kendiside eşide memur aylık 25 bin gelirleri var evleri arabası var ben armudun sapı üzümün çöpü dersem ömür boyu kirada otururum özel sektördeyiz bende eşimde .Ablanızı umursamayın. Ekstra 600 bini size hibe edip ev almanızı sağlayacaksa konuşsun, aksi halde sonsuza dek sussun.
Yahu kelepir daire düşmüş elinize, düşünmeyin bile. O fiyata köy evi bile yok. Alın dursun kenarda.kendiside eşide memur aylık 25 bin gelirleri var evleri arabası var ben armudun sapı üzümün çöpü dersem ömür boyu kirada otururum özel sektördeyiz bende eşimde .
Alın siz o evi.kendiside eşide memur aylık 25 bin gelirleri var evleri arabası var ben armudun sapı üzümün çöpü dersem ömür boyu kirada otururum özel sektördeyiz bende eşimde .
aynen zaten bizim hep bahçeli ev hayalimiz vardı ileride kısmet olur belki bu arada eşim tek oğlan kaynamların oturduğu evde zaten ileride kendisine kalacak yıktırılır mütahite verilir yani seçenek çok aslındaAlın, anlaşamazsanız çıkarsınız. Satıp başka ev alırsınız. Ömür boyu buradayız kontratı imzalamıyorsunuz ya.
çok kötü onun kaynanasıyla arası en son evden falan kovmuştu kaynanasını ama benim hiçbir problemim olmadı 3 yıldır kaynanamla ev seçiminde gelinlikte davetlilerde eşyalarda yani 3 yıldan sonra kötü olmazki bir insan kötüyse kötüdür yaniİhtimaller ihtimaller
Gerçekten anlattığınız gibiyse ortada bir sorun yok gibi.
Ablanız neden durup dururken bir tepki verdi ki.
Hoş bana sorsanız bende kv ile aynı apartmanda olmaz derim.Ama bu benim akv aicin geçerli herkesin kvsi kendine
babamdan bize bişey kalmadı kayınbabamdan da eşime ben öyle olmak istemiyorum ben oturmam ileride çocuğum satar ev alır yada oturur ne bileyim kıyıda köşede bişey olur ülkede ev almak gitgide zorlaşıyorOturmasaniz bile evi alin, yatirim olur.
Ablan bu hayat pahalılığı da bu kadar uyguna daire bulmani kiskanmis olabilir mi ?Merhabalar. 3 yıllık evliyim evlendiğimizden beri kirada oturuyoruz ben merkezdeyim annemler ve kaynanamgil merkeze 20 dakika uzakta başka bir ilçede oturuyorlar. kaynanamlar 4 katlı bir binada oturuyorlar alt katta 3 dükkan var 1.katta kaynanamlar üstünde kayınbabamın kuzeni en üst katta da diğer kuzeni oturuyor . aile apartmanı ama çok yakın değiller o sebeple tam aile sayılmaz. en üst kastta oturan adam eşinden ayrıldı kendiside yurt dışında yaşıyor . evi satmayı düşünüyorlarmış aile apartmanı olduğu için yabancıya satamazlar kaynanama söylemişler. şuan bulunduğum bölgede evler 1 milyon civarı kaynanamgilin yaşadığı ilçede 650-700 bine ev var. ev için istedikleri fiyat 380 bin . ben çok heyecanlandım ve çok istiyorum almayı . 200 m2 ev kocaman 4+1 kocaman 1 terası var falan filan işte. haber gönderdik alırız diye şimdi tekrar dönüş bekliyoruz. 1haftadır içimde tutuyordum bugün dayanamadım ablama söyledim afedersiniz ama resmen ağzıma sı.......ı benimki bile bile intiharmış kaynana üstünde oturulmazmış şok ettin beni diyor falan filan resmen 1 saat beni ikna etmekle uğraştı . ben kaynanamı çok seviyorum 3 yıllık evliyim 1 kere bile problem yaşamadım kendisiyle. ben çalışan bir kadınım . her yıl zeytinimi yapar konservemi yapar turşumu yapar. şuana kadar 1 lira istediğini görmedim kocamdan . yani annemlerle evlilik sürecinde kaynanamgilden daha çok problem yaşadım . kayınbabam desen ağzıvar dili yok . 2 görümcem var biri benimle yaşıt evli diğeri benden 6 yaş küçük bekar ama oda çalışıyor. yani evde kalan kimse yok akşama kadar kaynanam kayınbabam görümcem herkes çalışıyor tabiki benle eşimde çalışıyoruz. şuan hamileyim çocuğumu hiçimseyi tanımadığım 8 katlı 36 daireli bir apartmanda büyütmektense 3 katlı aile apartmanında aileyle büyütmek istiyorum . ablam o kadar canımı sıktıki ne yapacağımı bilemedim.. çocuğun doğunca değişirler diyor ablam ne alaka eşimle 4 yıldan sonra evlendik 3 yıldırda evliyiz 7 yıldır 1 kere problem yaşamamışım kadınla neden çocuktan sonra yaşayayım . ne yapacam bilemedim içimi dökmek istedim
ablamda öyle dedi . kaynanam etliye sütlüye karışmaz mesela her yıl tatile gideriz bizi güle oynaya gönderir gezin tabi gençsiniz der hep. tatildeyken arar mesela paraya ihtiyacınız varmı diye benim annem daha çok laf ede oturun ne her yıl tatilmi olur muş bu gidişle zor ev alırsınız kenara koyun der de der yani benim annem kaynanamdan daha boğucu ama bilemedim ev sahibimiz kirayı neredeyse 2 katına çıkardı seneye ne yapar bilinmez kira fiyatları almış başını gitmişYani büyük kumar. Yatırım için alsan satmaya kalkınca sattırmazlar kiraya vermek istesen verdirmeZler. Sorun çıkınca Elinde patlayacak bir daire. İleride karşına daha iyi bir fırsat çıktığında satıp parasını kullanmak istesen bekle ki aileden biri 3 kuruşuna kıysın da alsın.Ederini de vermezler.
İnşallah sorun yaşamazsın bir mucize olur da
Niye kız kardeşlerinin miras hakkına mı el koyacak eşiniz?aynen zaten bizim hep bahçeli ev hayalimiz vardı ileride kısmet olur belki bu arada eşim tek oğlan kaynamların oturduğu evde zaten ileride kendisine kalacak yıktırılır mütahite verilir yani seçenek çok aslında
Ablanız kendi yaşadıklarından yola çıkarak size kötümser konuşmuş olabilir..bu konuya fazla karışıyor ..sınırını da bilmiyor olabilir.Sonuçta karar verecek olan sizsiniz ablanız değil.babamdan bize bişey kalmadı kayınbabamdan da eşime ben öyle olmak istemiyorum ben oturmam ileride çocuğum satar ev alır yada oturur ne bileyim kıyıda köşede bişey olur ülkede ev almak gitgide zorlaşıyor
7 yıldır en ufak bir sorun çıkmadıysa bu saatten sonra da çıkmaz diye düşünüyorum.Yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.Merhabalar. 3 yıllık evliyim evlendiğimizden beri kirada oturuyoruz ben merkezdeyim annemler ve kaynanamgil merkeze 20 dakika uzakta başka bir ilçede oturuyorlar. kaynanamlar 4 katlı bir binada oturuyorlar alt katta 3 dükkan var 1.katta kaynanamlar üstünde kayınbabamın kuzeni en üst katta da diğer kuzeni oturuyor . aile apartmanı ama çok yakın değiller o sebeple tam aile sayılmaz. en üst kastta oturan adam eşinden ayrıldı kendiside yurt dışında yaşıyor . evi satmayı düşünüyorlarmış aile apartmanı olduğu için yabancıya satamazlar kaynanama söylemişler. şuan bulunduğum bölgede evler 1 milyon civarı kaynanamgilin yaşadığı ilçede 650-700 bine ev var. ev için istedikleri fiyat 380 bin . ben çok heyecanlandım ve çok istiyorum almayı . 200 m2 ev kocaman 4+1 kocaman 1 terası var falan filan işte. haber gönderdik alırız diye şimdi tekrar dönüş bekliyoruz. 1haftadır içimde tutuyordum bugün dayanamadım ablama söyledim afedersiniz ama resmen ağzıma sı.......ı benimki bile bile intiharmış kaynana üstünde oturulmazmış şok ettin beni diyor falan filan resmen 1 saat beni ikna etmekle uğraştı . ben kaynanamı çok seviyorum 3 yıllık evliyim 1 kere bile problem yaşamadım kendisiyle. ben çalışan bir kadınım . her yıl zeytinimi yapar konservemi yapar turşumu yapar. şuana kadar 1 lira istediğini görmedim kocamdan . yani annemlerle evlilik sürecinde kaynanamgilden daha çok problem yaşadım . kayınbabam desen ağzıvar dili yok . 2 görümcem var biri benimle yaşıt evli diğeri benden 6 yaş küçük bekar ama oda çalışıyor. yani evde kalan kimse yok akşama kadar kaynanam kayınbabam görümcem herkes çalışıyor tabiki benle eşimde çalışıyoruz. şuan hamileyim çocuğumu hiçimseyi tanımadığım 8 katlı 36 daireli bir apartmanda büyütmektense 3 katlı aile apartmanında aileyle büyütmek istiyorum . ablam o kadar canımı sıktıki ne yapacağımı bilemedim.. çocuğun doğunca değişirler diyor ablam ne alaka eşimle 4 yıldan sonra evlendik 3 yıldırda evliyiz 7 yıldır 1 kere problem yaşamamışım kadınla neden çocuktan sonra yaşayayım . ne yapacam bilemedim içimi dökmek istedim
kaynanamla aramda bir kat olacak o 1 de ben 3 te zaten haftanın 6 günü çalışıyorum kaynanamda aynı şekilde yani fesatlık yapacak huzursuzluk çıkartacak vakit yok kiHer aile apartmanı aynı olacak diye bir kaide yok.. güveniyorsaniz neden olmasın?
Benim kendi ailemin evi de aile apartmanı sayilir, kimseyi ziyarete gitmem, kimse bana hesap sormaz. Bir sikintisini yaşamadım (bağırış çağıriş olduğunda kolayca duymanın dışında)
Evet verdirmezler Allah korusunda kaynanam 60 kayınbabam 63 yaşında bi üstlerinde oturanlarda aynı yaşta 1 kızları var yani ileride bütün binada tek kalan biz olabiliriz yani Allah göstermesin Ölüm genç yaşlı dinlemiyor daBaşkasına satmayan insanlar başkasına kiraya da verdirmezler ama. Bir de o yüzden papaz olurlar