur ülkede ev almak gitgide zorlaşıyor
Ablanız kendi yaşadıklarından yola çıkarak size kötümser konuşmuş olabilir..bu konuya fazla karışıyor ..sınırını da bilmiyor olabilir.Sonuçta karar verecek olan sizsiniz ablanız değil.

Bence bir süre sonra insana batar ya. Şimdi kırk yılda bir görüştüğünüz için size iyi geliyor. Her akşam aile yemekleri,beraber kahveler,beraber planlar,temizlikler bir süre sonra size batar. Sürekli beklentileri olacak çünkü. Ben aileyle bu kadar çok içiçe olmak istemezdim. Düşünsenize bir akşam ayaklarinizj uzatıp yatmak istiyorsunuz kaynaniz size gelmek istiyor hayır da diyemezsiniz

7 yıldır en ufak bir sorun çıkmadıysa bu saatten sonra da çıkmaz diye düşünüyorum.Yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.

kaynanamla aramda bir kat olacak o 1 de ben 3 te zaten haftanın 6 günü çalışıyorum kaynanamda aynı şekilde yani fesatlık yapacak huzursuzluk çıkartacak vakit yok ki

Başkasına satmayan insanlar başkasına kiraya da verdirmezler ama. Bir de o yüzden papaz olurlar
Evet verdirmezler Allah korusunda kaynanam 60 kayınbabam 63 yaşında bi üstlerinde oturanlarda aynı yaşta 1 kızları var yani ileride bütün binada tek kalan biz olabiliriz yani Allah göstermesin Ölüm genç yaşlı dinlemiyor da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…